יש פרסום שאני מקווה מאוד שהוא חרטא על מעבר של רואקביצה למכבי ת"א. אני לא מתייחס בשום צורה לפן המקצועי אבל אם מעבר כזה כן יקרה זה ההעברה הכי מגעילה שתיהיה פה הקיץ כנראה.
מה מפריע לך? רכש קלאסי לבאר שבע, מוזר שמכבי ת"א מתערבבת ברכש שכזה. Sent from my SM-A530F using Tapatalk
באופן כללי כל מעבר בין הקבוצות האלה הוא מגעיל (במיוחד שזה בצורה ישירה). נכון הוא לא סמל והוא לא שחקן בית והוא אפילו לא ישראלי (חצי). וכנראה שבסוף הקריירה במיוחד יש שיקול כלכלי גדול אבל הוא משחק אצלנו כבר הרבה עונות ויהיה לי עצוב לראות אותו בקבוצה אחרת בישראל ובטח לא אצלם...
הלוואי שיקחו אותו. זה אומר שהם נותנים לו להיות החלוץ הראשון. מעדיף אותו מאשר שינחיתו זר טוב ממנו. האמת שהייתי בטוח שבית"ר תסתער עליו.
יואב כץ: "היה חשוב לנו להשאיר במועדון את בן והבה הרבה בזכות האופי והמחוייבות שהוא מגלה במגרש ומחוץ לו" על איזה אופי ומחוייבות במגרש הוא מדבר? והבה רק עושה עבירות מסוכנות שמשאירות אותנו בעשרה שחקנים ובכל עונה הוא גם פצוע רוב העונה ולא משחק.
פרסום ראשון: ברסקי סיכם בהפועל ירושלים - ספורט 5 שוב פעם יואב כץ לא שומר על השחקנים הטובים בקבוצה. עליו לשים את המפתחות ולעזוב
שלום אדרי ככל הנראה יקבל את השחרור מחדרה, מתקרב לא א פאחם. מסתמן גם שלא בונים על אזרואל להרכב, מחפשים מגן שמאלי זר.
כמו רבים אחרים, הוא טוב באמת רק שיש לו מה להוכיח - בעונת הבכורה בבית"ר שאף אחד לא הכיר אותו והוא בא להרוויח את השם שלו היה נראה טוב כמעט בכל הזדמנות שקיבל כשעלה מהספסל. בעונה הנוכחית נתנו לו צ'אנס להיות יותר מסופרסאב עם מעמד טוב יותר ודקות משחק וברוב הזמן הוא שיחק כמו גוש חרא בשקית והייתי עדין, בשלוף זוכר לו גם אירועים נקודתיים כמו האדום אחרי דקה נגד ק"ש, המשחק נגד ב"ש שהוא שיחק איתם וההחמצה מול שער ריק נגד כפ"ס.