ספרד אלופת אירופה בפעם השניה ברציפות!

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏30/6/12.

1. Civil Anti Madridista

איזה כדורגל פשוט להתענג. כל אותם מבקרים שבאו בטענות "לבונקר מודרני", "משעמם" וכל מני שטויות כאלה

קיבלתם היום את התשובה המוחצת

2. סדרו קייטע Member

רוב הכותבים פה צעירים מידי, אבל כילד אני זוכר משחק מ94 שקבוצה אחת הגיע אליו כחביבת הקהל עם כדורגל התקפי ומלהיב והשניה כאימפריה בהישגים אבל עם תדמית של "משעממת". אוהדי מילאן הוותיקים פה יודעים על מה אני מדבר.

היום נסגר המעגל.

היה לי תחושה לפני המשחק שספרד יכולה להתפוצץ, תחושה שנעלמה לחלוטין שראיתי את ההרכב. מודה שלא האמנתי שהם יכולים להציג כדורגל כזה בהרכב נטול חלוצים, אבל שמחתי לטעות. כמובן שגורמים חיצוניים יותר או פחות (גול מוקדם, יום נתון, הפציעות של האיטלקים, העייפות שלהם) עזרו להפוך משחק של 2-0 ל4-0, אבל זה טבעו של הכדורגל.

כועסים על דל בוסקה כי ספרד לא צריכה להיכנס לקרב חפירות נטול הזדמנויות מול פורטוגל או לסמוך על הצלה הירואית של קאסיאס מול קוראטיה. אי אפשר לנצח כל משחק 4-0, הכדורגל לא עובד בצורה הזו גם אם אתה הכי טוב, אבל גם אם לא מנצחים זה צריך לקרות עם הרבה יותר יוזמה ואיומים על השער. נבחרת כמו ספרד לא הייתה צריכה להגיע למצב שהטורניר שלה נמצא ברגליים של מאוטיניו וברונו אלבס. אבל מה זה משנה כרגע ומי יזכור את זה. ההיסטוריה תזכור את המשחק הזה ואת דל בוסקה כאחד הגדולים אי פעם.

הרבה יותר מלמאמן שלהם, מגיע לצ'אבי ואינייסטה (וכן, גם לאיקר המדריסטה) להיזכר לנצח בהיסטוריה של הכדורגל כמו הגדולים של ראינו משחקים אבל כל אחד מכיר את שמם. שני שחקנים שהגדירו תקופה ושיטת משחק. לא היו הרבה כאלה בהיסטוריה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/12
  3. ראיין אדלי Member

לא שזה משנה את דעתם, עדיין הדרך לגמר הייתה אפורה ומשעממת ושום משחק אחד גדול לא ישנה את זה.
    התואר שלכם ובצדק גמור. הייתם יותר טובים אבל עדיין אי אפשר לשכוח את כל כדורי השינה שחסכתם לעשרות אלפי אוהדי כדורגל ניטרליים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx

4. rashe18 Member

זה לא מדע מדוייק אין טעם להשוואות בצורה הזאת.

קרואטיה לא הייתה רחוקה להשוות מול ספרד, אפשר להסיק מזה משהו? ממש לא...

חוץ מזה איטליה לא הייתה יותר טובה מגרמניה. לפעמים מזל רע עם צירוף מקרים מסויים לא מחוייב המציאות משנה את כל פני המשחק.

פשוט מאד המשחק ברח לגרמנים... ואל תגיד לי שהשער השני של האיטלקים היה קשור לכדורגל. מזל מזל ועוד פעם מזל. להעיף כדור איכשהוא ולקוות עם סיכוי של 10% שהכדור יגיע לחלוץ.

במקרה הטוב נבחרת איטליה משתווה לנבחרת קרואטיה. לא יותר.

הייתי רוצה לראות או פורטוגל וגרמניה בגמר אבל קיבלנו ספרד אחרת הערב שזה פיצוי הולם בפני עצמו... אבל איטליה?! היא לא הייתה אמורה אפילו לעלות מהבית.

אז אל תנסה לנחם את עצמך שהנבחרות חלשות, איטליה כן חלשה אבל ספרד, גרמניה, פורטוגל וקרואטיה יותר עדיפות ואין מה לעשות שזה כדורגל ולא תמיד הנבחרות הטובות מגיעות לגמר.

אני רק שמח שאיטליה לא הצליחה לגנוב את הטורניר הזה כמו שעשתה במונדיאל 2006.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/12
  5. Don Joan Roman Member

:aaarofl:

6. סדרו קייטע Member

איך איטליה לא הייתה אמורה לעלות מהבית שלה? הם היו לא פחות טובים מהספרדים במשחק הראשון ויותר טובים בסך הכל מהקוראטים בשני (למרות מחצית שניה פחות טובה).

האיטלקים היו נחותים מהיריב במשחק אחד בטורניר- היום.

