ספרד אלופת אירופה בפעם השניה ברציפות!

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏30/6/12.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

איכה נסטה

איכה קנאברו

2. riquelme1 Member

איזה מחצית, אני בעננים.

גול פנטסטי של סילבה, או יותר נכון התקפה מדהימה עם המסירה של אנדרס לססק, וססק כמו גדול נותן לסילבה על הראש, והגול של אלבה....אם כמה שאני שונא את השחקן הזה, מגיע לו על יורו מצויין, איזה פריצה אדירה וצ'אבי כמו גאון נותן לו בדיוק לאן שצריך, ואלבה מראה למה הוא התחיל את הקריירה כקשר.

המשחק לא גמור, איטליה תוקפת וספרד חייבת לשמור על התוצאה, ההגנה של איטליה מפתיעה לרעה ולדעתי אם היה חלוץ במקום אחד הקשרים התוצאה אולי הייתה גבוה יותר.

למרות ש2-0 ולמרות שהמערך כרגע עובד, אפשר להכניס את טורס או יורנטה ולגמור סיפור, 2-0 המשחק עוד לא גמור, 3-0 יגמור את האיטלקים.

3. Rossolevy Member

הספרדים לוחצים ומכניסים את כל האיטלקים ללחץ. מקווה שמחצית השניה יתעשתו על עצמם כי לא דמיינתי שמלחץ כזה יגרם מצב שבו כל מסירה פשוטה תהיה עקומה וסיוט לעיניים.

4. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

איטליה תשושה, פראנדלי משלם על הפחדנות להחליף את התשושים.

5. JR-Riquelme Member

לא יודע את מי ספרד משעממת. בטח שלא אותי. אני יכול לראות המסירות החותכות ואת ההשתחררות מהלחץ שלהם כל היום.

6. 亚历山大帕托 Member

בשביל לעמוד מול ספרד צריך לשחק מושלם. לשחק מושלם כולל להציב את ההרכב הכי חזק ברשותך. למה חסר מושג כמוני מזהה את השחקנים הכי חלשים בהרכב עוד לפני שריקת הפתיחה וגאון כמו פראנדלי לא מודע לזה? על ההבדל בין 0:0 ל-2:0 במחצית אחראים קייליני ומרקיזיו, ורק הם (פראנדלי האשם הראשי בדיפולט). כל היובנטינים שינסו להגן עליהם - תקפצו לי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/7/12
  7. VAR Member

חבל שפראנדלי הלך עם הראש בקיר. אז מה אם זה גמר? השחקנים שלך גמורים מעייפות, תשנה!

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית חלשה של איטליה וכשמוסיפים לכך הופעה אדירה של בפרד, התוצאה מצדיקה את אשר הלך על כר הדשא. סיכוייהם של האזורי םחתו משמעותית, אך קיימת בי עדיין האמונה כי היא לא אמרה את המילה האחרונה. נקווה למחצית שנייה טובה יותר ובלי קשר לתוצאת הסיום, אני חייב להוריד את הכובע בפני ספרד, נבחרת יוצאת מן הכלל.

9. רפאל Member

האיטלקים מתעקשים להחזיק בכדור יותר מידיי זמן במקום לשחרר מהר את הכדור כמו שהם עשו מול האנגלים והגרמנים, דה רוסי מאבד יותר מידיי כדורים ובכלל עושה רושם שהאיטלקים פשוט לא בפוקוס.
    יורם ארבל הזה כרגיל לא מפסיק לפשל.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/12
  10. Rossolevy Member

אני ממש לא מבין את ההגיון. מרקיזיו המסכן ממש גמור ומגיע לו מנוחה של שנה. קייליני פשוט סיכן את איטליה עד שהוחלף ושמחתי מאוד לראות את באלצרטי בסוף. באמת שאני לא מבין את ההגיון במשחק עם כל השחקנים הגמורים שלך. אתה מצפה שהם ישמרו מהיכולת אבל כשאתה מתפורר על המגרש אתה מאבד את הכל.

11. Alta Tensione Member

השתן עלה לפראנדלי לראש. במקום להמשיך עם המערך שניטרל מצויין את ספרד בבתים, הוא הסתנוור מהניצחון על גרמניה ולא נערך כראוי למשחק מול נבחרת שכמו שנאמר שכבר כאן, גדולה בשבע רמות מעל כל היבשת.

החיסרון של מוטה זועק לשמיים.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספרד פשוט הצליחה לחלוטין להעלים את עושה המשחק של הנבחרת בכחול. אני חוזר ואומר, כולם תמיד מדברים על ההתקפה של ספרד, אבל אפילו אם ההגנה מדי פעם שבלונית היא מצליחה לנטרל לגמרי את פירלו.

כשהיתרון עוד היה מינימלי קיוויתי שאיטליה תצליח להשוות כי היו כמה רגעים שקסיאס וההגנה שלו לא נראו טוב. העניין הוא שהפציעה של קייליני אולי גם מאד השפיעה על ההגנה האיטלקית. מאד הייתי רוצה לדעת מה הדיעה של המחנה האיטלקי על העניין הזה?

מחצית שנייה. ספרד מחזיקה בכל הקלפים, אבל בכדורגל כבר קרו ניסים יותר גדולים...בוא לא אקבור את איטליה סופית.

13. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלושה רגעי שיא היו למחצית הזו:

1. המבצע הקבוצתי היפהייפה שהוביל לשער הראשון של דויד סילבה.
    2. המסירה הגאונית של צ'אבי שסידרה לאלבה (אשר ניפק פריצה מסחררת כשלעצמה) את השני.
    3. ההודעה של יורם ארבל על היציאה למחצית, כמעט חצי דקה לפני שאכן הוכנסה המשרוקית לפיו של השופט. עדיין לא נרגעתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx.

14. רפאל Member

יורם ארבל הזה גם לא ידע שהפנדל האחרון של בין האיטלקים מול האנגלים העלה את האיטלקים ורק אחרי איזה 10 שניות אחרי הפנדל שהוא שם לב לחגיגות הוא הבין את זה.

15. -sAndmAn- Member

רק אם דל בוסקה הזה היה פותח עם פדרו ונאבאס... הורס את הנבחרת