נשואים פלוס הסדרה הטובה ביותר, אין וויכוח. הבעיה שכבר כמה שנים לא ראיתי את הסדרה הזאת ואני בקושי זוכר שמות של שחקנים, היה את קלי, באנדי הגדול כמובן, פגי, וכל החברים של אל אני לא זוכר...היה עוד פרק גדול שהוא וחברים שלו נסעו לוושינגטון, או שזה היה עם המשפחה ?
נשואים פלוס = הסדרה הטובה ביותר שיש בביפ, אחרי הסימפסון וסאות'פארק. לא מצחיק אותי חברים, וסיינפלד זה נחמד. מהדורה מוגבלת תת רמה, כנ"ל ספרי לילה. פעם היה תוכנית מאד טי.וי, זאתי הייתה התוכנית שהכי הצחיקה אותי, ביחיד עם הקלאסות מ.ק22, אלי נגד העולם והחטא ועונשו. ותמיד נחמד לראות מועדון לילה בביפ.
לא נמאס לכם להיכנס כל פעם מחדש לוויכוחים בין סיינפלד לחברים ? הבעיה היחידה שלכם, מעריצי סיינפלד, היא שאתם בטוחים שהעובדה שאתם מעדיפים את התוכנית הזו על פני חברים, הופכת אתכם לאינטיליגנטים יותר. יש לי חדשות בשבילכם - ממש לא.
מוות ל'סיינפלד', מוות ל'חברים', 'החיים זה לא הכל' שולתתתתתתת!!!!!!!111111אחדאחדאחד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
אתם שופטים סדרות אבל כאלה שראיתם בפרקי זמן שונים בחייכם. כלומר, אני בצעירותי צפיתי בתכנית נשואים פלוס והיא תמיד הייתה מצחיקה בעיניי, אבל עכשיו כשבגרתי אני לא בטוח שאם אצפה בזה שוב אחשוב את אותו הדבר. גם סיינפלד, זה סגנון הומור שהכרתי רק לאחר מכן ויכול להיות שאם הייתי רואה את סיינפלד כשהייתי צעיר(10-14), לא הייתי מבין על מה מדובר.
לא יותר פשוט שכל אחד יעשה את דירוג התוכניות הכי מצחיקות בכל הזמנים ואז נוכל לראות מה התוכנית האהובה ביותר בפורום? יותר יעיל ומעניין מאשר שכל אחד יזרוק פה "X גאוני, Y יותר מצחיק מZ, ו-A לא מצחיק בכלל". הדירוג שלי: 1. קומדי סטור 2. סאותפארק 3. נשואים פלוס 4. סיינפלד 5. ארץ נהדרת בימים הטובים . . . . . 5747568578534345. חברים(פשוט משעמם רצח)
לזה שאמר שמהדורה מוגבלת לא מצחיקה..כנס לאתר שלהם כנס לכל פרק עם שחר חסון (חוץ מהזה עם רון שובל)...הסדרה הזאת ענקית האנשים היחדים שאומרים שהסדרה היא 'תת רמה' זה כל מיני מורים ואמהות דאגניות כאלה..כל מי שאני מכיר נקרע מזה.. http://www.keshet-tv.com/BipVideo/lobbyvid...id=4209&lv=2819 1.החטא ועונשו 2.סקראבס 3.מהדורה מוגבלת 4.שנות ה-70 5.איך פגשתי את אמא/איש משפחה
ממש לאX2. אני מעדיף את סיינפלד על חברים ועם זאת מעדיף את הקומדי סטור על כל דבר אחר, וכידוע הקומדי סטור לא נחשבת לשיא האינטיליגנציה(למרות שמבחינתי אין דבר גאוני יותר מהצחוקים שלהם, שלוקחים סיטואציה יומיומית והופכים אותה למערכון מטורף שיכול לשפוך אנשים על הרצפה)