סקר החסינות הקטן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏16/9/13.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אחר (למרות שהמועדון וולשי, זה נראה לי מתאים יותר) - ניופורט קאונטי, מועדון מרגש.

2. Mellow29 Kopite

גם אני הלכתי עם סאות'המפטון. קבוצה עם "טעם של פעם" וכזו שנחמד מאוד לראות ברשימת הקבוצות כשמציצים בטבלת הפרמיירליג. הייתה חסרה בשנים האחרונות וטוב שחזרה. אני משער שגם בגלל תחילת הדרך של ברקוביץ' בכדורגל האנגלי אני מסמפט אותם.

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/13
  3. nwish Member

אצלי זה היה קל ואף מתבקש, האח הקטן שלי אוהד קארדיף ואני אוהב לראות את סוואנסי. אז הלכתי על התשובה עם הקבוצות הוולשיות.

למרות שאגב, אני גם מאוד מסמפט את הסיינטס, אבל יותר בגלל ג'יי רודריגז וגאסטון רמירז, שאני ממש תופס מהם.

4. cityblues beter dead than red

אני נתתי את החסינות שלי ליערנים...
    קבוצה עם היסטוריה מפוארת שהרבה משמשים פה לא מבינים מה פתאום דחפו אותם לרשימה.

אני מחכה לרגע שהם יעלו ויתקעו יתד בפרמייר ליג כי עיר כמו נוטינגהם חייבת נציגה בליגה הבכירה.
    התאכזבתי נורא שהם הפסידו בחצי גמר הפלייאוף אשתקד.

שנית-בגלל שיש לי פינה חמה ליובל קדוש,אח של עופר (איסטלנדס) שמגיע לו רק נחת אחרי מה שעבר.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

עוד שתי קבוצות שאני מאוד מחבב הן איפסוויץ' (זוכר להם את העונה הקסומה ב-2001, ממש כשהתחלתי לאהוב כדורגל אנגלי, מקום חמישי בתור עולה חדשה לליגה, וגם הייתה לי פעם שמירת מנג'ר מוצלחת איתם) וצ'רלטון אתלטיק (בעיקר בגלל הוואלי, מהאצטדיונים המקסימים באנגליה).