פשש זה המפגש הראשון אחרי 18 מפגשים שהוא מחמיץ, אבל אפשר להבין אותו. בכל מקרה, הסיכויים של ארה"ב לניצחון ירדו, אבל עדיין זה אפשרי.
הסיבה הרשמית היא פציעה בירך שנגרמה בגמר, אבל אני מאמין שזו העייפות והמצב המנטלי בו הוא נמצא כרגע.. אני לא יענה בשם סלבי, אבל ברור שהוא צריך לנוח קצת אחרי הגמר הזה.
יאלה יאלה לדבר האמיתי אחרי בלבולי השכל בווימבלדון מי מגיח למש מול רוסיה? אני בשער 12 אהיה בכל הימים אני חש הפסד 4-1, הראל לוי הולך להיות הפח הראשי הלואי ואטעה אל אל ישראל!!!
סטפאנק לא מאה אחוז ועוד לא חזר להתאמן מאז ווימבלדון (לדעתי זו הסיבה להפסד מול היואיט גם), עכשיו גם השחקן זוגות המצויין של צ'כיה לא מאה אחוז. קצת תקווה לארגנטינה לגנוב עוד סיבוב, למרות שאני עדיין חושב שצ'כיה פייבוריטים ברורים. מסתמן שמונאקו יהיה מחבט מס' 2 מול צ'כיה, מפתיע מצד אחד מכיוון שהוא המדורג הכי נמוך בנבחרת, ויותר מדאיג מצד שני כי לא משחקים על חימר...
הפרישה של רודיק היא הדבר הכי טבעי ומתבקש שיש. הוא לא יכול ולא צריך לקפוץ עכשיו לעוד מגרשי טניס אחרי שבועיים כה אינטנסיביים. יש גבול כמה אפשר להקריב את הבריאות בשביל ספורט.
אני רואה שאין מתח רב לקראת המשחקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx המפגש של ישראל: אהבתי את התגובה של אנדי רם לדבריו של סאפין, כמו שרם אמר סאפין אמר את האמת בדרכו שלו שיש הרבה שלא אוהבים אותה, אבל זה סאפין. המפגש של ארגנטינה - צ'כיה: מונאקו יהיה מחבט מספר 2 בסוף לצערי, אני חושב שעל משטח כ"כ מהיר כמו בצ'כיה (מהכי מהירים שיש בסבב על פי השחקנים) יש יתרון לאקאסוסו וההגשות שלו על פני מונאקו. אני מאוד פאסימי לקראת המפגש שכן גם אם דלפו לא יכזיב ויקח את שני המפגשים סביר להניח שבזוגות הצ'כים ינצחו עם דלוהי, ככה שמונאקו יהיה חייב לקחת נקודה מול ברדיץ' או סטפאנק - סיכוי קלוש מאוד לדעתי (מול מינאר יש סיכוי). החדשות הטובות הן שסטפאנק לא כשיר ליום שישי ולכן דלפו יפתח מול איבו מינאר, ביום ראשון הצ'כי צפוי לחזור ולשחק מול מונאקו אך אם לא יגיע פיקו יתמודד מול מינאר.
מצטער, אבל עקב קוצר בזמן לא אוכל להוציא את סקירתי הרגילה לסופ"ש בגביע דייויס. אחרי שאחזור מנוקיה, אנסה לסכם את היום הראשון ולהוציא סיקור לקראת השני..
יאללה יצאתי. האמת שמהנקודה הראשונית, הציפייה הייתה בעיקר לראות את מראט וניקו. בסופו של דבר שניהם לא ישחקו, לפחות מראט ישחק בזוגות. אבל עדיין, גם יוז'ני ואיגור אנדרייב זה שחקנים ששווה לראות. שיהיה טניס טוב ואווירה טובה. המשחק בין יוז'ני לסלע, יהיה בוודאי טוב.
כמה עולה כרטיס ליום אחד בנוקיה? נגיד, יציע בינוני, שער בינוני... אין לי מושג איך זה עובד... מישהו יכול לשער מחיר? סתם לידע כללי.. אני מציץ מידי פעם במשחק של הראל לוי נגד אנדרייב, וכמובן שאנדרייב תפס יום רע עם המון טעויות לא מחוייבות, אבל השאלה שלי היא: איך הוא 24 בעולם עם סרב כזה? אחד החלשים והלא-מאיימים שראיתי.