ספרד עוצרת את נשימתה: המשחק הגדול בעולם, ריאל מדריד נגד ברצלונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏15/10/22.

1. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודריגו של תחילת העונה הזו כן איום התקפי מבחינתי, כתבתי גם בהודעה למעלה שנראה שהוא בהחלט השתפר ביחס לעונה שעברה. הוא עדיין לא קרוב לויניסיוס (או לואלוורדה של העונה), אבל משפיע הרבה יותר על המשחק ובטח לא אוויר כמו שהיה עד אפריל אשתקד. אני לא כל כך רואה בו בנזמה, כי עם כל הכבוד לטכניקה הנחמדה עם הכדור יש לו הרבה לאן להשתפר בהתמצאות ברחבה וגם בדריבל. הוא בינתיים נראה כמו מחליף ושחקן רוטציה טוב לריאל, שזה כבר שיפור יפה, אבל עדיין לא מספיק כדי להיות באמת באנקר שאפשר לסמוך עליו בכל משחק.

2. Raulito Madridista

תשמע אבל גם ויניסיוס לא היה הופך להיות ויניסיוס אם לא הדקות ששיחק אצל זידאן בזמנו ושקרלו החליט שהוא משחק 90 דקות בכל משחק. רודריגו הרבה זמן קיבל פירורים. לא הייתה לו המשכיות אמיתית. במה רודריגו דומה לבנזמה מבחינתי? בטכניקה ובמשחק בנגיעה על שטח קטן, התנועה שלו מאוד חכמה, הפיניש בסדר גמור, הוא גם יודע למסור. מעבר לכך אני לא רק אוהד ריאל מדריד מפונק. לא ציפיתי להצגות נגד חטאפה בחוץ וחיבקתי את ה-0:1 הקטן הזה למשל. אבל כן, משחק חוץ נגד אלצ'ה האחרונה בטבלה - אותו 0:3 זה בדיוק מה שציפיתי לראות. הליגה הספרדית לא מרשימה, גם עם הקיים אפשר לשחק יותר טוב, להבקיע שערים, להכריע משחקים מוקדם.

3. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, רודריגו עושה את כל הדברים שכתבת, רק הרבה פחות טוב מבנזמה (לצורך העניין גם פחות טוב מבנזמה של העונות הראשונות אצלנו שהיה אז בגיל דומה).
    ההשוואה לויניסיוס לא לגמרי מדויקת, כי הוא הראה איכויות נדירות של דריבל וזריזות על שטח קטן גם בימים הכי מתסכלים שלו. אף אחד לא ציפה לשיפור מטאורי בבת אחת כמו שקרה בשנה שעברה, אבל היה ברור שאחרי שיעבור תהליך ויסדר את קבלת ההחלטות והפינישינג, ויניסיוס יהיה שחקן מפחיד.
    בינתיים רודריגו סוף סוף כן מראה שיפור עקבי בחודשים האחרונים, אנחנו מרוויחים ממנו יותר ואני סך הכל חושב שאנצ׳לוטי משתמש בו היטב. אבל עדיין יש לי ספקות כמה גבוהה תהיה התקרה שלו בקבוצה. לדעתי בטווח ארוך הוא לכל היותר יהיה מחליף חשוב כמו אסנסיו, אבל מקווה שאני טועה.

4. Raulito Madridista

בכתבה שלי על רודריגו ב-'וואלה ספורט' לקראת הדרבי כתבתי משהו שכמובן זו דעתי האישית ולאו דווקא מישהו בכיר מעולם הכדורגל אמר את זה, אבל אני כתבתי שלדעתי בעוד לוויניסיוס הכל הולך קשה - לרודריגו הכל הולך קל. כמו השער שלו בנגיעה הראשונה כמחליף נגד אוססונה אחרי דקה על המגרש או משהו כזה ב-2019/20. רודריגו עם סיומת פנומנלית, לא פחות מזה. הגולים נגד צ'לסי, אפילו נגד מנצ'סטר סיטי בנגיחה. הוא מריח שערים יותר מוויניסיוס, הוא צריך פחות מצבי כדי לכבוש. לא רועדות לו הביצים. כמובן שויניסיוס תמיד הראה משהו והוא מייצר בלאגן והשתפר משמעותית אבל עם איך שרודריגו נראה העונה קרלו צריך לחשוב טוב איך הוא משחק עוד יותר ואולי לא נגד כל יריבה צריך שלושה קשרים באמצע. העונה: 14 משחקים - 918 דקות: חמישה שערים וחמישה בישולים

5. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודריגו אולי שקט יותר מול השער, אבל הוא מגיע להרבה פחות מצבים מויניסיוס (ובוודאי שמבנזמה). בוא נגיד שבראייה ארוכת טווח אני אעדיף שחקן שיבקיע 20 שערי ליגה מ60 מצבים שהגיע אליהם, לעומת שחקן שיבקיע 10 שערי ליגה אבל יגיע רק ל15 מצבים בכל העונה. אלה בערך הפרופורציות. עד כה לפי היכולת שלו העונה, בוודאי שיש מקום להרכיב את רודריגו במקום ויני במשחקים היותר קלים, או אולי לנסות מערכים שבהם הוא יתופקד ליד בנזמה בחוד. אבל הוא יצטרך להראות קצת יותר כדי להשתחל להרכב הראשון הדיפולטי.

6. riquelme1 Member

נציגה 1 לספרד בשמינית, מתי זה קרה בפעם האחרונה? ועוד לא לא שיחקנו את מחזור.

אתלטיקו בבית של ליגה אירופית לא עוברת.

בארסה מטיילת בליגה, מפרקת ובאלופות עם ניצחון עלוב ב5 משחקים על פלזן. אס מה הליגה לא ממשיכה בירידה התלולה שלה?

7. Raulito Madridista

https://pbs.twimg.com/media/FgLGpHXXEAABT2S?format=Xxx&name=small

לפני הקרב המסקרן הלילה בין ולנסיה לברצלונה - ייערך טקס הוקרה מרגש לדויד ויאה. החלוץ הספרדי הגדול שהשווה את שיא שערי הליגה לעונה במועדון (28) כמו מריו קמפס ופדג'ה מיאטוביץ' - יהיה השחקן ה-16 שיגזור בד על כר הדשא וייכנס להיכל התהילה. העניין נדחה בשנתיים בשל נגיף הקורונה (הימים בהם פרש כשחקן ויסל קובה). ויאה כמובן יזכה לכבוד מול הקבוצה עמה זכה באליפות היחידה בקריריה שלו - ברצלונה. הוא כבש 129 שערים ב-225 משחקים ותרם באופן מכריע לזכייה של העטלפים בגביע ב-2008. כמובן שאסור לשכוח שהחלוץ הוא גם מלך שערי הנבחרת בכל הזמנים. עוד יזכו לכבוד בוולנסיה בין היתר: סנטיאגו קניזארס, רובן בראחה, רוברטו א'אלה, דויד אלאבה, קרבוני, אנגולו, קמפס, קלאודיו לופז.

8. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

וייה זכה באליפות גם עם אתלטיקו ב2013/14.

9. Raulito Madridista

ריאל מדריד - ג'ירונה

ריאל מדריד מגיעה למשחק אחרי הפסד בכורה העונה, 3:2 בלייפציג בתצוגה חלשה מאוד, בתקווה שזו הכאפה שהקבוצה הייתה צריכה: כבר לא 'בלתי מנוצחים'. ריאל רוצה להתאושש, כשאין זמן רב עד למונדיאל, לשמור על הפסגה בליגה ולתת הצגה לאוהדים בסנטיאגו ברנבאו, מה שכמעט ולא קרה העונה, אם בכלל. קרלו אנצ'לוטי לא כעס על השחקנים ודיבר בשקט וברוגע אבל ביקש ביקורת עצמית (טיבו קורטואה, למשל, אמר את הדברים בישירות – כמה שהיה קשה לשמוע) והציב מטרה ברורה: לנצח את ארבעת המשחקים שנותרו. כולם במדריד אגב (ביקור אחד בווייקאס אצל ראיו ושלושה משחקי בית). ריאל, שמציגה את המאזן הכי טוב בחמש הליגות הבכירות – 93.3%, תקווה עוד קודם לכן לעזרה של ולנסיה במאסטייה כשזו תארח את ברצלונה, בתקווה אולי לפתוח פער. בלי קשר, לחובבי המספרים נספר כי ניצחון ישווה את פתיחת העונה הטובה בהיסטוריה של ריאל בליגה – כשבעונת 1991-92 היו לה 11 ניצחונו ותיקו בתום 12 מחזורים (יחס שערים 31:6). ריאל מקבלת תגבורת ביחס ליום שלישי ואפילו באימון היה אורח כבוד בדמות דון פלורנטינו פרס, אך עדיין ללא הקפטן שלה.

