עיתונות שחור לבן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏16/6/05.

1. Gooner Member

הלו,זה איזה 24 מליון שקל!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

2. spurs Member

אפילו אוהדי ארסנל לא יתכחשו שהוא שווה הרבה יותר מזה

3. THE STRETFORD END Member

שלשום כתבתי פה את זה:

"אני כבר רואה את הליכלוכים על מקלארן כי הוא לא ידע בדיוק איך קוראים לאשתו של שמעון גרשון ומכאן הזילזול שלו בישראלים,בזה שלא למד מספיק על כל שחקן ושחקן"

והנה שגיא כהן בטור שלו באתר ערוץ הספורט:

"ההכנה של קשטן, שבניגוד למקלארן עשה שיעורי בית, תבוא לידי ביטוי בדקות הראשונות"

"תשאלו את מקלארן באיזה מערך משחקת נבחרת ישראל, ולא בטוח שהוא ידע להשיב. תבררו אצלו מה הרגל החזקה של סלים טועמה ואיפה הוא מסוכן כשהוא מקבל את הכדור, ולא בטוח שהוא יוכל לשלוף את הנתון מרשימותיו"

"...זו אנגליה. לא יאה שנבחרת כמו אנגליה תתכונן ברצינות לנבחרת כמו ישראל. התוצאה היא שכל מי שעוקב אחרי החישובים של סטיב מקלארן לקראת המשחק בשבת מגלה שמהמשוואות שלו נעדר פקטור אחד חשוב: המתנגד"

אתם מבינים עד כמה אפס שגיא כהן!אתם מבינים כמה קל היה לי ואני מניח לכולכם לחזות מראש את מה שהתקשורת הישראלית הולכת לכתוב,את השטויות,את הזבל הזה,
    הוא יודע שמקלארן לא מתכונן לנבחרת ישראל כראוי,הוא יודע שמקלארן מזלזל בנבחרת ישראל,
    הוא יודע,גאון הדור,בפעם האלף אני לא מבין איך ערוץ הספורט אשכרה משלם לו כסף על זה,
    ואין לי עין צרה לגבי הכסף,שישלמו לו מיליונים אבל שישלמו לו את זה בכדי שיהיה בשקט,שלא יכתוב,שלא ידבר ואז גם הוא וגם אנחנו נרוויח.

4. Gooner Member

אם מקלארן לא יודע אז יש לו אלףואחד עוזרים שכן יודעים,ומתי שישאלו אותו הוא פשוט יציץ הצידה וישאל אחד מהם,קשטן עאלק..!יאללה שאוואט יקבל איזה שישיה מהשמאלית של רוני ומהימנית של דאונינג.
    מעניין אם שגיא כהן צריך כפתור "ערוך" במאמרים שלו בערוץ הספורט,פרשן הב"דיעבד" הכי טוב במדינה.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

על סמך מה שגיא כהן קובע את כל הדברים הללו? פשוט עלוב.

רועי בית לוי מהארץ היה באימוני הנבחרת בשלושת הימים האחרונים ומספר היום בעמוד הראשון שבנבחרת ישראל עבדו שעה נטו בימים הללו. ולא ממש בכיוון של התמודדות עם הגבהות, למשל. אז מי כאן זה שלא מתכונן?

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

היום ידיעות הגיעו לשיאים עם מוסף עלוב לקראת המשחק. בתוכנית:
    *כתבה שמנסה להוציא את הארגריבס כאחד שמזלזל בישראל, למרות שהוא רק אמר שמבחינת הסגל, אנגליה יותר טובה.
    *מצעד החברות של שחקני הנבחרת.
    *מדור סאטירי שיורד בעיקר על האוהדים האנגלים, ועל זה שהם נוהגים...נחשו מה.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כל השחקנים האנגלים יודעים שמשחק בישראל הוא קשה, ולא מסתירים זאת. מאז דנמרק הגדולה קבוצות הגיעו לכאן והתקשו ברוב המקרים להכתיב קצב. דברים אלו רק מוכחים שאנגליה ועוד איך עשו שיעורי בית בניגוד למה ששגיא כהן מאמין. המצב של אנגליה אולי גם קצת מסוכן בכל הנוגע לעליה, ולכן מקלארן לא יכול להרשות לעצמו לא להתכונן למשחק כאילו זה אחרון שלו בנבחרת.

