(לילך אני -את!) שגיא,שוב, לרגע לא הצדקתי את המעשים המגעילים של אוהדי בני יהודה. אבל צריך לזכור שזה קומץ מסויים,גרעין קשה קוראים לזה והוא נמצא בתוך כל קהל, גם זה של הפועל ת"א וגם זה של מכבי ת"א (ששני הקהלים האלה עשו מעשים הרבה יותר מבישים לצערי..) . המעשה של אוהדי בני יהודה בהחלט לא יוסיף לקהל שלה הרבה כבוד, אבל עדיין אני לא יכולה שלא להזדהות עם האוהדים השבורים.
איזה משקיעים ואיזה בטיח אין אפילו משקיע אחד,אין כסף להחתים שחקנים.. אפילו אתמול באימון דוברת הקבוצה רונית אשכנזי נאלצה לקנות אבקת כביסה מכספה כי אין כסף...
בנצור,איזה תוכנית? אם אתה מתכוון לחדשות הספורט שם הראו בכותרות מה קרה,אז כן,ראיתי. שמע,אני גם קראתי וגם שמעתי וגם ראיתי מה היה שם.ושוב,לא הצדקתי את זה אפילו שניה. אמרתי שאני מבינה את אוהדי בני יהודה ואת הכאב שלהם.
אין על מה לדבר..האוהדים של בני יהודה שעשו את זה צריכים לסבול.. זה לא קשה..סך הכל יש תמונות שלהם בתקשורת ובטלויזיה[ותודה למזרחי..] אפשר למצוא את האוהדים ולהעניש אותם.. נ.ב-ידעתם שבן ציון בעאייר היה אלחוטן כמו אחיכם...הוא מספיק סבל.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx כמו שליהי אמרה..הכעס מוצדק..האלימות מוגזמת..