ספרד מחזיקת גביע דייוויס 2019

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י shlomydavid, ‏9/2/07.

1. Valencianista Member

צ'כיה מובילה 2-1 וזה נראה לי הסוף. מונאקו היה חייב לנצח אתמול ונכשל, כבר הצליח לשבור במשחקון הגשה למשחק של הצ'כי אבל נשבר מיד לאחר מכן והפסיד.
    אם זה לא מספיק, דלפו לא ישחק במשחק הבא וברלוק יחליף אותו, האם יצליח לנצח את ברדיך? לא חושב, למרות שהמגרש החזק שלו (כמו של כל הארגנטינאים) הוא החימר ויש גם את האוהדים שנותנים בוסט מטורף.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

די מתאכזב מה קורה בבואנס איירס. אין לי דבר נגד צ'כיה, אבל זו נבחרת די אפורה. עכשיו כשדל פוטרו פצוע אני מהמר שהצ'כים עולים. ספרד - צ'כיה יהיה מפגש נחמד, אבל קיוויתי לארגנטינה בגמר.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן פצוע לא ]צוע כן 16 לא 16 דודי נותן משחק מרשים. איפה זה ואיפה הזוועתון של שישי?

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה סט ראשון נפלא של ויינטרוב, 3:6, נ-ה-ד-ר

5. riquelme1 Member

וינטרוב פשוט פנטסטי, יופי של טניס, בקאנד מדהים וגם הפוראנד נראה טוב יותר.

יש כל כךהרבה כשרון לשחקן הזה, הוא חייב לקבל יותר תמיכה.

6. JohnTerry26 Member

לא הבנתי למה היפנים משחקים עם שלושה שחקנים ביחידים? הסיכויים שלהם היו הרבה יותר טובים אם נישיקורי היה משחק פעמיים.. לא?

7. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

ככל הידוע לי, נישיקורי אכן אמור היה לשחק מול ויינטרוב ביום שישי - אך נאלץ לוותר על ההתמודדות בעקבות פציעה קלה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/12
  8. Gunner_ForeveR Member

וזה היה המזל שלנו.

בכל מקרה, אמיר מנצח גם את המשחק היום ומעלה אותנו לבית העליון! כל הכבוד לו. לא מובן איך הוא רק בדירוג ה-220+, יכול להגיע הרבה יותר רחוק מזה.

9. פול סקולס Member

באמת נחמד לראות את הקהל היפני, אפילו מחאו כפיים אחרי שווינטראוב ניצח. אולי זה חבל מבחינתם, יכלו לעזור יותר לשחקנים שלהם אם הם היו פחות מנומסים ומתורבתים.

לגבי איך זה שויינטראוב מדורג רק בסביבות ה 200, אני לא מתיימר לדעת יותר מידי,
    אבל אולי מדובר על יכולת שלו להתעלות נקודתית, כמו מול ראוניץ', כמו בשני המשחקים נגד היפנים.

אולי יותר קשה לשחק טוב בכל מיני צ'לנג'רים נידחים שבוע אחר שבוע.

10. shlomydavid מנהלים

11. c_web Member

מי היה מאמין שדודי יפסיד פעמיים ואמיר ינצח פעמיים. השתנו סדרי הנבחרת. כל הכבוד לכולם זו הפתעה לנצח את יפן בחוץ! סחטיין

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון באמת גדול. הטניס הישראלי באמת לא נמצא בשיאו ולכן אני מעריך עוד יותר את הניצחון הזה. יפן כמובן לא מעצמת טניס, אבל בביתה ועם שחקן כמו נישיקורי היא היתה אמורה לנצח בקרב הכולל.

יהיה נחמד לראות את מי נפגוש, אבל יש נבחרות שפשוט נקבל ממנה תבוסה קשה. משום מה אני חושב שאפשר לנצח את אוסטריה, אבל ברור שספרד, סרביה, ארה"ב, וצרפת פשוט ישחטו אותנו. ארגנטינה?
    בבית על מגרשים קשים אולי אפשר לתת קרב. דל פוטרו הוא רמה בפני עצמו, אבל לדעתי יש אפשרויות מול המחבט השני שלהם.

בכל מקרה עכשיו צריך פשוט להוריד את הכובע בפני החבר'ה. יהיה להם פתיחת שנה מאד מאד מתוקה.

13. shlomydavid מנהלים

14. Interista Member

אז חיפשתי קצת באינטרנט והצלחתי להגיע למידע שאומר מול מי נשחק בבית, מול מי בחוץ ומול מי תהיה הגרלה (לא מצאתי את זה באתרים הישראליים). אז מול ספרד וארגנטינה נארח, בעוד מול אוסטריה, צ'כיה וצרפת נתארח. מול ארה"ב וקרואטיה תהיה הגרלה. רק לגבי סרביה לא ידוע לי.

למען האמת, ארה"ב, בעיקר אם יהיה בבית, לדעתי היא עבירה. אני לא אומר שאנחנו הפייבוריטים, נצטרך התעלות של השחקנים שלנו אבל איסנר (עם כל זה שאני אוהב אותו) וקוורי הם לא השחקנים הכי מפחידים לדעתי, למרות המיקום שלהם. את האחרון דודי גם ניצח בניופורט בקיץ האחרון במשחק גדול. כמובן שהאחים בריאן הם מוקש רציני מול אנדיוני, וגם כאן כמובן רק התעלות שלנו, או ירידה משמעותית ביכולת שלהם יכולה לעזור. אוסטריה נראית הכי קלה על הנייר, אחריה קרואטיה אבל כמובן שנהיה מול כל נבחרת אנדרדוג. מה שכן, מבחינתי הכי מתוק יהיה ניצחון על סרביה ודג'וקוביץ'.

15. shlomydavid מנהלים

אוסטריה לא מדורגת כמונו, ומי שתהיה מדורגת במקומה היא קזחסטן.
    אם נקבל אותם, תהיה הגרלה לגבי המיקום. לגבי סרביה, זה יהיה בחוץ.
    התמונה המלאה:

ספרד, וארגנטינה - בבית
    סרביה, צרפת וצ'כיה - בחוץ
    קרואטיה, ארה"ב וקזחסטן - הגרלה

אתה קצת מפריז בסיכויים שלנו מול ארה"ב. בכ"ז מדובר בביג סרברים שתמיד מקשים על השחקנים שלנו, וכפי שהזכרת, בזוגות אנחנו לא נחשבים 'פייבורטים' בניגוד לשאר המשחקים..
    מול ארה"ב בבית יש לנו סיכוי של 10-15%.

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/12