קארים בנזמה עדיין סובל מכאבים, לא הצליח להתאמן וייעדר משחק רביעי ברציפות. זה יהיה המשחק השביעי אותו הוא מחמיץ העונה מתוך ה-18 של הקבוצה, תעשו לבד את המתמטיקה (לא כולל חצי שעה בלבד נגד סלטיק), אך קרלו בשלו: במועדון לא חושבים בכלל על חלון ההעברות בינואר. לפחות רודריגו שחווה לילה קשה בשל בעיות בקיבה, ולא התאמן אף הוא – היה זמין למשחק. "הוא עשה בדיקות והתוצאות היו חיוביות, אבל הוא לא מרגיש בנוח. אנחנו חייבים לקחת בחשבון את הרגשות שלו. הוא לא במאה אחוז", אמר קרלו. במועדון מצפים לקבל את הקפטן במלוא הדרו ביתר העונה לאחר המונדיאל ונראה אם זה יקרה. את החלק הקדמי ירכיבו מחר פדה ואלוורדה, שחוזר בכל הכוח אחרי ששב לאימונים (היה בספק ביום שישי), זה שמועמד שוב לפרס שחקן החודש בליגה הספרדית, מרודריגו כאמור וגם מוויניסיוס ג'וניור מלך שערי הקבוצה עם שמונה.

"פדה אחד מהקשרים הטובים בעולם ללא ספק עכשיו. הוא מראה את כל האיכות שלו, ממש הפתעה עבור כולם. קשר מושלם", פירגן קרלו. ריאל צריכה את האנרגיות שלו, אצלו אין משחקים 'לא מעניינים'. תמיד עולה ויורד, מה שלא היה במשחק בגרמניה. עוד יחזרו להרכב: לוקה מודריץ', שיחליף את אדוארדו קמאבינגה עליו דיבר באריכות המאמן במסיבת העיתונאים, וגם הגנה הרגילה, כלומר אף שריד מיום שלישי. ההגנה סופגת פחות בהשוואה לאשתקד אבל לא מצליחה לשמור על שער נקי כמעט אף פעם. קרלו אמר על קמאבינגה: "הוא עושה את ההבדל יותר כשהמשחקים 'פתוחים' עם שטחים לרוץ ולנצל את הפיזיות שלו, זו לא אשמתו. אבל אני רוצה להיות ברור, אנחנו מרוצים ממנו מאוד. הוא לא תמיד משחק כי התחרות גדולה מאוד". כעת קרלו מקבל את אחד הפייבוריטים שלו בנוסף – דני סבאיוס שייכלל בסגל.

קרלו ענה בג'נטלמניות כהרגלו כשנשאל על המשבר בברצלונה בעקבות ההדחה מליגת האלופות ורצה לדרבן את שחקניו ולהבהיר כי הקבוצה של צ'אבי תהיה במאבק עד הסוף. עוד נושא שיחה מרכזי היה הביקורת של קורטאוה. "הקבוצה בסדר, חדורת מוטיבציה. אחרי ההפסד ללייפציג אנחנו רוצים לנצח. הערכנו את הטעויות בגרמניה. זה רגע חשוב. אנחנו רוצים להגיע במצב האידיאלי לפגרת המונדיאל וכולם מרוכזים. השחקנים לא מדברים על זה בכלל, המנטאליות שלנו מצוינת. הביקורת של טיבו הייתה הוגנת כי הוא יודע למה הקבוצה מסוגלת. השחקנים למדו, שעד כמה שקשה לשמור על מוטיבציית שיא – צריך לשחק בכל משחק כאילו הוא האחרון". קרלו החמיא למיגל גוטיירס על יכולתו אשתקד, הוא מרוצה מכך שהוא משחק השנה בקבוצתו החדשה ואמר שריאל מדריד עוקבת. "ג'ירונה משחקת טוב, היא קבוצה מאורגנת. יש להם התקפה מסוכנת", ניתח קרלו. אם הגישה של ריאל תהיה נכונה, בלי לזלזל חלילה – גם הנקודות יישארו בברנבאו, למרות שאיבוד הנקודות היחיד שלנו העונה היה דווקא בבית נגד אוססונה.

