עד מתי אוהדים פושעים יעלוזו????

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י efi koren, ‏10/4/03.

1. רני פרידמן Member

פימן, התגובה הזאת שלך קצת אכזבה אותי. יש הבדל גדול מאוד בין לצעוק טועמה מחבל, ובלילי בן זונה, לבין להיחשב לקומץ פורע חוק. לפי מה שאתה אמרת, אז גם אתה נחשב ל"קומץ" הזה, שהוא פושע לכל דבר, כי גם אתה מתי שאתה הולך למשחקים (יא אוהד כורסא!!!!), אתה תקלל את טועמה ואת הפועל, אז אני מבקש לא להיות יפי נפש. אני לא מגדיר פה מה זה קומץ, אבל להגיד שאני חושב שהפועל נאצים, בגלל שאני צועק הפועל חיזבאללה, זה קצת מוגזם. לבל נשכח, שהשיר האהוב על אוהדי הפועל -"שתהיה שואה למכבי", מכוון לכך שאנחנו הנאצים והם יפי הנפש, אבל נניח לזה לרגע. להגיש שרוב אוהדי הכדורגל של מכבי ת"א חושבים שהפועל הם נאצים זו טעות מיסודה. גם האנשים שעשו את המעשה המביש אינם חושבים כך. אנשים חולי נפש כאלה, (והרי הם קטינים), מנסים לגרור לפרובוקציות והמילה- נאצים, משרתת אותם מצוין. אני רוצה שוב להפריד, בין השיר טועמה מחבל, והפועל חיזבאללה, לבין לחשוב שהם נאצים. זה אלף אלפי הבדלות. אני לרגע לא חושב שלצעוק הפועל חיזבאללה זה בסדר, זה מגעיל והלוואי וזה לא היה קיים. לצערי לשנות את העולם אני לא יכול, אבל לפחות את הסביבה הקרובה אלי אני יכול לשנות, או לנסות לפחות.
    זה נוח מאוד להגיד, כל אוהדי מכבי חושבים ככה, כי אז אין צורך להפנים את העובדה שמדובר בכמה חוליגנים (ארבע במספר), שמנסים להרוס ועוד קוראים לעצמם אוהדי כדורגל.
    אבל רק שתבינו במה האשמתם אותי כרגע, כן פימן גם אתה (שעוד אתה יודע מה אני חושב על הפועל ת"א ), האשמתם אותי שבגלל שאני צועק טועמה מחבל, אני חושב שהפועל הם נאצים, ורצונם הוא להשמיד יהודים. זה מה שהאשמתם אותי בתגובות הקודמות שלכם שהכללתם אותי בתוך ה"קומץ", קומץ לטעמי, זו מילה ארורה שיו"ר הדביקו לחבורה הזאת של פורעי החוק. אני רק מבקש מכולכם, אל תהיו לי יפי נפש, כי אף אחד מאיתנו לא. אנחנו כולנו אותו חרא, כי כולנו או יותר נכון רובנו, הולכים למשחקים וכולנו מקללים, ולרובנו יצא או לקלל את טועמה, או במקרה של ידידי רועי עמיקם ושל ליהי חביבת ליבי, להגיד גרמנימני, משמע- שלפי מה שאתם אמרתם כרגע, כולנו חושבים שכולנו נאצים ורצוננו להשמיד יהודים. זה מכל מה שהשתמע פה. לכן , אני ממליץ לפני שכולם מצתדקים ואומרים שהם בסדר, לחשוב קצת יותר לעומק, ולהפריד בין מה שמנסים להסית אותי, לבין מה שקורה בפועל, ולשאלה של הרבה אנשים, מדוע עזבתי את הפורום, זו אחת הסיבות...לא סובל שאנשים נעשים תמימים...תקראו לי סנוב תקראו לי איך שבא לכם, אבל אני לפחות אומר את הדברים בגובה העיניים...!
    מכבי בדרבי... :twisted: :twisted: :twisted: ככה לעלות למגרש!!!

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי הם יאלצו לשלם פיצוי כספי על המעשה שלהם,יורחקו לשנה - שנתיים מהמגרשים,וכמובן יקבלו משהו כמו חצי שנה של עבודות שרות.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי את התגובה של פרידמן,פשוט מעולה,צודק בהכל חוץ מהשורה האחרונה של איך מכבי תעלה לדרבי(כי אני שונא את מכבי).
    אני בהחלט מסכים איתו,כל אוהד כדורגל מתי שהוא מקלל שחקן זה אחר,בין זה לבין ללכתוב כתובות נאצה על בית של שחקן,ולשרוף לשחקן מכונית יש דרך ארוכה.
    פרידמן נהנתי מהתגובה שלך,נכונה,אמיתית ומדברת בול למטרה,צרכים אנשים כמוך בפורום שמדברים בגובה העינים,זה שאנשים אחרים לא כך לא אומר שאתה צריך לעזוב/להפסיק לכתוב בפורום,ההפך בלי אנשים כמוך הפורום הופך להיות דיי משעמם.
    מקווה לקרוא עוד תגובות שלך בעתיד.