7. ראיין אדלי Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
    אתה הזוי. אין מילים.
    בעינייך גם בופון הוא בטח שוער בינוני מינוס שעבר זמנו, נכון? http://www.asoccer.co.il/style_images/1/icon8.Xxx

8. אלי מתחן Member

לא חשבתי שיהיה שחקן בכדורגל העולמי שאני אתעב יותר מאינייסטה, ססק פברגאס הצליח להעלות על הציפיות. רק לראות את המבט המכוער שהוא מסתכל על השופט בכל פעם שהוא עושה הצגה בא לי לשבור את הטלוויזיה. חבל ששחקנים כל כך גדולים צריכים להתעסק בכאלה שטויות.
    קודם כל איטליה. מההתחלה היה אפשר לראות שקייליני בקושי משחק. את הגול הראשון היה אפשר למנוע אם בלזארטי היה נמצא במקומו. אותו דבר לגביי מוטה, לא הגיוני ששחקן כשיר ייפצע אחרי 5 דקות על המגרש, פראנדלי היה צריך לקחת בחשבון. מלבד זה האיטלקים נתנו הופעה מכובדת מאוד מול הספרדים, הצליחו להניע את הכדור ולהגיע למצבים. באלטולי עם כמה שנהנים לרדת עליו היה טוב, רק שבדרך כלל לבד.
    כל הספרדים שיצאו מהחורים, הנבחרת שלכם שיחקה כדורגל משעמם עד המשחק היום. היום ספרד נתנה משחק מדהים. צ'אבי הראה שגם בטקטיקה המסרסת של דל בוסקה הוא יכול ויודע מה צריך לעשות, ססק וסילבה היו מצויינים, ואינייסטה כרגיל היה טוב. לא משתתף בהתלהבות מאלבה, שחקן סביר לא יותר מזה.
    היתרון הגדול של ספרד עם ההנעת כדור, זה שכמעט אי אפשר לתפוס אותם לא מוכנים. כשקבוצה רגילה מתגוננת, היא חייבת לחשוב מה היא עושה כאשר היא זוכה בכדור בחזרה. לספרד אין את הבעיה הזאת, לכן בכל פעם שאיטליה תקפה 11 שחקנים של הספרדים עמדו מולם והקשו עליהם לתפקד. עושה רושם שהספרדים שיכללו את שיטת המשחק האיטלקית עד כדי שלמות.
    כל הכבוד לאלופת אירופה ראויה.

9. c_web Member

לא האמנתי שספרד תעשה את זה שוב ואמרתי את זה כל פעם לאורך כל הדרך.
    פשוט מוריד את הכובע, בלי פויול ודויד וייה לא חשבתי שזה יקרה.
    כל הכבוד, הנבחרת הטובה בעולם ובוודאי שהטובה בטורניר.

10. סדרו קייטע Member

Mister Joe Cool,

לגבי רמתו לאורך עונה נראה, אבל ביורו הזה אלבה היה ענק. יחד עם אינייסטה ואולי ראמוס, המצטיין של ספרד לאורך הטורניר מבחינת יציבות.

11. 亚历山大帕托 Member

http://i45.tinypic.com/2wfiel5.Xxx

6 שנים של MAD זה חזק.

12. ManUtd Fan Member

ספרד התפוצצו בדיוק ברגע המתאים.
    איטליה שיחקה טוב במחצית הראשונה (לא מבחינה הגנתית) וגם בתחילת המחצית השנייה. היא הגיעה להזדמנויות, כמו די-נטאלה פעמיים, באלוטלי וכו'. היא הייתה צריכה לנצל אותם (ואני מחזיר אותכם להודעה הראשונה שלי פה. חסר להם רגל מסיימת) ואז הכל היה נראה אחרת. הכל היה צריך להיראות אחרת, כי גם ניהול המשחק של פראנדלי היה נורא. קסאנו ומונטוליבו ממש לא היו צריכים לצאת החוצה, אבל עדיין, האיטלקים נשארו במשחק וזה היה נראה כי המשחק ממש לא סגור. שער אחד של איטליה והוא נפתח לגמרי.

ואז הגיע הפציעה של מוטה...

לא נותר לי אלא רק לברך את האיטלקים על עצם ההגעה שלהם לגמר. חבל בשבילם שזה הסתיים ככה. לא נעים לראות את הבכי של השחקנים שם, וזה עוד יותר לא נעים לראות ככה את פירלו. חבל חבל חבל. לא הגיע להם לסיים את זה ככה.

אצל הספרדים, אינייסטה אדיר, צ'אבי אדיר, אלבה אדיר. אין מה להגיד. נבחרת אדירה. הנבחרת הכי משעממת ביורו הזה, שהציגה את המשחק הכי יפה ביורו הזה. אין דברים כאלה.
    ברכות, אין זוכה יותר ראויה ואין סגל שחקנים שראוי יותר לעשות היסטוריה שכזאת.

13. 亚历山大帕托 Member

http://s1-02.twitpicproxy.com/photos/full/609406049.Xxx

כל הנגיעות של באלוטלי בכדור. 0 ברחבה.

14. xavi6 Member

כן, באלוטלי אשם.

15. 亚历山大帕托 Member

זו יותר תעודת כבוד למשחק הלחץ וההגנה של ספרד. זה שבאלוטלי אפס זה לא קשור.