התקשורת הספרדית בשעות האחרונות לקראת הגמר: המארקה: http://img651.imageshack.us/img651/4559/g01071ac28f030182e96e82.Xxx "תביאו אותה" 'לה רוחה'(האדומה), צעד אחר מטריפל ענק - שאין לאף אחת. * תמימות דעים על כך שפברגאס צפוי להיות ה-'9' של הנבחרת. * פפ גוארדיולה בטוח בניצחון הנבחרת ובכך שספרד תעשה היסטוריה גם בלי חלוץ שפיץ אמיתי. "מה שספרד תשיג היום לא ניתן יהיה לייחס לאף נבחרת או קבוצה אחרת" * איקר קסיאס ינסה להצליח היכן שאורס מאייר, שומאכר ובארטז נכשלו. ה-AS: http://img52.imageshack.us/img52/7460/portadag010712.Xxx פיקה וראמוס - "ביחד אנחנו יכולים" * גולשי ה-AS הבינו שאין סיכוי שספרד תשנה את סגנון המשחק שלה דווקא בגמר ובחרו ביורנטה כאופצייה המועדפת בחוד, כשהוא מקדים במעט את פדרו. * ויסנטה דל-בוסקה:"אנחנו לא נמחוק אף הישג מ-2008 אבל זה המשחק החשוב ביותר כי הוא ממשיך עבודה של שנים ויוצר שילטון. איטליה בהחלט ראויה להיות בגמר".
שעתיים למשחק, והלחץ מתחיל לעלות ככל שהזמן מתקרב, למרות הדרך הלא מרשימה והלא אטרקטיבית האהבה לנבחרת גדולה יותר מהאי הנאה לכדורגל והשיטות המסרסות של דל-בוסקה. לפי כל כלי התקשורת דל-בוסקה יפתח שוב עם פברגאס כחלוץ נסוג, כמו במשחק נגד איטליה במשחק הראשון, אני כמובן שלא סובל את זה וחושב שספרד חייבת לשחק עם חלוץ היום, את נגרדו אני לא רוצה לראות בשום פנים ואופן, את יורנטה אני לא מאמין שנראה לצערי אחרי שלא קיבל דקה אחת, אשמח לראות את טורס למרות הכושר הלא טוב הוא היחיד שמשחק לעומק ויכול לעשות צרות להגנה האיטלקית, ב-20 דקות שהוא שיחק במחשק הראשון הוא לא הפסיק להטריד ולמרות שהחמיץ אני רוצה לראות אותו היום בהרכב או לפחות עולה מהספסל. הרבה תלוי גם בהגנה הספרדית, אותה הגנה שספגה שער אחד עד עכשיו, פיקה וראמוס חיביים להיות ערניים היום, באלטולי שחקן שיכול להתמודד עם העוצמו הפיזיות של פיקה, וראינו נגד גרמניה שטעות אחת והוא משלם על זה ביקור, קאסנו שחקן שאני פחות מפחד כי אני לא ממש מחזיק מימנו אבל גם הוא יכול בהברקה אחת לגמור משחק. הקרב האמיתי יהיה בקישור, צ'אבי, בוסקטס, אלונסו, איינסטה וסילבה שיכנסו לאמצע נגד הקישור האיכותי של איטליה- פירלו, מארקיזיו, דה-רוסי ומונטליבו, אומנם כל העיניים ילכו לפירלו אבל גם מונטליבו הוא גאון כדורגל שבפס יכול לגמור משחק ושחקן שצריך להשים עליו 10 עיניים, הוא כבש נגד ספרד במשחק הידידות האחרון בינהם שניצחה 2-1, וגם מארקיזיו למרות שבעיקר החמיץ הוא שחקן טקטי ממושמע ומסוכן מאוד מקו שני. ההרגשה שלי זה למשחק סגור וטקטי מאוד, שספרד תניע כדור ואיטליה תנסה להשיג היתרון במתפרצות ויש לה את הכלים, יש לי הרגשה שזה יגמר בפנדלים היום. ההתרגשות בשיאה, que viva espania. תביאו גביע שלישי ברציפות.
ספרד יותר מוכשרת אבל היא לא בפורמת השיא שלה. למרות זאת הם עדיין יודעים להקשות מאוד על היריבה וזו גם נבחרת שיודעת להוציא תוצאות גם כשלא הולך. סוג של נבחרת מנצחת ואלופה אמיתית. יש להם יתרון מסויים על איטליה, אבל גם האיטלקים לא פראיירים וידעו להקשות בחזרה על ספרד. יש לאיטליה רגל מסיימת טובה יותר ולא יצטרכו הרבה הזדמנויות כדי להכריע את ההתמודדות. הספרדים יחזיקו בכדור ובצדק מצידם, אבל איטליה מתישהו כן יגיעו להזדמנויות שלהם והם מסוכנים ומלאי ביטחון מול השער לאחר ההצלחה בחצי הגמר. זה שקול מאוד.
