התהפוכות בעניין אליניב נמשכים. חיפה לא הצליחו להעביר אותו בבקרה ועכשיו הכל תלוי בועדת העירעורים שאו תעביר את אליה לחיפה או תשאיר אותו בבאר שבע.
נכון,שחר בטח יחוקק חוק חדש או ישחד את הדינים אבל אם יש צדק בעולם אליה ישאר. אסור שיקחו מאיתנו את הנשמה והסמל. נ.ב המחאה נמשכת היום בשעה 6 באיצטדיון וסרמיל בעת האימון של הפועל מתארגנים כיצד למחות בכל הקשור לברדה.
היום אופ"א נתנה אישור סופי שעידן טל יוכל שלחק במכבי חיפה. עידן טל ילבש את המדים הירוקים כבר במשחק הקרוב של מכבי חיפה.
פיפ"א נתנה את האישור ולא אופ"א,לא נראה לי שאופ"א המגעילים האלו היו נותנים אישור שכזה ועוד לקבוצה ישראלית,בכל מקרה העברה של עידן טל היא חסרת היגיון ולא תועיל משהו לחיפה, הוא וברדה העברות סתמיות רק בשביל להגיד הנה הבאנו שחקנים חדשים,זו דעתי..
זה בכלל לא עניין של דעה ותאמין לי שיש הרבה דברים שאתה לא יודע. אני מאוד מרוצה משתי ההעברות האחרונות-עידן טל שהוא שחקן מצוין ואחד האהובים עלי בישראל... ואליניב ברדה שהוא שחקן צעיר ומבטיח שינסה לממש את הפוטנציאל שלו בחיפה. גם קנדי בובאיו סיכם בסופו של דבר בחיפה .
כמה הבהרות, קפירוק: קנדי בובויו אמנם סיכם, אבל השחרור שלו הגיע רק אחרי שנסגר מועד ההעברות, וחיפה ביטלה אם העברתו, ותישאר העונה עם 4 זרים עד סיום העונה. בקשר לעידן טל, הוחלט היום כי חיפה תצטרך לשלם ערבות על סך מליון דולר, כדי שעידן טל יוכל לשחק... הוא אמנם חתם ורשום כשחקן מכבי חיפה, אבל כך הוחלט בבוררות, ואם שחר ולוזונלנד יגיעו להסכם אחר, אז כך יהיה. בכל אופן, חיפה צריכה להעביר עד יום ראשון את הכסף
מה אני לא יודע? ששחקני הקישור האחרים בכושר לא טוב? לזה אתה מתכוון? אם כן עידן טל לא ממש הפיתרון,אני עדיין חושב שהוא לא יועיל להם.
את זה כתבתי בעמוד הראשון בדיון זה: תסריט מדוייק כתבתי! חיפה ויתרה על החוב של מכבי פ"ת עבור גנון, וכך נוצר הסכם בין הצדדים שפ"ת תקבל 200 אלף דולר... הבאתי אותה... בכל אופן, עידן טל יכול לשחק היום, וכנראה שיהיה בסגל הקבוצה למשחק הערב מול מכבי נתניה.