עד מתי אוהדים פושעים יעלוזו????

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י efi koren, ‏10/4/03.

1. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעה של רני? ועוד לא באוף טופיק או באיסוקר+? :roll: :roll: :roll:

2. Alan Smith Member

אמרתי רובם.. התכוונתי לרובם.. כל מי שקורא להפועל הפועל טאליבן
    כל מי שקורא להם קומונאצים כל אחד מעודד כזאת התנהגות.. וזה לא קומץ זה הרבה אנשים..

קומץ זה מילה שלוני המציא כדי להרגיע בתקשורת

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרידמן תרגע.
    אם אתה מבין במשפטים,אז אתה יודע שלקרוא לאדם:
    " ילדון קטן וטיפש " זה עילה לתביעה על פגיעה בכבוד האדם.
    דבר שני למה אתה מתעצבן,הוא אמר שלדעתו המעשה מיצג את כל קהל אוהדי מכבי תל אביב,זכותו לחשוב כך,להזכיר לך מטרת הפורום היא שיהיו דעות מנוגדות בנושאים מסוימים,ולך אין את הסמכת לשלול את הדעה שלי.
    ותבין,אני מסכים איתך לחלוטיין,אסור לשפוט קהל לפי הקומץ,אם זאת אני בטוח שיש כמות גדולה של אוהדי מכבי שמסכימים עם המעשה ומברכים אותו,ואם זאת יש כמות לא מבוטלת של אוהדי מכבי שמגנים פעולה זו,וגם אני מגנה אותה.
    בכל מקרה,זה יהיה אידיוטי וטיפשי לומר שאוהדי הפועל עשו זאת כדי להפליל את אוהדי מכבי,להרוס לקפטן של הקבוצה את האוטו,לא נראה לי.
    כמה אוהדי מכבי,שיש להם תפיסת עולם שגויה ורעה עשו את המעשה הזה.

4. Don p1 Member

אני לא חושב שללכת ולהאשים אוהדים אחרים במעשה המביש הזה הוא התירוץ שלכם..
    חבר שלי עובד במגה ספורט, ובוא בא אליי בבוקר אומר לי שאחד מהעובדים שעובד איתו (אוהד מכבי) סיפר לו על זה שיציתו לכמה שחקנים של מכבי את האוטו...

לעניין עצמו, קומץ?...תמיד זה קומץ...30 אלף אנשים לא ילכו וישרפו את האוטו של גרשון מספיק 2-3, אבל רני אתה אומר שאתה לא חלק מהקומץ הזה, אבל בעצם אתה כן...כי גם אתה הולך למשחקים ושר את אותם שירים כמו "הפועל חיזבאללה" וכו.., שזה כמובן לא חמור כמו שריפת אוטו, אבל מפה זה מתחיל...השנאה.

מה שאני מנסה להגיד, שהקומץ הקטן הזה שעושה את אותם דברים מגונים וקשים נמצא בסביבה אוהדת, שאף אחד בה לא מראה לקומץ שהמעשים שלהם רעים ובכך זה לא מפסיק.
    אולי פעם אחת ולתמיד יהיה גינוי משותף, אולי פעם אחת תתנו לאותם אנשים להרגיש מטומטים עד בעתיד ילמדו ולעולם לא יחזרו על המעשה הזה.

5. ירוק בלב Member

1p^ אתה לא יכול להגיד שמי ששר "הפועל טאליבן" הוא אשם.
    אתה גם לא יכול לבקש מאוהדי כדורגל לא לקלל.
    אולי פעם היה אפשר, אבל עכשיו זה חלק מהשיגרה שלנו בכדורגל.
    תראו אני לא מאמין לאף אוהד כדורגל שהולך למשחקים
    ויושב ביציע של האוהדים השרופים של קבוצתו ולא קילל אף פעם.
    כמובן, שמי שחושב באמת שהפועל היא חיזבאללה,
    הוא אחד מאותו קומץ.
    אבל מי שרק שר זה רק בקוונת עידוד הקבוצה והיסחפות עם האוהדים האחרים.
    וגם כמובן יחד עם ההשתוללות של כל היציע.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יגאל אנטבי מצטרף לגרשון ואבוקסיס...

אנטבי קם היום בבוקר וגילה כתובות נאצה על קיר ביתו,דומות לאותם כתובות שהיו אתמול על ביתו של גרשון.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר לא יודע מה קורה במדינה הזאת!!
    לדעתי ברגע שתופסים את מי שעשה את זה חייבים לאפשז אותו שנתיים באבארבנל..
    עם כל הפיגועיםמלחמותתאונות רק חסר לעשות בלאגן מהדבר היחיד שכרגע מביא הנאה לאנשים..חבל שיש פסיכופטים כאלה בעולם..