4. רני פרידמן Member

אתה מוזמן להתכתב איתי באיי סי קיו...
    שדברים ישתנו פה אז אני אחזור...
    161446876

5. Don p1 Member

רני, שאתה אומר קומץ אנשים, 2-3 פסיכופטים, הלכו ושרפו את המכונית, לי אישית אין שום קשר אליהם. ובכן זה נכון, אבל מה שאני ניסיתי להסביר לך, ה2-3 אוהדים האלה מגיעים ממקום כלשהו, ואני לא אגזים אם אומר שמשער-11, אבל נשאיר את זה בחוץ אני לא רוצה לצאת עם סתם דברים.
    בחזרה לדברי, האוהדים האלה נמצאים בסביבה תומכת, תחשבו לרגע, כל שבת ישנם שירים נוראים בגנות שמעון גרשון, הפועל ת"א וכו... אז בכלל לא מפתיע לי שמתוך הקומץ האלה קמים שני פסיכופטים והולכים ועושים את המעשה המביש הזה.
    מבין את דברי, שהשני אנשים האלה נמצאים בסביבה תומכת הם לא מבינים את גדול המעשה שהם עושים, זה מה שאני מנסה להסביר פה. הדבר הזה נובע וצומח מאיפשהו, משם יש למגר אותו וזה דבר שקהל האוהדים צריך לעשות.

יפה נפש?...למה אמרתי לך משהו על זה שאתה מקלל את סלים טועמה..לא ונזהרתי על זה מאוד בדבריי, מכיוון שמבחינתי יש הבדל בין לקלל את טועמה ובין לקלל את גרשון.
    רבים יחשבו שמה שאני הולך לכתוב עכשיו הם נוראים ומבזים, אבל זאתי דעתי והתפיסה שלי. אני כן יקלל את טועמה, בכל היזמדנות שתיהיה לי, יודעים מה, גם עם ירצחו את טורק אחרי הדברים שהוא אמר אני אשמח. אבל בין זה וללכת לעשות משהו לשחקן יהודי, את זה אני מגנה בכל תוקף.

אל תשנה את כל העולם, שנה את עצמך קודם, תפסיק לשיר את זה...ואל תגיד לי שאתה לא.

כן אני אקלל, כי גם בתגובה הקודמת שלי, לא אמרתי אל תקלל טועמה מחבל, אמרתי לא לקלל את הפועל, כמו שציינתי קודם בדבריי, מבחינתי יש הבדל ענק בין לקלל ערבי לבין לקלל יהודי.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

והיום תורו של משה תאומים...

עד שלא יקרה פה איזה רצח אנשים לא יפסיקו עם הדברים האלה

7. שגיא Guest

אתה יודע מה החלק העצוב?

גם רצח כנראה לא יעצור אותם, אלה חבורות של אנשיים חולניים שאין לאסור לתת להם להסתובב חופשי, הם מתחילים מהקנטות, ממשיכים בכתובות נאצה, שריפת מכוניות, וזה רק הולך ומחמיר.

לכן העונש חייב להיות חמור ביותר, רק ככה, אולי, יבינו את גדול הטמטום שלהם, אנשים שפלים, חסרי כבוד, שצריכים להיכנס מיד אל מאחורי הסוגרים, ולקבל עונש ללא רחם. כאלה מקרים צריך להתחיל לעקור מהשורש, אז אפילו על מקרה קטן ופחות משפיע וחמור צריך להעניש, בלי יותר מידי להתחשב.

אין דרך אחרת להילחם הזה, פשוט אין.

8. AFC Member

שגיא, זאת בדיוק המטרה הפרובוקטית של הבבונים שעושים את המעשים הללו - לעצבן אותך ואותי, ואת כל האנשים השפויים. אם הם הצליחו לעצבן אותך, סימן שהם הצליחו, הם קיבלו את התשומת לב שלהם. הדבר הכי טוב לעשות הוא להשאיר למשטרה לטפל בעניין ופשוט להתעלם מחבורת הקופים המאוסה הזאת, הם יפסיקו בעצמם עם המקרים הללו.

בקשר לשירי הכדורגל, אני מודה שבלהט משחק הכדורגל גם אני שר אותם, אבל אני מודע לכך שאני בעצם מסית ילדים קטנים שבאמת חושבים שהפועל ת"א היא קבוצה של השטן ובעתיד יעשו מעשים חולי נפש שכאלו בעצמם. ילדים כאלה באמת קלים להשפעה במשחקי הכדורגל.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מכירים את האנשים האלה בכלל שאתם מרשים לעצמכם להעביר עליהם ביקורת?

