לקוח מ- ONE: "ג'רמיין דפו העלה את המארחים ליתרון כבר בדקה ה-14, אבל כבר כעבור 2 דקות השווה האנטינגטון לג'ורדיז, ושתי הקבוצות ירדו למחצית בשוויון 1:1" שימו לב, הכינוי של ניוקאסל הוא הרי מגפייז, וג'ורדיז הוא הכינוי לתושבים שגרים באזור TYNESIDE וגם לדיאלקט המדובר שם.
אולי שגיב יאיר את עינינו בסוגייה? לי יש הרגשה שמפרסמים מתייחסים יותר לטוקבקים (בהם יודעים בוודאות שמי שנכנס לאתר אשכרה התמקד בתוכן שבו) מאשר לכניסות, שיכולות להיות מרורפות ומקריות.
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1041138 הפעם זה אמיתי. נבואה שהגשימה את עצמה. פה זו לא שמועה, זה אושר על ידי הפועל. עריכה: לפני חודש דיברתי עם רונן קצב. אמרתי לו יש קשר אחורי מצוין צ'יליאני, פנוי, חורחה אקוניה. הפועל צריכה אחד כזה, אתה מבין בשוק הצ'יליאני, תביא אותו. הוא אמר לי שהוא לא שחקן שלו. עכשיו הדעות חלוקות. מישהו מהסיפור אומר שקצב הציע אותו להפועל, קצב עצמו מכחיש. לכו תדעו. יאאאלללה. אני משתגע כבר שעה, לא מסוגל לעבוד.
אף פעם לא נכנסתי לעניין בימי בבלוג של אופירה, אבל ככל שידוע לי התעסקו שם בנתוני כניסות, לא במספרי טוקבקים. בקשר לסיפור עם הג'ורדיז, אני חושב שהדבר היחיד שיותר גרוע ממישהו שלא יודע, הוא מישהו שלא יודע אבל בטוח שהוא יודע. שים לב אגב שרשום ג'רמיין דפו ואילו להאנטינגטון אין שם פרטי. למה? כי מי שכתב לא ידע והיה עצלן מכדי לחפש.
חחחחחחחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx בדיוק היוןם הייתה לנו ישיבה ואמרו לנו נתוני כניסות אלינו. לא נראה לי שמותר לי לחשוף, אני אבדוק. לא בקטע של ג'יימס בונד עאלק, פשוט לא יודע אם זה נהוג. אני חדש בתחום (רק שנה).
נחזור רגע לעניין טוטו תמוז. אני כן חושב שצריך להיות מסלול מהיר לספורטאים מצטיינים שיכולים לשפר את הספורט בארץ ואת הנבחרות, בדיוק כמו שיש שירות צבאי מיוחד לספורטאים מצטיינים.
רעננה פוראבר, תכך נשוב לטוטו תמוז. התעמקתי רגע בהודעה של AW: רציתי להתייחס לזה. לצערי ולצערם של הרבה מאוד אנשים, הטוקבקים לא מראים על התמקדות בתוכן. אני אתן דוגמה אישית. לפני כשבועיים יצאה כתבה שלי על כריסטיאנו רונאלדו. הכותרת שניתנה לה (לא על ידי, אני אף פעם לא נותן כותרות לכתבות שלי) הייתה "צולל קדימה". בהמשך הערב, היא עלתה להיות הכתבה הראשית באתר. הכותרת בפנים נשארה "צולל קדימה", אבל ההפנייה באתר שונתה והכותרת החיצונית קראה "הכי טוב בעולם?" או משהו כזה (שוב, לא בחירה שלי). ברור שכותרת כזו מטרתה להביא כמה שיותר קוראים אבל לעניין הטוקבקים - נכתבו בערך 70 כאלו (שזה כנראה הכי הרבה לכתבה שלי - בכל זאת כדורגל עולמי. תכתוב "בית"ר ירושלים" בלי הסבר ואפילו תוכן ותקבל 250 באוטומט) ורובם ככולם היו פשוט ויכוח על מי השחקן הטוב בעולם, האם