מה יהיה קארים?
    ריאל מדריד – הרכב משוער: טיבו קורטואה| דני קרבחאל, אדר מיליטאו, דויד אלאבה, פרלאן מנדי| אורליאן טשואמני, טוני קרוס, לוקה מודריץ'| פדה ואלוורדה, ויניסיוס ג'וניור ורודריגו

ג'ירונה העולה החדשה, ששבה לליגה הבכירה לראשונה מאז 2019 (אחרי שסיימה שישית בעונה הסדירה והעפילה דרך הפלייאוף כשגברה על טנריפה) – חווה על בשרה את הפערים בין הליגות ומתקשה מאוד. בג'ירונה יודעים שהם בדרך לעונת הישרדות. ג'ירונה מדורגת במקום ה-18, מתחת לקו האדום, נקודה אחת מחוף מבטחים אך עם מומנטום שלילי מאוד – לא ניצחה מאז המחזור החמישי. נקודה מ-15 האחרונות וזה גם המאזן שלה מחוץ לביתה. אחרי שבמחזור העשירי נכנעה 3:2 לאלמריה כשחטפה שלישייה אחרי פחות מ-40 דקות, ג'ירונה לא ממש הצליחה להרים ראש במשחק הבית כשסיימה רק ב-1:1 מול אוססונה. "ג'ירונה ואוססונה קיבלו מעט", נכתב בסיקור במארקה שם ציינו ששתי הקבוצות רצו לנצח אם כי הלחץ ניכר בראש וברגליים של המארחת, לה השווה דיוויד לופס.

במשחק האחרון ניסה המאמן מיצ'ל, בעונתו השנייה בקבוצה, להעיר את השחקנים עם שישה שינויים, גם בשל עומס המשחקים. גם השוער חואן קרלוס הוחלף. מנגד, כעת אין שום לחץ על ג'ירונה, יש לה רק מה להרוויח מהמשחק הזה. בקבוצה יוכלו להתעודד מכך שניצחו במפגש הליגה האחרון בסנטיאגו ברנבאו לפני 1,341 ימים. ארבעה נציגים שרדו בסגל, בעיקר כריסטיאן סטואני שעדיין נותן את הטון עם שלושה שערים, כמו רודריגו ריקלמה, קשר הכנף המושאל מאתלטיקו. סטואני כבר בן 36, אך עדיין מסוכן. אשתקד הפגיז 22 שערים בסגונדה. יש לו לא פחות משישה שערים נגד ריאל (הקבוצה השלישית האהובה עליו), כולל צמד בברנבאו לפני חמש שנים.

בכל מקרה, מיגל גוטיירס הוא זה שמושך את הפוקוס, הקאנטראנו הנהדר שפרש כנפיים ועבר לעולה החדשה כדי לקבל דקות משחק בליגה הבכירה. בינתיים ברמה האישית זו הצלחה מסחררת עבורו וכמובן שהוא מתרגש לחזור לברנבאו. הוא שיחק בכל 11 מחזורי הליגה (תשע פעמים בהרכב וישוב ל-11 נגד ריאל) ובישל שלוש פעמים. המגן אמר: "זה משחק מאוד מיוחד. הייתי במדריד 11 שנים, כמעט מאז שהתחלתי לשחק, ויש לי זיכרונות נהדרים. השחקן שאני הוא בזכות האימונים שלי במדריד ויש לי חברים שם. ללא ספק, זה משחק מיוחד באצטדיון מדהים.. בשנה שעברה היה תענוג לשחק ולקבל אהבה מהאוהדים, עכשיו אני מגיע כיריב ורוצה לנצח מעל הכל. עדיף לשחק כדורגל שם, זה בטוח". על קבוצתו אמר: "אנחנו חייבים לצאת מהתחתית בהקדם. הקבוצה עושה דברים טוב, אבל האגרוף מלמעלה חסר, אבל אנחנו בדרך הנכונה גם אם נצטרך לתת להכל עוד סיבוב אחד כדי להימנע מירידה". הקשר ההתקפי רינייר נעדר כחודש מהמגרשים וחזר ל-16 דקות כמחליף. הוא כן יכול לשחק, אין את 'סעיף המושאלים' המפורסם. הוא כבש במהלך הניצחון על ויאדוליד שהיה הניצחון האחרון של הקבוצה העונה.