ברשותכם תקראו את הכתבה כאן:
    http://www.ultras.co.il/one_news.asp?IDNews=826

משה תאומים פתאום דרש חקירה מהירה ומקיפה...למה כשהאוהדים שלו עשו משהו הוא לא דרש חקירה?

10. Roy Member

מה הקשר??????

אני מניח שאתה מכיר אותם והם "חברים" שלך אז מעצבן אותך שמעבירים עליהם ביקורת. זה בולשיט. תראה מה הם עושים- לא מעניין אותי מי הם ומה הרקע שלהם, יש לי כל הסיבות להאשים אותם. אם לא, אין סיבה להאשים אף רוצח או אפילו דיקטטור פסיכופת, כי תסתכל ברגע שלהם- אולי הם חולים במחלת נפש, או עברו ילדות קשה.

בקשר לתאומים, אני בטוח שהוא לא מת על האוהדים של הפועל שעושים דבר כזה לאוטו של נמני, אבל אין לו שום אינטרס לבקש חקירה. שמי שנפגע יגיש תלונה. למה? הרציקוביץ' הלך והגיש תלונה נגד אוהדי מכבי? הכל הולך לפי אינטרסים, ומה לעשות שזה לא אינטרס של תאומים להתלונן על אוהדים שפגעו ברכב של שחקן מכבי

11. slim Member

הנה עוד תמונות שכאוהד של כפ"ס אני מתבייש בהם

http://planet.nana.co.il/picby/kfs03.Xxx
    http://planet.nana.co.il/picby/kfs02.Xxx
    http://planet.nana.co.il/picby/kfs04.Xxx
    http://planet.nana.co.il/picby/kfs01.Xxx

כתובות נגד בני יהודה ת"א

כוס אמק בית"ר אפילו לא התאמצו היום!!

12. AFC Member

בית"ר לא התאמצו היום?

תקשיב, אני לא יודע אם אתה אחד מהאנשים שסוגדים לבבון הזה אלי טביב, שהעז להאשים את בית"ר במכירת משחק לפני שהוא בכלל התחיל ללא שום ביסוס, אבל לידיעתך, אם מאיר פניג'ל רואה את מה שכתבת, הוא מסוגל לתבוע אותך (אבל הוא יצטרך עזרה ממישהו חכם יותר, כמובן) על הוצאת דיבה. בית"ר לא התאמצה? דקה 93 השוער עלה לקרן, לא התאמצה?

סעמק, אל תאשים את בית"ר בזה שהקבוצה שלך חותמת על חוזים כפולים. בגלל היו"ר החרא שלכם אתם תרדו ליגה, רק בגללו! אתם מתוסכלים כי ניצחנו אתכם העונה שלוש פעמים? אם אתם הייתם מתאמצים, הייתם נשארים בליגה, אין לך שום סיבה להאשים את בית"ר בירידה שלכם, לבית"ר אין שום אינטרסט למכור את המשחק.

תתבייש.

13. slim Member

אחי נסחפת אני לא מאשים את בית'ר
    אלה את הקבוצה החלשה הזאת
    זה התחיל באיך שגיא לוי הבן ז**ה פירק את הבסיס
    ואת אלי טביב היו'ר שכל קבוצה הייתה מתביישת בה
    אני וכל אוהדיי כפ"ס שונאים את טביב
    הוא טינופת בכיין ושקרן
    לא השאמתי את בית'ר פשוט לה היה כיף לראות ת'משחק היום
    שבת שלום לך ולכולם!

14. AFC Member

אם כך, התנצלות מכל הלב.

הטביב הזה הוא פשוט ביזיון לכדורגל הישראלי. אם הוא היה רואה בקביעות את משחקי בית"ר, הוא היה מבין במהרה שהקבוצה תמיד משחקת כך (כמה מצער שזה יהיה).

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה אתה לעזאזל מדבר?
    AFC בטח שאין לו שום זכות להאשים את בית"ר בזה שכפר סבא עומדת לרדת.
    אבל בטח שהוא יכול לטעון שאולי שחקנים מכרו את המשחק,ובטח שהוא יכול לטעון ולבקר את היכולת של בית"ר.
    לדעתי זה בין המשחקים הגרועים העונה של בית"ר,משחק גרוע ביותר של שתי הקבוצות,וזה שאתה מביא את קורנפיין זה לא דוגמא,השחקן הנשמה,והאיכותי היחיד שנשאר לכם,בית"ר שיחקו מתחת לכל ביקורת.