... דיברתי עם אותו אוהד שהיה במשחק ליד האבוקה. הוא הודה שהם הדליקו אותה כי היה עידוד יבש. ובית"ר אוהדי הצלחות??? או הד מכבי חיפה קורא לאוהדי בית"ר אוהדי הצלחות???!!! אדיוט אחד, מי הקבוצה שלוקחת שתי אליפויות, ובגלל ההפסד לקריית גת צועקים לגרנט להתפטר?? ואילו הצלחות היו לבית"ר בדיוק?! אדיוט...
דיייייי כברררררררררר !!!!!!!!!!!! הללואי הקבוצות שלכם יקבלו רדיוס ללא קהל וככה לא תדברו על הקהל ועל האבוקות ועל כל החרא הזה ! נמאס כבר !
וידוקה, איך אתה מעיז לדבר על אוהדים שמפטרים מאמן שהקבוצה שלהם מפסידה... אתם פיטרתם מאמן וגרמתם לו להתקף לב מבלי שהוא הפסיד... רק בגלל שלא נראה לכם- 1-0 קטן...
קופיפו, לאלי גוטמן מגיע למות. הוא הרס את הקבוצה. וזה שיש לו לב חלש זאת לא אשמתנו. אני מודה לאל שאלי גוטמן קיבל את ההתקף לב הזה, כי אם לא אז ניסים בכר לו היה מחליף אותו. חוץ מזה, לא צריכות להיות לכם תלונות לאוהדי בית"ר יאקופים מאשפזי אמיר רנד.
היו 20 ולא 13 אבוקות אבל עזבו זה כבר היסטוריה עכשיו לאוהדים בית"ר, אל תגידו לי שהם לא אוהדי הצלחות.. ראינו בעונת 00/01, הקבוצה מקום 1 אבל האוהדים לא מסתפקים ב 1-0 קטן.. אם זה לא אוהדי הצלחות אז מה זה אוהדי הצלחות..? וכמובן גם השנה.. אחרי הפסד, מקללים את המאמן דורשים פיטורים ומזעזעים את טדי.. אחרי ניצחון, פתאום מעודדים ושרים שירי הלל לשחקנים שרק לפני שבוע הם קיללו אותם.. ולמה קוראים לנו קופים... אוהדי מכבי תא החליטו לקרוא לנו קופים.. אז השתמשנו בשיטת ה"בומרנג" כמו שאוהדי אייאקס עשו לאוהדי פיינורד שאוהדי פיינורד קראו לאייאקס יהודים וכל זה אז אוהדי אייאקס התחילו לבוא עם דגלי ישראל והכל.. אז זה אותו דבר..
חחחחחחחחחחחחחחחח והם קוראים לנו אוהדי הצלחות.......... הלכתי ביום שבת עם כמה חברים שלי למשחק של בית"ר נגד הפועל פ"ת באורווה כי זה לא רחוק מהבית שלי.... כרטיס עלה 50 שקל חחחחחחחחחחחחחחח סופר שכונה!!!!! רק ככה אפשר לכנות את זה!!! באמצע האימון אחד הערסים צועק: "איציק איציק בוא לפה!!!" אתה רואה את איציק זוהר עושה ספרינט שלא רואים בכל יום לקהל כדי שלא יקבל מכות אחרי המשחק אחרי כמה דקות: "קוביקה קוביקה!! בוא לפה!!!" הזה כבר התרגל.... רץ כמו מטורף ליציעים לעשות שלום לקהל המשחק עצמו היה משעמם בטירוף......... אוהדי בית"ר שרו בדיוק שלוש שירים (גם זה בהגזמה...) א. נשבעתי לאהוב את ה.......................... ........ ........... ב. בתחילת המשחק משהו כמו ירושלים משהו........ ג. "איציק איציק בוא לפההה איציק איציק בוא לפההההה" חחחחחחחחחחחחחח ש-כ-ו-נ-ה!!!! מתחילת המשחק ועד סוף המשחק פשוט היו כל הזמן קללות!!!!! כל הזמן קללות על השחקנים!!!! ואחרי המשחק עוד יותר קללות על השחקנים ושריקות בוז!!! בית"ר = בבוני השוק ולירן אם אתה מאחל למישהו למות אתה רק מראה שאתה אינפנטיל אידיוט ומטומטם! כל אחד כמוך מוריד את הרמה של הפורום ל-0
