זה לא סוד שהם יושבים ביחד בהרבה משחקים של צ'לסי, לא פעם ראיתי את גרנט יושב ליד אברמוביץ' במשחקים בסטמפורד ברידג' העונה( חדי העין יכלו לקלוט את זה לדעתי). אבל מכאן, ועד להגיד שהוא היה מועמד להיות עוזר מאמן...
בעיתון "העיר" עוקבים אחרי כמה מגוחך הפך ONE כבר כמה חודשים במדור "פאסיבי", מוכיחים שוב ושוב איך הם מתחנפים לארקדי גאידמק ושות' (אגב, גם ערוץ 10 מתחנף אל גאידמק בצורה מחליאה, כמעט כל שידורי הכדורגל שם בימי ראשון הם של בית"ר), בכל אופן - מתי ONE הפך עצמו למרכז עצומות? כל פעם יש שם עצומה חדשה, זה המטרה בכלל של פורטל חדשות ספורט? בכל אופן, הפרוייקט החדש שלהם הוא טוטו תמוז. מי שיגלוש לאתר של אופירה יגלה להפתעתו אנימציה מלבבת של טוטו מקפיץ כדור במדי הנבחרת ודורש מכם לחתום על עצומה שתשכנע את משרד הפנים לתת לו אזרחות ישראלית. מה ONE חושבים כאן בכלל? עזבו "למי אכפת מהעצומות האלה ממילא", זו החשיבה? שחוק אפשר לשנות באמצעות עצומה באינטרנט? ביזיון.
הציפיות שלך גבוהות מדי. הם חושבים (ובצדק מסוים) שהגולשים מספיק מטומטמים כדי להאמין שעצומה תשנה משהו ויוסיפו כניסות לאתר. האזרחות של תמוז? אה, כן, זה לא ממש חשוב.
אני רוצה להסתכל על העניין מנקודה שונה, למה לטוטו תמוז לא נותנים תעודת זהות ולשחקנים של מכבי תל אביב בכדורסל תמיד מסדרים הכל די מהר? אגב, כדי להבהיר, אני ממש לא אוהד של בית"ר ירושלים, אלא נהפוך הוא.
אני נורא רוצה לומר ש"זה בגלל שזאת מכבי", אבל הסיטואציה שונה. אני לא מניח שהחוקים לגבי אזרוח של מישהו שהגיע לארץ כילד דומים לחוקים לגבי אזרוח של מישהו שמתחתן עם ישראלית (להלן גם קולאוטי). האם זה הוגן והגיוני? לא בהכרח, אבל זה החוק. וקצת מרגיז אותי שרוצים לעקם את החוק למען מטרה נעלה כמו כיבוש כמה שערים עבור נבחרת ישראל. יש אנשים שמסוגלים לתרום למדינה בדרכים אחרות שגם להם מגיע, ואף אחד אפילו לא יורק לכיוון שלהם.
הבעיה היא שבמדינה יש כאלה שמוכנים לכופף עבורם את החוק ויש כאלה שלא, כמו שראינו. צריכה להיות אחידות, או שהחוק תקף לכולם או שלא בכלל, לא יכול להיות שיעשו איפה ואיפה. יש הרבה דברים מעצבנים ברפובליקת הבננות הרקובות שלנו.
במקרה של שחקני מכבי הם עושים את זה בצורה די ברורה כמעט תמיד - מתחתנים עם ישראלית. כאן החוק הישר פועל נטו. במקרה של טוטו הוא לא. במקרה של רוסו גם כן לא. זה כל ההבדל. בכל אופן, גם השימוש הציני בו וגם הצורה החובבנית של חשיבה של האתר ושלהם יחד, פשוט דוחה.
טוב, גם אני הצטרפתי לעצומה של וואן. קראתי לעצמי "נגד טוטו", המצאתי אימייל ובסיבה שאני חותם כתבתי שאני רוצה לראות אם הם מסננים אנשים או עובדים על כולם עד הסוף. כמובן שמיד התווספתי לרשימה. אין ספק שרוני בראון יירק לכיוונם.
תמיד לחפש את הרווח בסיפור. זה כמו הטרנד של "ספורט5" (הולך ומתדרדר, מיישר קו עם הצהובים הדוחים האחרים לטעמי) של לעודד, לדחוף, להתחנן לטוקבקים- "לא מוצאת חן בעינך הבחירה של שער המחזור- טקבקו!", "בחרנו את בקהאם לשחקן הטוב בכל הזמנים. חולקים עלינו? תגיבו בטוקבקים!". מן הסתם הם מראים את נתוני הטוקבקים למפרסמים, ולכן רוצים לנפח את זה כמה שיותר. פתאטי.
http://one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=86450&bz=9 אופירה כבר החליטה שעד יום רביעי בן חיים בצ'לסי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
ואני החלטתי שעד יום רביעי אני חייב לסיים לכתוב מאמר של 2000 מילים שמשווה בין השותפות האירו-ים תיכונית לבין מדיניות השכנות האירופאית. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
מסכים. יש משהו מאוד פאתטי בטרנד הזה של להאיץ באנשים "לתת בטוקבקים". אני לא יודע אם מציגים נתונים כאלו למפרסמים (עדיף להציג נתוני כניסות שהם מן הסתם גבוהים יותר) אבל זה מאוד עלוב.