זידאן היה אחד הגדולים, רונאלדו יהיה ענק וכו'. שום התייחסות לתוכן. אנשים קראו את הכותרת, ירדו לקרוא את התגובות ולהגיב על תגובות של אנשים אחרים. באמצע דילגו על כ-1,800 מילה פחות או יותר. אני מבין אותם לחלוטין. זו גם המציאות. אנשים הרבה מאוד פעמים לא קוראים את הכתבה אלא ישר ניגשים להתכתש עם "תגובה מספר 41" או לכתוב "ל-6...". אני לא יודע מה ההסברים. לי אישית מאוד קשה לקרוא באינטרנט (אין ולא יהיה על עיתונים) ואני מניח שגם לאחרים קשה. בנוסף, האינטרנט נתן הזדמנות למיני צ'טים. אפשר להתכתש אחד עם השני, אפשר לכתוב משהו והיי, פתאום גם משהו שאני כתבתי נמצא כאן. הטוקבקיסט הממוצע לא טורח לקרוא תכנים, בטח לא ארוכים ואני עוד לא מדבר איתך על אתרים אחרים, שגם מאשרים כל תגובה והופכים לזירת התגוששות בין "קוף ירוק" ל"מזרחי בדם". קח לדוגמה את הכתבה הזו: http://sports.walla.co.il/?w=/157/1041202 (איזה פרומושן לוואלה. סתם אל תיכנס, אז יגידו שהרווחתי עוד כניסה לאתר). הכותרת שלה היא "הפועל מתגעגעת לגרשון". רד לקרוא את הטוקבקים ותגלה שהרבה מהם מתייחסים רק לכותרת. אנשים ראו 3 מילים מושכות, שנועדו להקליק עליהן כדי להכנס וישר רצו לכתוב תגובה. הכל אינסטנט, הכל מהיר. אני דווקא מאמין שמי שקורא כתבות ארוכות עד סופן לא משאיר בדרך כלל תגובות.
"אופירה כבר החליטה שעד יום רביעי בן חיים בצ'לסי " קשה לי עם ההודעה הזאת , אבל כנראה שהיא צודקת הפעם ,אך אך לעזאזל היא יודעת ?
הסבר אחד יש לזה וקוראים לו עמנואל בן חיים (אבא כמובן). אני לא יכול לחשוב על משהו אחר. אולי יש לאופירה איזהו צינור (הבדיחות עליכם) בחלונות הגבוהים בצ'לסי? זה לא מופיע בשום אתר באנגליה, לפחות לא הגדולים, כולל הצהובונים. רגע רגע, תוך כדי שאני כותב, אני חושב שאולי לדייויד אבו יש יד ורגל בפירסום הזה. אם אני לא טועה הוא אקס של אופירה ואחד מכוכבי גליצ'ים. אני הולך רגע לבדוק. עריכה: רגע רגע, דייויד אבו ועמנואל בן חיים הלכו מכות בלובי של המלון בו השתכנה הנבחרת. אני מרים ידיים. איך אופירה הגיעה לפרסום הענק הזה? מישהו אחר מוכן לנסות ולנחש.
לא מאמין. לדיוויד אבו אין שום אינטרס ל"קדם" את טל בן חיים עם פירסומים על מעבר לצ'לסי, בטח שרק לפני כחודש הוא ואבא שלו התאגרפו במלון של הנבחרת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ההסבר היחיד שנשמע לי, עד כמה שזה הזוי, שאופירה שמעה את זה מגרנט, ששמע את זה מאברמוביץ'. ספקולציה הזויה ביותר ורוב הסיכויים שהיא לא נכונה. אבל אם כבר העלנו ספקולציות..
ועד כמה שזה ישמע משונה אני מודה לקאנטונה כל בוקר שאברמוביץ עם כל הכסף הגדול שלו לא בחר ביונייטד אלא בצ'לסי,לא חושב שהייתי שורד לחיות במדינה הזו עם כל הקשרים היהודים-ישראלים-גרנט-בן-חיים וכל השאר לו היו מקושרים יום יום ליונייטד.