טוב, לפי דיווחים לא רישמיים ספרד תעלה עוד פעם בהרכב הדל בוסקי הקלאסי נטול החלוצים (סילבה, אינייסטה, פאברגאס בשלישיה הקידמית). דל בוסקה משלים פה רשמית את תצוגת האימון הגרועה ביותר שראיתי ממאמן של נבחרת גדולה בטורניר גדול. כולל דומנק. זה גם מאשש את התחושה שלי שהוא עלה במשחק חצי הגמר דווקא עם נגרדו, החלוץ הכי פחות מוצלח שלו, בכדי שיהיו לו קייס לא לשחק עם חלוץ בגמר. כתבתי בעמוד הקודם: ההגדרה של טיפשות זה לעשות את אותם דברים פעם אחר פעם ולצפות לקבל תוצאה שונה. שיחקת במשחק הראשון מול איטליה בהרכב כזה. זה לא עבד. זה לא עבד התקפית באף משחק בטורניר. למה ההתעקשות על זה? מה נותן שחקן מרכז השדה השישי שהחמישה הראשונים לא יתנו? מה סילבה תורם הגנתית (אם זה השיקול) שפדרו לא יתן? להפך, לפדרו יש הרבה יותר אנרגיה ומהירות והוא יכול ללחוץ את היריב הרבה יותר טוב. כמה אפשר לבנות על זה ששהגנה לא תספוג? פשוט איש הזוי שמחבל בנבחרת שלו משיקולים שאי אפשר להסביר (הרי ברור שהוא רוצה להצליח). בתגובה לטענות שלי אליו בעבר, כתבו פה על זה שהוא זכה פעמיים בגביע אלופות. הלוואי הלוואי שהוא היה אותו מאמן ששיחק כדורגל מופקר באולד טרפורד במשחק מכריע בשלבי נוק אאוט בליגת אלופות במצב שהקבוצה שלו צריכה לשמור על יתרון מהמשחק הראשון. הלוואי. זה הרי יצר גם הצלחות וגם כדורגל בלתי נשכח. אבל זה פשוט מאמן אחר.
לא יצטרכו הרבה הזדמנויות? נגד אנגליה הם הגיעו לאין-סוף הזדמנויות ולא מצאו את הרגל המסיימת. נגד גרמניה גם כן הגיעו ללא מעט הזדמנויות במתפרצות ולא מצאו את הרגל המסיימת. מה שצריך להגיד זה שהם יצטרכו להיות הרבה יותר עירניים כשהם מגיעים אל מול השער, כי ספק אם ההזדמנויות יחזרו על עצמם.
החשיבות של טורס לדעתי גדולה מאוד.. כשהוא משחק בלי קשר לאיך שהוא נראה הנבחרת נראית יותר טוב והרבה יותר מסוכנת, אני מאוד מאוד מקווה שטורס יפתח או במקרה הגרוע יעלה כבר מוקדם במחצית השניה, אין לי ספק שאיתו ועם נבאס ופדרו/סילבה בצדדים ספרד תהיה הרבה יותר מסוכנת ותנצח... אני רק מקווה שדל בוסקה סוף סוף יתעשת ולא יחליט לזכות בתואר בשביל להוכיח שהוא צודק וכל העולם טועה
הרכבים רשמיים: אבאטה שב להרכב, ספרד בלי חלוץ. Italy: Buffon; Abate, Barzagli, Bonucci, Chiellini; Marchisio, Pirlo, De Rossi; Montolivo; Balotelli, Cassano Spain: Casillas; Arbeloa, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Xabi Alonso; David Silva, Fabregas, Iniesta FORZA AZUURI
amirb91 אני מאמין שמה שהיה הופך את ספרד ליותר מסוכנת וליותר רב-גונית זה דווקא כניסה של קיצוני על חשבון אחד הקשרים המרכזיים (אפילו צ'אבי). כמעט בכל המשחקים עד עכשיו ראינו את המפנה דווקא כשנאבס או פדרו נכנסו. אם אחד מהם היה פותח בהרכב זה היה מרווח את המשחק של הספרדים והופך אותם למסוכנים יותר, לדעתי אפילו יותר מהרכב עם חלוץ מטרה על חשבון ססק.
אני רואה שאתה משתמש בציטוט הזה כבר פעמיים, אז תיקון קטן - הוא מתייחס לשיגעון ולא לטיפשות. לא שאחלוק עליך אם תייחס גם את זה לדל-בוסקה... אני כמובן מסכים עם עיקרי דבריך.
OK, מקבל את התיקון. דל בוסקה הוא משוגע ולא טיפש. אתם יודעים, שיש פשע הדבר הראשון שמחפשים זה "מניע". מה המניע למה שדל בוסקה עושה? מה הוא מנסה להשיג? שהמאמן ההולנדי עולה עם שני קשרים אחוריים אפשר לחלוק עליו, גם פרקטית וגם אידאולוגית, אבל לפחות הרציונל שלו ברור. לא מצליח להבין מה הרציונל בהרכב של דל בוסקה. כמו שציינו פה רבים אחרים, הרי בכל המשחקים ספרד שיחקה טוב יותר בהרכבים עם חלוץ ו / או נבאס / פדרו. כולל במשחק מול איטליה. ושוב, זה לא שהנוכחות של סילבה לעומת פדרו יוצרת הבדל הגנתי או ביכולת לשמור על הכדור. למה?
קשה לי לראות את איטליה מצליחה לעצור את ספרד עם הבעיות שיש להם בהגנה. לטעמי נראה את הספרדים מניפים את הגביע וכשזה יקרה צ'אבי אלונסו יהיה הMVP(אלא אם כן אינייסטה יתן תצוגה עם שער או יותר). נותן יורו ענק.