אלייש גארסיה, הקשר בן ה-25 שהוא סגן שיאן הדקות ואף ענד במשחק האחרון את סרט הקפטן לראשונה) - לא הולך סחור-סחור ומודה: "כן, אני חותם על תיקו בברנבאו אבל כדי להשיג את זה נצטרך להשיג משחק קרוב לשלמות. ריאל נותנת את התחושה שלא משנה מי משחק – היא תבקיע ויהיה בסדר מבחינתה. אנחנו כן יוצאים למשחק עם מנטאליות נכונה, אנחנו זוכרים שחלק מהשחקנים פה ניצחו בברנבאו, כולל אותי". המאמן מיצ'ל דווקא אומר אחרת: "אנחנו רוצים להיות גיבורים, רוצים להראות את הפילוסופיה שלנו. התוצאות האחרונות לא טובות ונרצה לשנות את הדינמיקה. יש לנו מוטיבציה, התלהבות, נחישות וגם מנטאליות נכונה". הוא אומר כי למועדון אכן היו משחקים היסטוריים אך זה העבר. "לריאל יש כוחות גדולים, היא מניעה כדור בחסד". לאחרונה ניסתה ג'ירונה קו של ארבעה בהגנה, אך לא נתפלא אם בלם נוסף יתגבר את העורף. חואנפה ייעדר שוב, ברנרדו אספוניסה כן נמצא בכוננות להרכב. הבלם סנטיאגו בואנו ישחק גם ישחק והוא שיאן הדקות של הקבוצה – לא החמיץ אף דקה. גם סטואני ישוב ל-11 במקום מאנו ואייחו. שינוי נוסף יכלול את רודריגו ריקלמה בקישור.

ג'ירונה – הרכב משוער: פאולו גזאניגה| ארנאו מרטינס, סאנטי בואנו, דויד לופס, ברנרדו אספינוסה, מיגל גוטיירס| אוריול רומאו, אלייש גארסיה| טאטי קאסטייאנוס, רודריגו ריקלמה וכריסטיאן סטואני

היסטוריה ומפגשי עבר:

אמנם היא נוסדה ב-1930 אבל רק בעונת 2017-18 העפילה לראשונה לליגה הבכירה, לא היו מפגשים בגביע וכך יצא שריאל מדריד וג'ירונה התמודדו רק שש פעמים בעבר. ארבע בליגה ושתיים בגביע. את המשחק הראשון אף אוהד ג'ירונה לא ישכח. ריאל הוליכה משער מוקדם של איסקו בדקה ה-12 אחרי השמטה של השוער, והיה נראה שהיא תחגוג, אבל ארבע דקות קסומות של המארחת במחצית השנייה הביאו למהפך – כריסטיאן סטואני (54) ואז פורטו. העולה החדשה ניצחה את אלופת ספרד ואלופת אירופה הגאה. אבל ריאל הגיעה עצבנית "לגומלין" בסנטיאגו ברנבאו ובסיבוב השני ניצחה 3:6 עם רביעייה אדירה של כריסטיאנו. גם לוקאס ואסקס (נהנה מבישול של הפורטוגלי עצמו בהסטה קטנה הצידה) וגארת' בייל השתתפו בחגיגה. סטואני 'החוצפן' השווה בדקה ה-29, זמנית.

