גם אני המלצתי עליו כאן.. אני חושב שיש הבדל בין ספר שכיף לקרוא אותו, כגון פרנויה, לבין "ספר ענק", שהוא קצת מעבר.. אז כן, סיימתי את פרנויה בערך ביומיים אבל בדיעבד כשאני חושב עליו הוא סתם סיפור נחמד, מה גם שאחרי שקראתי את "המנכ"ל" שכתב אותו סופר ראיתי שהם ספרים כמעט זהים!! אני חושב שיש לג'וזף פיינדר פטיש לגיבור אמריקאי שמציל תאגידי ענק
מסיים לקרוא עכשיו את "בובי ונטורה מת כמו שחי" של נמרוד וייזל. הספר הגיע לידי מכייון שמדובר בחבר של חבר. אלה שישה סיפורים קצרים שנעים בין טמטום גמור לאי שפיות. אולם אם נגשים עליו בגישה גרוטסקית הוא הופך להיות לזורם ומעלה חיוך.
"בשם אנגליה" של ג'יימס הוז. Speak for England זה השם באנגלית. ספר משעשע ביותר ובכלל ספר מצויין. אם תרצו עוד פרטים תגידו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx, ולא זה לא איזו שטיפת מוח אנגלופילית.
THE ROTTERS CLUB של ג'ונתן קו, אדיר. תחפשו. לא יודע אם יצא בעיברית. ארוחה עירומה - ספר הסמים הקשה ביותר שנראה, מסופר כמו יומן, משהו מזעזע, אבל טוב. איש הפח ופחד ותיעוב בלאס ווגאס. כמה שיגרה הספרים האלה יכולים לשבור!
סיימתי עכשיו את "במערב אין כל חדש" של אריך מריה רמרק, לא הבנתי למה הוא נחשב כזה טוב, עד שהגעתי לסוף הספר ואז הכל נפל עליי בבום. ספר ענק.