מחצית בינונית, ספרד יורדת ביתרון אחרי מהלך יפה של ג?ורדי אלבה. צרפת אומנם לא מרימה ידיים אבל כמעט ולא אפקטיבית בצד ההתקפי. ספרד גם לא מגיעה למצבים אבל עושה את מה שהיא הכי טובה בו וזה להוציא ליריבה שלה את החשק להיות על המגרש. דל בוסקה שוב פתח בלי חלוץ, בנתיים התוצאה לטובתו אבל אנחנו רוצים ומצפים מהנבחרת הגדולה הזאת לכבוש ולהיות יותר התקפית ממה שראינו ממנה עד היום. נקווה למחצית שנייה טובה יותר, ל2 הנבחרות האלה יש לא מעט מה למכור ואין סיבה שהמשחק ימשיך להיות חצי רדום
העירנות והמיקום ההגנתי והטקטי של מ'ווילה פשוט זוועתי. נראה כמו סהרורי על המגרש, הספרדים עושים לו בית ספר של כדורגל - 2 מסירות והוא מחוץ לעמדה כשיש שחקן ספרדי פנוי לחלוטין 25 מטר מהשער.
נבחרת ספרד מציגה את הבונקר החדש.לשחק בלי חלוץ לבעוט פעם אחת לשער ולהעביר את הזמן מתחילת המשחק.אני כבר מעדיף את הכדורגל של אנגליה שם לפחות יש מתפרצות מהירות פה אין שום דבר באמת לאהוב. הנבחרת הכי כשרונית בעולם הורסת את הכדורגל.ממש אירוניה במיטבה.
הצטרפתי למשחק מהדקה ה-60, והעינוי ממשיך, לא להאמין איך נבחרת ספרד נראת ולא להאמין שזה ממשיך להצליח. איך דל-בוסקה הופך את החבורה הכי מכושרת על הפלנטה לזבל טהור שמעביר זמן, כמו במונדיאל, עוקצים בגול ומעבירים את הזמן. אני מעדיף פי 100 את הנבחרת של היורו הקודם ושל המונדיאל ב2002. 2-0, בחצי נגד פורטוגל.
משחק חלש, צרפת סה''כ איכזבה ביורו, שיחקו רוב הזמן בהילוך איטי, לא לחצו, בלי תשוקה. בנזמה היה על הפנים היום, יאללה פורטוגל בחצי
תגידו אפשר לדעת מה אתם רוצים? אם הכוח של ספרד זה להניע כדור במרכז המגרש למה שלא תעשה את זה? אני לא רואה אתכם מתלוננים על זה שקבוצות משחקות נגדה עם כל השחקנים מאחורי קו החצי. אתם קצת צבועים אם אתם לא שמים לב. אבל רק קצת. בונקר ספרדי עלק.