הברצלוניזם בתקשורת הספורט בארץ שובר שיאים. הכותרת היום בידיעות-"בארסה או באסה", משמע, אם בארסה תעוף יהיה אסון, העולם יקרוס, לא יהיה יותר כדורגל יפה וכדור הארץ יתחמם במהרה.
קאריק"הברצלוניזם בתקשורת הספורט בארץ שובר שיאים. הכותרת היום בידיעות-"בארסה או באסה", משמע, אם בארסה תעוף יהיה אסון, העולם יקרוס, לא יהיה יותר כדורגל יפה וכדור הארץ יתחמם במהרה. " עוד סיבה טובה לעודד את ליברפול היום (מעבר לכך שאני כבר מתרגש לקראת המשחק ,ובמיוחד מהאוירה המיוחדת של אנפילד בלילות חשובים) בכלל אם אפשר להזמין -צ'לסי ,ארסנל,ליברפול ברבע , באסה וריאל הבייתה ! הלואי ,ומיצד שני עצוב ,עצוב אך אפשר להמשיך ללא באסה ?
דיווח בוואלה על בן סהר: אחרי הדרמה הגדולה בגמר גביע הליגה, ארסנל וצ'לסי שוב נפגשו - הפעם קבוצות המילואים שיחקו בתיקו 0:0, בן סהר שיחק 90 דקות והצטיין. החלוץ הישראלי הראה ניצוצות של כישרון כשפרץ למרכז ההגנה של התותחנים, אבל איבד את הכדור לפני שהצליח לבעוט לשער. תנאי מזג האוויר היו גרועים מאוד וכללו גשם ורוח חזקים, אבל סהר הצליח להתגבר גם על זה כשדהר באגף השמאלי ובעט כדור שנעצר בצד החיצוני של הקורה. בהמשך סהר אפילו בישל שער, שנפסל בשל אופסייד ונגח כדור מדוייק ששוער ארסנל הצליח לעצור. סהר אמנם היה מצויין, אבל גם נשא באחריות להחמצה של המשחק, כשקיבל מסירה מצויינת מפריירה בתוספת הזמן ושלח את הכדור לעננים במקום להכריע את המשחק. "הוא הראה ניצוצות כשפרץ למרכז ההגנה של התותחנים, אבל איבד את הכדור לפני שהצליח לבעוט לשער" - אז בשביל מה אתם מספרים לנו את כל הצ'יזבט הזה בשביל להגיד שבסוף הוא לא הצליח לבעוט לשער?! "תנאי מזג האוויר היו גרועים מאד וכללו גשם ורוח חזקים, אבל סהר הצליח להתגבר גם על זה כשדהר באגף השמאלי ובעט כדור שנעצר בצד החיצוני של הקורה" - ממתי מותר לשחק גשם בתנאים של גשם ורוח חזקים? הוא עוד עלול להתקרר ולקבל דלקת ריאות, אבל בן סהר לפי התיאורים עבר את הגיבושון של סיירת מטכ"ל ואפילו הצליח לפגוש בצד החיצוני של הקורה. "בהמשך סהר אפילו בישל שער שנפסל בשל אופסייד, ונגח כדור מדויק ששוער ארסנל הצליח לעצור" אם השער נפסל באופסייד אז איך הוא בדיוק בישל? אני מתפלא שלא נכתב כלום על ההחלטה של השופט לפסול את השער, הרי בן סהר בישל אותו. וואו והוא גם נגח כדור מדויק וגם השוער הצליח לעצור? זה אפילו מתעלה על הצד החיצוני של הקורה.... "סהר אמנם היה מצויין" על סמך מה הוא היה מצוין, על סמך הפרובינציאליות הנוטפת מהכתבה? "אבל גם נשא באחריות להחמצה של המשחק, כשקיבל מסירה מצויינת מפריירה ושלח את הכדור לעננים במקום להכריע את המשחק" איך הוא מעז להחמיץ ולהרוס לנו את הכתבה האידיאלית הזאת? בסוף נצטרך להישאר עם קורה חיצונית, תנאי מזג אוויר קשים,ובישול שער שנפסל באופסייד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
מעניין אם הטור הזה היה בכלל נכתב אלמלא בארסה היתה זו שמודחת. מדיחים את הקבוצה של המדינה וכבר מציעים שינויים מרחיקי לכת בחוקה... טוב נו, הקבוצה של המדינה בכל זאת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .
בטח שזה סובייקטיבי, צבוע וכל מה שבתחרו. בארסה וריאל שהם כל כך אוהבים עפו, והם לא יודעים איך לאכול את זה. עניין שערי החוץ אולי מעט לא הוגן לפעמיים, אך אמור למנוע בונקרים. המטרה של כך היא למנוע מקבוצות המשחקות בחוץ מלעשות משחק מבוקר ללא מחשבה על כיבוש שער, אך במצב הנוכחי קבוצת החוץ חייבת להתקיף (קבוצת הבית כמעט תמיד מתקיפה ולא פה הבעיה). אם יבטלו את שערי הבית\חוץ, אז יהיה מאוד אפור וטקטי (לא שהיום לא אפור וטקטי, אבל יהיה עוד יותר אפור). בעצם, כמו שאני אוהב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
אני פשוט לא מבין את הכתבים הללו. זה לא שליברפול שיחקו כל המשחק בחצי שלהם, דווקא אני זוכר במחצית הראשונה את המארחת תוקפת הרבה יותר. עם כל חיבתי לבארסה, הטורים הללו פשוט נשפכים מרוב העדפת הקבוצה המפסידה, ליברפול עלו בזכות ולא בחסד, עם כדורגל יעיל אבל בטח לא בונקר, די לקשקשנות.
למעט תחילת המשחק בו ליברפול יזמו, הם עמדו מאחור וצופפו בצורה מבריקה כמו שבניטז יודע לעשות נהדר. אומנם היו התקפות מתפרצות מסוכנות שהביאו למצבים, אך המגמה הייתה באופן ברור הגנתית בשל היתרון שליברפול לא רצו לאבד מהמשחק הקודם.
אני לא חושב. להציג את ליברפול של אתמול כמשחק יעיל כל כך זו הגזמה. לליברפול היו רגעים של החזקת כדור ורגעים של ציפוף המגרש. ברגעים של החזקת הכדור הם בהחלט נהנו מהזדמנויות מצויינות, אם אתה שואל אותי - הייתה הרבה יותר אנמיות של החניכים של רייקארד מגאונות של בניטז, למרות שאין ספק שהספרדי קרא יפה את תכנית המשחק המקובעת של רייקארד.
במחצית הראשונה ליברפול כמעט ולא התגוננה. הם תקפו ויזמו וניסו לגמור את המשחק. זה טבעי שבחצי השעה האחרונה הם נסוגו לאחור.
נדב יעקובי דיבר עכשיו בחדשות הספורט על משחקי ליגת האלופות אתמול, בין היתר הוא דבר על שינויים שעתידים להיות בריאל מדריד וכו'. שהוא דיבר על ארסנל, הוא אמר שבנוגע להנרי יש סימני שאלה לגבי המשך דרכו (הוא התכוון להמשך דרכו בקבוצה, כי לפני כן הוא אמר אותו דבר על ראול שיש קולות בריאל שקוראים לשלוח אותו הביתה). יש למישהו מושג מאיפה הוא מביא את השטויות האלו?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx עריכה : עכשיו ראיתי שהנרי פצוע, כנראה שהוא התכוון לזה.