עונת 2008-2009 בפרמיירליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Stretford Ender, ‏5/7/08.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שראיתי ממנו זיגיץ' הוא ממש לא קראוץ', הוא שחקן הרבה יותר מגוון שלא רק מוריד כדורים ומשחק עם הגב לשער, הוא טכני יותר וחזק. בלי קשר, מבחינת מוניטין הוא בטח משדרג את סטוק. לעומתו קיטסון שהוא חלוץ לא טכני בעליל אבל סקורר לא רע בכלל.
    חוץ מזה, יש להם גם את ריקרדו פולר ואם יש חלוץ ששיחק בצ'מפיונשיפ בעונה החולפת ומגיע לו לשחק בפרמיירשיפ... זה הוא.
    העניין הוא, שאין קישור אלא אם חבורת הצ'מפיונשיפ האלמונית שלהם תפתיע.

2. Dimitar Berbatov Member

צודק, טעות שלי כמובן, התבלבלתי שהוא הגיע לצ'לסי בהעברה חופשית.

זיגיץ' חלוץ מצוין. הוא זכור לי בעיקר מעונת 06/07 בראסינג, השיתוף פעולה שלו עם מוניטיס היה מעולה. חבל לי שהוא הגיע לקבוצה כמו סטוק, הוא שווה הרבה יותר, אבל לצערו הוא הגיע לולנסיה בתקופה שכמעט בלתי אפשרי להצליח בה. לסטוק יש אחלה חוד, אבל כמו שגיא אמר קישור על טהרת הצ'מפיונשיפ וגם הגנה לא מספיק טובה.

3. Pipe Member

בעיני הוא עולה על קראוץ' בכמה וכמה אספקטים וגם יש לו עוד מקום לשיפור במשחק שלו, בניגוד לקראוץ' שהוא כבר המוצר הסופי. לכן אמרתי שאם קראוץ' יחסית מצליח בליגה אין סיבה שהוא לא יצליח.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיני הבעיה של העולות החדשות היא כמעט תמיד בקישור. הפער בין קשרים בצ'מפיונשיפ לקשרים בפרמיירליג גדול באופן משמעותי מהפער בין שחקני הגנה בפרמיירליג ובצ'מפיונשיפ או בין חלוצי פרמיירליג וצ'מפיונשיפ. לא ברור לי למה סטוק משקיעה כל כך הרבה מזומנים בלחזק את החוד כשאין לה שחקן יצירתי אחד ראוי לשמו במרכז המגרש.

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועדיין, מי שלא מכיר אותו כבר מהקדנציה הלא הכי מוצלחת עם פומפיי בפרמיירשיפ, ריקרדו פולר עשה לניוקאסל בית ספר בגביע בעונה החולפת (בממפגש שבו ניוקאסל עלתה למרות שלסטוק הגיע הרבה הרבה יותר), אני באופן אישי די תופס ממנו ומחכה לראות מה הוא יכול לעשות בפרמיירשיפ.

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם קרע רשתות במשך שנים ארוכות במדי פרסטון... אחד מהשמות הגדולים בצ'מפיונשיפ בשנים האחרונות.

גם האל סיטי (שאומנם לפחות ניסתה והביאה את הקיצוני של פלימות' האלמושי) וגם סטוק חייבות חיזוק בעיקר בכנפיים כדי שיוכלו למכור משהו בפרמיירליג. ל-WBA יש לא מעט שחקנים בקישור ובחלק הקדמי ששווים פרמיירליג ותמיד היו שווים פרמיירליג, הם מבחינתי בקלאסה אחרת מהאל וסטוק נכון לעכשיו. מה שכן, לא נראה לי שאף אחת מהן מנסה לעשות את תרגיל דרבי קאונטי, שלדעתי במודע לגמרי ויתרו עוד לפני שהעונה שעברה בכלל התחילה על הישארות והחליטו לקחת את ה-60 מיליון פאונד מהעלייה לפרמיירליג חזרה לצ'מפיונשיפ כדי להיבנות שם ביסודיות ובשיטתיות. הן בכל זאת מוציאות קצת כסף מהארנקים.

7. Magpie22 Member

8. Cup of Tea Liverpool, UK

מה איתך? יש דיון לניוקאסל..

הוא אמר את זה כד לא להראות יהיר מדי
    ואז יש סיכוי מצויין שדפור יקפיצו את המחיר.

9. KirkH Member

אסטון וילה מחתימה הלילה את קארלוס קוולאר הספרדי של ריינג'רס שהיה אדיר בעונה שעברה. עוד בלם, עוד 8 מיליון פאונד ואפשר לדבר על מהפכה לשמה בכל הקשור להגנה של הוילנס. אני ממש ממש מתרשם מהעבודה שעשו שם הקיץ אחרי ההחתמה הזו.

10. Dimitar Berbatov Member

ואוניל אומר שמסע הרכש עדיין לא הסתיים
    מעניין מאוד על איזה עמדה אוניל מדבר.
    יכול להיות שאוניל רוצה עוד מגן ימני, סך-הכל מלבד לוק יאנג אין לו מגן ימני. גם בהתקפה יש לו רק שלושה חלוצים אחרי שלוק מור עזב ויכול להיות שיגיע לוילה חלוץ.

11. George Best Member

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלוץ טוב שעוד לא יצא מהפציעה שלו לגמרי. על הנייר רכישה טובה של האל, חלוץ דומיננטי ורעב (עדיין לא הוכיח את עצמו ברמת הפרמיירשיפ אבל בהחלט יכול לעשות זאת), אם לא יצליח ויירדו ליגה יש להם שועל צ'מפיונשיפ כבד.

13. KirkH Member

איכס. סטפן וורנוק הגיש בקשת העברה מבלקבורן.

הבחור הגיע לפני חצי שנה מליברפול תמורת 1.5 מיליון פאונד, חתם על הארכת חוזה לפני שלושה ומשהו חודשים (עד 2012!!) ועכשיו הוא רוצה לעזוב. ניוקאסל ואברטון כנראה מאוד בעניין.

יותר משזה מגעיל זה מוזר. אני שונא שחקנים כפויי טובה שקופצים על האופציה הראשונה לנטוש קבוצה שנתנה להם צ'אנס לא משנה לאן ולא משנה בשביל מה. ועוד לאן, שחקן נוער של ליברפול רוצה לשבת על הספסל של אברטון.

14. Pipe Member

השאלה הנשאלת היא למה הוא עושה את זה 3 ימים לפתיחת העונה? היו לו 6 שבועות לעשות את זה, לדעתי לבטח קרה משהו שגרם לו לבקש לעזוב בתזמון שכזה.

15. Dimitar Berbatov Member

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_3980883,00.html

וואו, אם מילנר יגיע לוילה רק מלחשוב על הרביעיה קארו - אגבונלוהור - מילנר - יאנג אני מזיל ריר.
    זה יהיה טיפשי מאוד מבחינת קיגן לשחרר את אחד השחקנים הכי טובים שיש לו בחלק הקדמי, ועוד לקבוצה שפחות או יותר נלחמת איתו על אותן מקומות. אבל אם וילה תשלם לניוקאסל סכום מכובד (ולוילה לא חסר כסף) ומילנר ירצה לוילה, לא נראה לי שניוקאסל תעמוד בדרכו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/8/08