הנה עוד הוכחה שאוהדי חיפה לא כאלה נפלאים כמו שאמרו עליהם.. היום במעירב, היה כתוב שרק 150 מאוהדי הקבוצה יוצאים למשחק מול א.א.ק מישהו יכול להסביר לי למה, אתם יוצאים בהמוניכם, וכולם מתלהבים מזה במשחק מול מנצ'סטר יונייטד, ואומרים עליכם שאתם מלווים את הקבוצה גם ברגעים הקשים שלה(לא זוכר שהיו כאלה בזמן האחרון, אבל לא משנה), ובמשחק שהוא "רק" בסיבוב השלישי של גביע אופ"א, והוא "רק" נגד קבוצה כמו א.א.ק, אתם לא יוצאים בכמות כ"כ גדולה? אפילו הפועל ת"א הביאו לאותו סיבוב, במוסקבה, יותר אוהדים!
אני לא אוהד חיפה בשום אופן אבל את הכמות הנמוכה אפשר להסביר ללא שום בעיה: חיפה עד עכשיו באירופה כבר ערכה לא פחות מ-10 משחקים כולם משחקי חוץ! כל נסיעה מרוששת את האוהדים יותר ויותר... ואגב המשחק הוא באמת רק נגד קבוצה כמו א.א.ק אתונה. ברור שיריבה בסדר גודל של מילאן הייתה מביאה יותר צופים כי כשהשמות גדולים יותר אוהדי ההצלחות זוחלים מהחורים שלהם - מה גם שמתוך עשרת אלפים הצופים בסאן סירו אשתקד אולי אלף מקסימום היו בחים שלהם בבלומפילד.
ת-ע-ש-ה ל-י ט-ו-ב-ה! אתה יודע כמה כסף הוצאתי רק על אירופה השנה??? הנה המספר: 2000+ שקלים חדשים ועד תוסיף את המנוי שלי למשחקי הבית: 800 שקלים חדשים ותוסיף את רוב משחקי החוץ אליהם אני הולך: 500 שקלים חדשים סה"כ: 3300(+) שקלים חדשים!!! אז איך אתה מעיז בכלל להגיד דבר כזה??? ולהזכירך המשחק מול מוסקבה זה היה המשחק השישי שלהם באירופה וזה יהיה המשחק ה-11 אז אין בכלל מה להשוות..
הסיבה שהרבה מאוהדי חיפה לא טסים למשחק מול א.א.ק נעוצה בקהל הפרובלמטי של היוונים ונראה לך שאחרי שכל כך מפחידים בתקשורת על מה שצפוי לאוהדים שם נראה לך שאנשים יסכנו את עצמם בשביל כדורגל אני יזגכיר לך שכל משחקים של מכבי חיפה באירופה היו בחוץ והיו עשרה כאלה אז אנשים עושים חשבון לאיזה משחק הולכים ובנוסף יש לא מעט אנשים שהלכו לכמה משחקים בחוץ מה שגרם להוצאות אדירות במיוחד במצב הכלכלי הגרוע שיש במדינה נראה שהרבה העדיפו לוותר או שנגמר הכסף
בקשר למשחק הזה אתה צודק שלא באים הרבה אוהדים בגלל הרבה הוצאות על משחקים קודמים. למשחקים בליגת האלופות באו הרבה אוהדי חיפה והוציאו הרבה כסף אבל אין שום קשר בין אוהדים מליינים לאוהדים טובים אמיתיים. אני מתערב איתך שכשחיפה תהיה במצב של בית"ר האוהדים שלכם לא יוציאו אגורה.