קופירוק התגובה שלך הייתה מאוד סלקטיבית. עישון יש במגרשי הכדורגל ו-גם אלכוהול, ולא ראיתי שקונסים מישהו בגלל זה. זו הייתה נורמה עד לפני כמה שנים בחלקים גדולים של העולם! אז אני חושב שמעבר למשמעות הפלילית (שהיא גם דבילית אבל נתעלם כרגע) של עישון/הסנפת סמים - אין לקבוצה שום זכות לקנוס שחקן.
אתם לא יודעים על מה אתם מדברים.. בלי קשר למשמעות הפלילית, שחקן שמעשן בקבוצת כדורגל לא ישחק בקבוצה הזאת חד משמעית!
זה וויכוח חסר טעם. רק לצורך העניין אני כמעט משוכנע שברוכיאן הצעיר מבית"ר מעשן (למשל), ויש לי הרגשה שהוא לא ישים זין על אף אחד אם יגידו לא להפסיק. קופירוק, אתה לא מודע למה שקורה.
לא דיברתי על אלכוהול פולדש, בגלל שאלכוהול זה דבר אחר לגמרי ובכוונה לא רציתי להגיע אליו. אני מכירה (לא אישית כמובן, מסיפורים וידיעות) הרבה כדורגלנים שהם אלכוהוליסטים בדם ובנפש. לגבי הסיגריות והמריחואנה (ואפילו יותר הסיגריות מאשר המריחואנה) אני מטילה ספק כבד כבד כבד כבד בכל מה שאמרת וזה עכשיו בכלל לא האישיו, העניין הוא שאם תופסים שחקן עושה את זה, הוא נענש. לדעתי בצדק,לדעתך לא. זכותך.
להעניש שחקן שמעשן זו חוצפה! מה הצעד הבא? להעניש שחקן ששותה כמה בירות עם חברים? להעניש שחקן שאוכל כל השבוע במקדולנדס? בושה.
פולדש אתה לא יודע על מה אתה מדבר!!! אני מודע פי כמה מאשר מה שאתה מודע כי אני בתוך זה ועשו לנו על זה המון הרצאות במועדון שלנו ומבהירים לנו שאין דבר כזה שחקן כדורגל שמעשן.
א. לא תמיד. ב. אתה חושב ששווה להעיף שחקן כמו רוסו (סתם זורק שם) כי הוא מעשן סיגריות? אם הכושר שלו בסדר (ויש אנשים כאלה) - אז שיבושם לו. וסמים פחות מזיקים בקטע הזה, רק שתדע.
קופירוק, אתה מפספס את הנקודה שלי. סמים אולי לא חוקיים אבל אם תופסים אותך על מריחואנה נניח פעם אחת, לא יעשו לך כלום (בית המשפט...) - הכי גרוע ישימו לך איזה קצין מעקב או משהו והערה בתיק המשטרתי שלך, אבל לא משהו חריג. מה שאני מנסה לומר זה שאין למועדון לדעתי שום זכות להעניש על עישון סיגריה/סמים. אם לא מענישים על אלכוהול למשל. ובעצם, בכל מקרה אין להם שום זכות. הם לא בית משפט ואני מתקשה להאמין שבהסכם העבודה כתוב משהו על עישון סמים אצל כל שחקן. [/code]
בלי קשר לחוזה, המועדון מחליט מתי השחקן פוגע בקבוצה ויש למועדון זכות לקנוס אותו או לתת לו כל עונש אחר אלא אם בית המשפט החליט אחרת.
כן פולדש אבל יש הבדל בין אלכוהול לסמים, או לאלכוהול וסיגריות. כי אלכוהול זה ממש לא נורא, כל אחד שותה אלכוהול (אני ואתה אפילו בכמויות מסחריות,אז כאילו... :roll: ) אני יודעת על שחקן אחד בליגה לפחות שכל יום חמישי בערב לא יכול בלי להוריד איזה 7 ראשים (מקווה שאמרתי את הביטוי נכון),וזה עדיין לא מזיז לו בשיט ביכולת הגופנית (מצד שני הוא עדיין נורא צעיר).זאת לא הנקודה שלי- הנקודה שלי זה שזה לא אורך חיים של ספורטאי. 8)