שאר המשחקים נערכו בעונת 2018-19. ריאל ניצחה 1:4 במחזור השני כשחשבנו שיהיו עסקים כרגיל היא מחקה פיגור מוקדם עם שערים של סרחיו ראמוס ובנזמה בפנדלים והצרפתי גם הוסיף שער שדה, וגם גארת' בייל הבקיע. בברנבאו זה נגמר בהפסד 2:1, בעיטה בדלי של ריאל מדריד של סנטיאגו סולארי בחודש פברואר. ריאל עוד הוליכה משער של קאסמירו בנגיחה אחרי הרמה של טוני קרוס. מפגש נוסף התקיים ברבע גמר הגביע וריאל ניצחה 2:4 בבית – לוקאס, ראמוס עם צמד וגם בנזמה, וגם 1:3 בגומלין – צמד של בנזמה ושער של מרקוס יורנטה בתקופה הטובה שלו באותה העונה. בקיצור, המאזן בשישה משחקים הוא ארבעה ניצחונות לריאל (67%) ושני הפסדים (33%), יחס שערים 11:19. בבית ריאל עם שני ניצחונות והפסד.

10. Raulito Madridista

https://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2022/10/29/16670599342360.Xxx

אתלטיקו מדריד מפסידה 3:2 לקאדיס! הקולצ'ונרוס לא מצליחים להתאושש מההדחה האכזרית מליגת האלופות וכעת גם הדינמיקה בליגה נפגעת. אחרי 13 נקודות מ-15 האחרונות כולל ניצחונות על סביליה ובטיס - מגיעה פאשלה. בדקה ה-60 ז'ואאו פליקס נזרק למערכה, הוא כבש פעמיים - שערים ראשונים העונה ("ועורר את הוויכוח הגדול נגד דייגו סימאונה!", כפי שנכתב במארקה) בדקות 85 ו-88 אבל רובן סוברינו הכריע את המשחק בדקה ה-90+9!. זה השער הכי מאוחר שספגה אתלטיקו מדריד בליגה איי פעם ומעבר לכך היא לא נכנעה ליריבה הזו מאז מרץ 1989. "זו הדינמיקה האכזרית של הכדורגל, באנו אחרי משחק קשה וכואב. ניסינו לנצח את המשחק אבל המזל לא היה לצדנו, אנחנו חייבים להמשיך לעבוד קשה", אמר רודריגו דה פול. כמובן שאם זה לא מספיק, אלברו מוראטה נפצע כבר בדקה העשירית כשהמונדיאל מעבר לפינה..

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני מאחל לנבחרת ספרד לעוף בשלב הבתים. לויס אנריקה חייב היה לדרוש יחס הוגן למוראטה. שתק. היום מוראטה חטף שתי בעיטות ונפצע. בלי תגובה של השופט, בלי תגובה של שופט הוואר, בלי תגובה של לויס אנריקה.

12. avicii Member

ברצלונה מקוללת העונה.
    תקנה 700 בלמים וכולם יפצעו

13. zivmay Member

מייחל ליום שולנסיה תדע להביא את המוטיבציה ללחץ גם מול ריאל.

היה משחק קשה, בארסה כרגיל חוזרת מליגת האלופות בטראומה, למרות הכל, היו יותר מדי החמצות, אבל לבנדובסקי פשוט בעונה נהדרת.

14. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מחובר למציאות? ב4 השנים האחרונות ולנסיה ניצחה את ריאל במאסטייה פעמיים (כולל תבוסה 1-4), פעם אחת נגמר תיקו עם שער שיוויון של ריאל בהתקפה האחרונה. רק במפגש האחרון שם ריאל ניצחה - וגם זה היה 2-1 דחוק עם מהפך בדקות האחרונות. המאזן של בארסה הרבה יותר טוב, אבל לא נראה לי שלולנסיה חסרה מוטיבציה מול אחת מהקבוצות האלה.

15. Ever Banega Member

היו גם שנים שהיא הייתה מקופחת באופן קבוע (אני זוכר את בנזמה בנבדל של 4 מטר ואת היגואיין מתחפש לשוער ומציל עם היד על קו השער ועוד המון) הדברים האלה היו קוראים כמעט כל שנה עד שכבר הפסקתי לצפות. אבל בגדול אני חושב שולנסיה עולה במוטיבציית שיא נגד הגדולות. פעם שהייתי אוהד ולנסיה יותר הדוק הייתי מחכה למפגשים האלה בקוצר רוח. היום אולי זו לא הקבוצה של פעם אבל עדיין תמיד יהיה קשה מאוד במסטאייה.