hot sos, מורה אני לא, בטח שלא אמא דאגנית, אבל "מהדורה מוגבלת" זו אחת התוכניות הטיפשיות והמיותרות שהופיעו על המסך שלי בעשור האחרון.
חחחח אעלק. מהדורה מוגבלת זה אוסף של קומיקאים כושלים שלא מקבלים במה בשום מקום אחר. פעם אחרונה שבדקתי אני לא אמא, אולי אבא אבל זה לא באחריותי כל כך. אני גם לא מורה, וגם לא מתכוון להיות. הממממ מוזר, אתה גר באשלקון במקרה?
בבקשה תעשו הפרדות בין סדרות עברית ואנגלית..זה מחליא אותי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx טוב
סנוביזם טהור. תפיסת ה"כל מה שישראלי נחות" זה אחד הדברים שאני יותר מתעב. מבחינתי אין תוכנית שמגיעה לקרסוליים של הקומדי סטור, ישראלית או מחו"ל. אז למה צריך לעשות את ההפרדה הזאת?
אני שםם את כל הכסף שלי שראיתם בידיוק 2 דקות וחצי...סתכל 2-3 פרקים תגיד לי אם לא צחקת..ואם לא אז אתם רוצים לשחק אותה עאלק אינטלגנטים....כי שורה התחתונה גם נשואים פלוס וגם סיינפלד לא מעלה לכם יותר מגיחוך פעם בפרק אבל זה קלאסיקה וזה לא מישראל... בחיים לא ראית פרק אחד ואני חותם על זה. ולא
שמעו, יש יוצאים מהכלל כמו הקומדי סטור או קצרים שאני מאוד אוהב, או הבורר שזאת סדרה מצויינת, אבל בתכל'ס סדרות מחו"ל הרבה יותר טובות, בפרט קומדיות, אבל גם סדרות כמו נמלטים, אבודים ועוד מהז'אנר הזה.
קח למשל את החיים זה לא הכל, סידרה מצוינת מהז'אנר של סיינפלד שבהחלט יש לה מה למכור מול הקלאסיקה האמריקאית, אבל הרוב יגידו לך שההשוואה מעליבה, וזה פשוט בולשיט. בתכלס 2 הסדרות מאוד דומות אבל תופעת הסנוביזם גורמת לאנשים לחשוב שמה שישראלי זה נחות.
אם כבר, 1. סאות'פארק 2. משפחת סימפסון 3.נשואים פלוס 4. ארץ נהדרת 5. מ.ק22 6. הרצועה 7. החטא ועונשו / אלי נגד העולם 8. מאד טי.וי 9. מועדון לילה 10. החיים זה לא הכל
הדירוג שלך: עכשיו אני מחפש פה החיים זה לא הכל ואה, אני לא מוצא. נחש מה אני כן מוצא פה, כן, ניחשת נכון (או שלא), סיינפלד.
אותי ההשוואה מעליבה, וזה לא בגלל ששראיתי פרק אחד מהחיים זה לא הכול או בגלל שאני חושב שישראלי זה נחות. סדרה נחמדה אבל סיינפלד זה פשוט גאונות לשמה. הדירוג שלי: 1. אבודים 2. סיינפלד 3. חברים 4. מלקולם באמצע 5. סימפסון / סאות'פארק.
מה זאת השטות הזאת ? אף סדרה ישראלית לא טובה כמו אף סדרה אמריקאית (לדוגמא) ? לא חסרות סדרות מקור מצויינות שטובות הרבה יותר מכמה וכמה סדרות ששחקניהן דוברי השפה האנגלית. תפסיק עם הפוזה הטיפשית הזאת, אני לגמרי עם MTA.