לצערי אבל הדברים האלה ימשיכו כי כרגע אין פתרון[לפחות שאני רואה-אולי אתם תאירו את עיני בהצעות..]

פשוט חבל!

8. AFC Member

מה חבל? בושה!

לדעתי פשוט צריך לשים בלשים ליד הבתים של שחקנים בכירים בהפועל, וכשהעבריין החולה-נפש הזה שוב ישחית רכוש, המשטרה תתפוס אותו ותרחיק אותו ממשחקי כדורגל עד סוף השנה ומעבר לכך.

תמיד אמרתי זאת ואומר שוב - אין לעשות הכללות אם אין לך הוכחה. למשל, אוהדי מכבי חיפה. בשנת 00-01 זה היה יציע ג', בשנת 01-02 זה היה יציע א'. שני יציעים, מלאים באוהדים מושבעים, פרצו למגרש ללא שום מחשבה על מה שהם עלולים לגרום, ועוד שנה אחרי שאמיר רנד נפצע. לדעתי כאן כבר אפשר לעשות הכללה, מפני שהפריצות הללו הן דרך של בני אדם מטומטמים. לא חולי נפש, פשוט מפגרים.

בקשר למה שעשו לשחקני הפועל, ברור שזה רק שניים או שלושה אוהדים מכבי (ניחוש פרוע - מחוג האוהדים ששמו "אולטראס") שחושבים שאם הם ישחיתו את הקירות של שחקני הפועל אז הם ינצחו בשבת - אם אחד הבבונים קורא את דברי, אז שידע שבטח הוא רק הוסיף מוטיבציה לשחקני הפועל להחזיר למכבי.

נ.ב לדעתי מוכרחים להעניש את הקבוצה, זה לא אשמתו של הרציקוביץ' או 3300 אלף האוהדים האחרים של מכבי ת"א. אבל אם יפגעו בקבוצה, האוהדים יפסיקו (אם באמת אכפת להם) ואולי מישהו אפילו יסגיר אותם.

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תפסיק כבר לעשות כאילו אוהדי חיפה הם היחידים שפרצו למגרש!!
    גם אוהדי מכבי הפועל והפועל חיפה פרצו למגרש לפניהם פשוט אז המשטרה איפשרה להם וחסכה את הבלגאן!

בקשר לעונשים על הקבוצות זה לא יעזור כי בדרך כלל אלה שעושים את המעשים האלה לא ממש שרופים עד כדי כך והם באים יותר לעשות בעיות..

10. Alan Smith Member

נתפסו 4 אוהדים של מכבי ת"א .. מכבי ת"א!!! לא הפועל כמו שאוהדי מכבי מפגרים מנסים להגיד כאילו מנסים להפליל אותם..!!!

ו3 מהם הודו במעשה כלומר לפחות 3 אוהדים של מכבי ת"א היו מעורבים בפשע!!!

מה לדעתכם צריך לעשות להם?? לנמק לא להגיד עונש לקבוצה או עונש לאוהדים תהיו ספציפים תביעו בבקשה דיעות חד משמעיות מדויקות.. ואחרי שיצא פסק הדין נראה אם זה בערך מה שציפיתם לו

11. AFC Member

הרחקה מכדורגל עד סוף העונה, או לפחות לשלושה משחקים.

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע מה בדבר המאסר..אבל קנס כן מגיע להם הם צריכים לפצות את גרשון אבוקסיס ואנטבי על הפגיעה ברכוש..עכשיו הכל תלוי אחרי זה גם בגיל ובעבר הפלילי שלהם..

13. Alan Smith Member

אה קטינים בגילאי 16-17 יש להם עבר תקרא באתר ספורט כשלהו פורסם שם

14. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שצריך להעניש אותם ולא את הקבוצה....
    השאלה היא מה צריך לעשות להם...

קודם כל, את העבירה הם ביצעו מחוץ לתחומי מגרש הכדורגל כך שהשעייה ממגרשי הכדורגל לא תעזור...

לפי דעתי הם צריכים לפצות פיצויים כספיים את אבוקסיס וגרשון או כל מי שהם פגעו ברכוש שלו, וחוץ מזה לתת להם עבודת קהילה או איך שלא קוראים לזה..... 3 חודשים לפחות, כמה שעות ביום!

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי גם עבודות קהילה של 3 חודשים ובנוסף עוד עד שהם יוכלו להחזיר את הכסף לפיצויים לאבוקסיס ולגרשון..ואם עוד פעם יתספו אותם אז מאסר של כמה זמן על תנאי