עיתונות שחור לבן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏16/6/05.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצהובון של אופירה מכה היום פעמיים, כותרות על כתבה שעושה רושם מגוחך במיוחד על ההיסטוריה של הנבחרת האנגלית (זה רק לאלה שאשכרה משלמים להם כסף) וכתבה על כרטיסים מזוייפים ליציע המזרחי ברמת גן, בהם כתוב על האוהדים האנגליים שיגיעו "מתודלקים" למגרש.
    כמה אפשר לעסוק בסוגיית האלכוהול? למי זה מפריע? בטח לא לפאבים הישראליים שיגזרו עליהם קופון, חלאס, זה לא קשור, לא רלוונטי, להציג את האוהדים האנגליים כשיכורים קלי דעת זו שטות מוחלטת, כרגיל נדבקים כאן אך ורק לתפל.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

היש דבר יותר משעמם מזה? לקרוא מה עשתה נבחרת במונדיאל לפני 50 שנה?

4. THE STRETFORD END Member

מזה חששתי,מכל הכתבות הגועל נפש,מטומטמות בהקשר של אנגליה,
    איך יוסי אבוקסיס אמר פעם לאיזה שופט בליגה,שופט של שתי שקל,
    גם פה,עיתונאים של 2 שקל
    (אני יודע שצריך להגיד שני ולא שתי אבל ככה יוסי אבוקסיס אמר אז לא רציתי לשבור לו את המילה).

אתמול בחדשות ערוץ 10 הראו את הבעלים של המאש שאמר שהוא הוריד מהקירות את כל מה שאי אפשר היה להצמיד ולחבר לקירות מפני האוהדים האנגלים,
    דייייייי עם הזיוני שכל הללו על הקהל האנגלי,החוליגנים,הבהמות,
    מאיפה יש לישראלים פה זכות לבקר בשחצנות,באלטיסטיות קהל אחר כשכולם יודעים איך מתנהגים הישראלים בחו'ל!

מגיע לו לבעלי המאש שאף אוהד אנגלי לא יכנס לפאב המחורבן שלו,
    לא נגיע לו.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו, מה, הישראלים נזעקו רק לפני שלושה שבועות לנוכח קריאות אנטישמיות באפטון פארק. שהרי בישראל אין גזענות, ודאי שלא במגרשי הכדורגל.

6. THE STRETFORD END Member

אני כבר רואה את הליכלוכים על מקלארן כי הוא לא ידע בדיוק איך קוראים לאשתו של שמעון גרשון ומכאן הזילזול שלו בישראלים,בזה שלא למד מספיק על כל שחקן ושחקן,
    ואת הליכלוכים על רוניי כי לא התפנה לבקשת הצלמים הישראלים להצטלם,
    את הליכלוכים על הבקשות המוגזמות,מוזרות במלון של הצוות האנגלי שמתארח שם,
    את הלילוכים על הקהל(אם יגיע)שהם שתיינים,מסריחים,אלימים ומה לא.

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/07
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו, בטח. כאילו שלא עברנו את זה כבר עם אירלנד. כשהנבחרת האירית הואילה בזמנו לצאת לקניון בהרצליה נדמה לי, וכמובן שצוותי הצילום עקבו אחריהם כאילו היו רפאלי ודי קפריו. ואז רוי קין הרשע רשע גרגמל הזה סרב לדבר עם הכתבת כי "אתם כל הזמן עוקבים אחרינו" ובערוץ לקחו את זה נורא קשה. רחמים.

