ספרד ואיטליה נושמות לרווחה

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏17/6/12.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לא מאמין שאני לא הולך לראות את זה, מקווה מאוד לשמור על שפיות גם בסיום הערב הזה. פורצה איטליה!

2. riquelme1 Member

תגידו מה קרה למסירות של צ'אבי אלונסו? משחק שני ברציפות שהוא כל כך מזייף במסירות, ומדובר באחד המוסרים הטובים באירופה ובעיקר המדוייקים, בטורניר הזה נראה כאילו הוא שתה משהו לפני.

ספרד ממשיכה עם הבונקר המודרני, להניע כדור ללא תכלית ובעיקר ללא מחץ, נגד הגנה סבירה זה נראה כל כך רע.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/12
  3. ראיין אדלי Member

ספרד נבחרת כל כך משעממת שמניעה כדור בלי שום תכלית. המשחק הכי משעמם עד עכשיו ביורו ובקצב הזה אנחנו עומדים לראות 0-0 בפעם הראשונה

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחפירה? בכל זאת, 1-0, אולי המילה מעליבה תתאר היטב את המחצית הראשונה במשחק של איטליה מול אירלנד. בחיי שאני לא זוכר משחק כל כך סטטי מהנבחרת, כל השחקנים מתבצרים בעמדותיהם במרכז המגרש ואח"כ אנחנו מתפלאים שהחלוצים שלנו לא מתפקדים - איפה התמיכה של מרקיזיו ומוטה? איפה החיפוי על פירלו? מה הולך עם האגפים שנמצאים שם בעיקר בשביל היופי?

כדי שהשיטה הזאת תצליח מרכז השדה חייב להיות על סף הרחבה כל הזמן (בהתקפות), כשהחלוצים מושכים הצידה ועוזרים למגנים תוך כדי פריצה פנימה. אין את זה, והכל נאבד לו בתוך ים הירוק-לבן-כתום בשולי הרחבה של שיי גיבן. ומלבד זאת, הנבחרת תשכיל לדעת שכדורים מחצי מגרש לא עובדים כ"כ טוב מבלי שיהיה בהתקפה שחקן ציר כמו באלוטלי. ספרתי על יותר מ-2 ידיים את מספר הכדורים שפירלו ודה רוסי שלחו לחלוצים הקטנטנים שלנו. לא עובד!

אגב דה רוסי, היחיד שמתפקד. הוא וקייליני וברצאלי, שמראה למה הוא הבלם הכי טוב בשוק כרגע. אני סומך על ההגנה עם שניהם בעיניים עצומות.

פראנדלי, קצת אמוק, קצת להריץ את השחקנים שלך, קצת רבאק במשחק שאין לך מה להפסיד! המנטליות הזאת הרגה, הורגת ותהרוג אותי כל עוד האיש הזה בתפקיד. מקבילו בספסל האירי יכול ללמד אותו דבר או שניים על מנטליות נכונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/6/12
  5. riquelme1 Member

תביאו לי את פראנדלי, רק קחו את דל-בוסקה הזה כבר.

כמו שאמרתי כאן, המחצית החלשה ביותר ביורו, תודות לספרד שלא נותנת לקרואטיה לשחק, וגם היא בעצמה לא משחקת אלא מניעה את עצמה למוות.

צ'אבי חלש, איינסטה חלש, בוסקטס ואלונסו(ששתה בדוק לפני המשחק) ביחד שוב לא מועילים, סילבה עוד איכשהו מנסה אבל האפטיות מול השער זה דבר מחריד, וטורס המסכן לבד לבד מול 4 שחקני הגנה.

נמאס לי כבר לחזור על עצמי, ספרד משחקת בדיוק כמו הפרצוף של המאמן שלה- מכוער.

אני לא פוסל שנספוג איזה גול מקרי, קרואטיה חייבת שער ועכשיו היא תצא קדימה גם.

6. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיאמנטי ובאלוטלי במקום מוטה ודי נטאלה יכול לעשות לנו טוב.

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יקרה בסביבות הדקה ה-70 אחרי השער של אירלנד.

8. oFiRzZz Member

למישהו יש קישור טוב לסופקאסט?

9. riquelme1 Member

לא להאמין נאבאס במקום טורס.

זה החילוף ההתקפי של דל-בוסקה, קיצוני במקום חלוץ שלספרד אין התקפה כל המשחק?

כל כך מגיע לנו ללכת הביתה.

10. Civil Anti Madridista

מחזיקים בכדור כל המשחק אבל שוב לא אפקטיבים בהתקפה. טורס נבלע לתוך ההגנה הקרואטית שעומדת ומגנה הייטב כשכולם עושים הגנה. גם אני הרמתי גבה כשדווקא חסוס נאבאס נכנס במקומו של טורס. לדעתי יורנטה יכל להתמודד טוב עם הפיזיות של ההגנה הקרואטית. בקשר להחמצה של ראקיטיץ? מול קסיאס, כדור של גאון נתן לו מודריץ?, ממש על מגש.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaa15: :aaa15: :aaa15:

הלב שלי זקוק למנוחה.

12. alexshw Member

דל בוסקה מסרס את נבחרת ספרד.

13. Der Rotbart Member

נו, אז מה תגידו עכשיו שנאבאס הבקיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. skyday20 Member

sop://broker.sopcast.com:3912/132701

15. Raulito Madridista

דל-בוסקה גאון כדורגל. איזה חילוף! סתם...
    (דמיינו כאן תמונה של נאבאס הצוהל - עדיין אין במארקה או ב-AS ואני מתעצל)
    הכותרת:חס עלינו כבר התחלתי לכתוב איך יכול להיות שדווקא אלופת העולם אחראית ל-0:0 הראשון ביורו (וגם זה בגלל עוד הצלה פנומנלית של קסיאס בנגיחה) ולמשחק ההתקפי הכושל ביותר שנראה בטורניר. לא יאמן איך ביליץ זורק לאט-לאט את כל החלוצים למערכה ודל-בוסקה לא מוכן לזוז מטר מהמערך הגרוע שלו. טורס קיבל כדור וחצי כל המשחק ומספיק עם המערך בלי חלוצים!
    המקום הראשון לא מעניין אף-אחד, אלופת העולם לא מפחדת מאף נבחרת ומבחינתי שגרמניה תבוא מחר ולא אכפת לי אם זו אנגליה או צרפת. העניין הוא אך ורק היכולת הדלה של ספרד והיה ידוע שהניצחון המוחץ על אירלנד לא משקף שום דבר. הפעם פגשנו הגנה קצת יותר נורמלית ולא הגיע שער מהיר שיקל את המלאכה.

נחמד שחסוס נאבאס הבקיע, הוסיף הרבה אנרגיות ומוטיבצייה כשעלה מהספסל, רק חבל שאין סיכוי שיקבל את חולצת ההרכב. החברים שלו לא מספיק חיפשו אותו. המסירה של פברגאס לאינייסטה - ללקק את האצבעות, איזה אומן. הוא במקום אלונסו או בוסקטס בהרכב ויהיה בסדר. ואגב, אפשר להפליץ מהמקלדת עד מחרתיים 'אלונסו גרוע' ובלה בלה בלה. גם סילבה איבד מיליון כדורים היום. גם צ'אבי לא היה בשיאו.

ואגב, מתי ראיתם שחקן שמפחד להגיע למצב של אחד על אחד כמו בוסקטס? תבעט, גדלת בברצלונה, לא?

לסיום אגיד שליבי עם הקרואטים ומודריץ', בכמה פעולות היום הוא פירפר כל מי שבא מולו. גם מנדיוקיץ' הזה שחקן.