מה שהארגריבס אמר מגיע מהביטחון בו הוא למד לעלות למגרש מגיל 16 בבאיירן. זו סוג של אמונה עצמית גבוה ויינריות שהוא מביא איתו מהמקום בוא הוא מגיע. זו לא התנשאות או יהירות ביריב, אלא מחשבה על הפסד לפני משחק פשוט לא באה בחשבון אצל מקצוענים ובטח לא אצל הווינרים שבניהם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/3/07
  8. spurs229 Member

תשמע זה ידיעות, דבר כזה זה אפילו לא שיא בשבילם.
    הם כותבים שטויות על ימין ועל שמאל מתעניינים בדפורטיבו לה קורוניה והפועל רמת גן (קבוצת הצמרת מהליגה הלאומית) יותר מאשר במנצ'סטר יונייטד (טוטנהאם הוטספר? זא לא הקבוצה הזאת שמופיעה תמיד בתוצאות של הליגה האנגלית בצד??).

תעשה לעצמך טובה, ובמקום ידיעות, תעבור לקרוא עיתון.

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/07
  9. AW forever Member

וחייב לתת גם את תרומתי לתת רמה- http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/559/998.html
    במיוחד המשפט הזה: "עד כמה שזה נשמע מטורף, את האוהדים לא מעניינת הפולטיקה שמסביב כאשר יש להם בראש שלושה דברים בלבד: כדורגל, בירה ובחורות."

איך הם לא מתעניינים בפוליטיקה המעניינת שלנו? איך זה יכול להיות שמה שמעניין אנשים זה דברים שפויים כמו להנות מהחיים? האנגלים האלה מטורפים לגמרי!!

10. George Best Member

עם התוכן אני מסכים לגמרי, אבל הציונים עושים את הכתבה הזו לבדיחה וחבל, כי שוב, התוכן שם מצוין.
    http://sports.walla.co.il/?w=/318/1081877

טוטו תמוז ופרנק למפארד מקבלים אותו ציון...נו באמת.
    בשביל מה צריך לתת ציון?לא מספיקות כמה שורות על כל שחקן?

11. leeds12 Member

האמת, מקלארן לא צריך להתכונן כל כך הרבה. לא שאני מזלזל בנבחרת, אבל הוא פשוט צריך לדאוג שיגביהו הרבה. לבן חיים, למרות מה שחושבים פה לא מעט, יש משחק ראש מאד מאד בינוני, אפילו חלש. לגרשון ולבנאדו אף פעם לא היה. לשוערים שלנו בטח אין. כולם יודעים את זה, גם קשטן. אולי סיני לא...

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

היום, אבי נמני בטור בידיעןת:"כבר שיחקנו מול אירלנד וצרפת, נבחרות יותר חזקות מאנגליה".
    מילא צרפת, למרות שאז הם היו לפני הקאמבק של זידאן, במהלך משבר גדול, אבל אירלנד? יותר טובה מאנגליה?

13. לא מצאתי כינוי Member

אלון מזרחי קורא לריו פרדיננד עכשיו במהדורת חדשות הספורט לקראת אנגליה בשם רועי פרדיננד ועוד טוען שהוא ראה אותם הרבה :aaarofl:

נערך לאחרונה ב: ‏24/3/07
  14. The-Gunner Member

ומירי נבו (אם אני לא טועה) אמרה שמיקה ריצ'ארדס הוא חלוץ.

15. Claret&Blue Member

היא לא...אבל מישהי מפגרת ולא מוכרת אחרת אמרה. חובבנות חוגגת.