8. AW forever Member

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShAr...=3&contrassID=2

טור שפוי יחסית של יואב בורוביץ', שמשום מה נמנע מלומר בפה מלא שהמאש זה מקום גרוע ועלוב ולא ראוי להיקרא "פאב ספורט" בגלל הגישה המזלזלת של הבעלים אל הלקוחות. פחח, לראות משחק בלי סאונד.... עדיף כבר לראות במחשב עם שדר סיני מאשר בלי סאונד.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעולם לא הבנתי את ההתלהבות מה"מ.א.ש", פאב שהוא לחלוטין הישג רק בגלל האנשים שבאים ומכירים אותו, אני לא ראיתי שם משחק כבר למעלה משנה הודות לפוגי שבעיניי איכותי פי כמה, מכל הבחינות - אלכוהול, מחיר, אווירה, מסירות ללקוח, אבל! אני עדיין רוצה איזה יום לקפוץ למ.א.ש, פגשתי שם כמה חבר'ה נפלאים ולפי ארתור גם יש בבאזסטופ אוהדי טוטנהאם, איזה יום הלכתי שיכור קלות (לא כלות) במרכז ת"א וראיתי בחור עם כרס בירה חביבה וחולצה שלנו יוצא מהמ.א.ש, דיברתי איתו קצת ועשה רושם נפלא, חייב לפגוש כמה מהחבר'ה הללו ואולי "לייבא" אותם לפוגי.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

היום בידיעות-עמוד אחד לקראת המשחק בין ישראל ואנגליה שמלא באינספור טעויות:
    *ראיונות עלובים עם למפארד, ג'רארד וקראגר עם שאלות מתוחכמות כמו "איזה שחקנים ישראלים אתה מכיר?"
    *ידיעה שהכותרת שלה היא ציטוט של איאן רייט אומר "הקהל של ישראל הוא פרטיזנים", כנראה כדי להוציא אותו אנטישמי. מקריאת כל דבריו מבינים שהוא מחמיא לקהל הישראלי.
    *מתחת לתמונה של ג'רארד כתבו את השם של למפארד.

הארץ לעומת זאת, עם כתבות מצוינות על למפארד, פוסטר ונוג'נט. מומלץ.

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/07
  11. Ampelmann Member

התקשורת האיטלקית הפעם, מפתיעה- ראשי יובה חזרו מסיור באנגליה אותו הגדירו כתור אחר שיתוף פעולה עם מועדונים קטנים ובינוניים כמו מידלסבורו ופורתסמות', אולם האיטלקים מיהרו לטעון כי מדובר רק בניסיונות להסתיר את שאיפותיהן האמיתיות של הטורינזים: להחתים את פרנק למפרד.

לא רק הסאן.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

13. THE STRETFORD END Member

מחר במוסף הספורט של עיתון העיר שמחולק בת'א ויכול להיות שגם באחת השלוחות שלו צומת השרון או על השרון אני לא זוכר איזו תפורסם כתבה בת 2 דפים שלי ושל חבר שלי שהוא עורך מדור הספורט,אסף שלונסקי,
    כתבה על האהדה באנגליה בכמה נקודות,חוליגנים,אוכל,שתייה,אופנה,בדרך למגרש,יציעי עמידה,כרטיסים וכל מיני,
    לרוב החברי הפורום בוודאי זה לא יחדש הרבה אבל אני מקווה שהקהל הישראלי שלא בקיא באיך ומה ימצא את זה מעניין,ומי יודע,אולי חלק יאמצו כמה מהנהגים הטובים גם פה.
    הלכנו על הקו הזה,קו שונה כי כל מוספי הספורט בארץ במשך השבוע ובסוף שבוע נגעו ויגעו בטאקטיקה,שחקנים,רכילות ומקסימום בקהל האוהדים שיגיע לכאן,

בטיילת אני חושב שמחר ובאצטדיון רמת-גן לפני המשחק יחולק תקציר של הכתבה יחד עם עוד כמה דברים שלא קשורים אלי,

מי שיקרא מוזמן לתת לי בראש.

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכמובן, בזמן השרון של מעריב, ראיון איתי ועם שלושת האריות.

15. spurs Member

במוסף לקראת המשחק של ידיעות אחרונות הצמידו תג מחיר של 3 מיליון פאונד לאארון לנון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx