אהמ, אני לא עובד במעריב ולא מכיר את יעקב זיו, אבל לא הייתי מאשים אותו בכותרות ומשניות שגויות. מי שכותב אותן הם העורכים, לא הכתבים.
ויעקוב זיו הוא עורך מדור הספורט או עורך מדור(או ראש דסק כמו שאליעזר לחנה אוהב להגיד)כדורגל עולמי בעיתון מעריב אז הוא אכן האשם.
ממש לא. אם הוא אכן ראש דסק כדורגל עולמי (ויש הבדל בין ראש דסק לעורך), הרי שהוא כותב את הכתבות אבל יש מישהו אחר שעוסק בעריכה, וזה כולל את בחירת הכותרות.
גם בתוך הכתבה שלו הוא מזכיר שפארדיו ויתר על אירופה,ככה שזה מעבר לטעות או החלטה של מישהו אחר לגבי הכותרת.
זה משהו אחר. הבנתי ממה שקירק כתב שבמשנה של הכתבה כתוב שפארדיו ויתר על אירופה, אבל שזה לא מופיע בכתבה. אם זה מופיע גם בכתבה, כמובן שזה עליו.
לא ממש. עורך מדור הספורט מן הסתם (אני יודע ספציפית מה קורה באחד העיתונים, לא בכולם) לא נמצא בכל ערב עד לסגירה. ואם יעקב זיו הוא ראש דסק עולם ולא עורך הספורט, הרי שזה ממש לא התפקיד שלו לאשר כותרות.
אמיר כמעט כל יום חמישי בדף האחורי של מוסף הספורט יש טעות בשעות של משחקים. השבוע למשל, כתוב שטוטנהאם-סלאביה פראג ב20:30 במקום 21:30 וגם לפני שבועיים-שלושה הייתה איזו טעות דומה. לתשומת לבך. וגם, הטור שלך באותו עמוד (על ליוורפול בולטון) היה מעניין כרגיל.
לא היה לי מה לקרוא בארוחת הצהריים אז לקחתי את מדור הספורט של ידיעות מאתמול, מתוך כתבתה קטנה על הכח והטענות שלה כנגד השופט חכמון ובכלל על המשחק נגד בית'ר: "חלק מהטענות הופנו גם כלפי רוזן שלקח על עצמו את הפנדל השני למרות שהיה עייף ולא דיווח למאמן" עכשיו אני לא יודע מי יותר טיפש, השחקן שאמר זאת לכתב(שלומי רחמים)או הכתב בעצמו שאשכרה החליט לפרסם תגובה כזו מטומטמת או שבכלל זה ניסוח או מחשבה שלו. והרי חצי דקה לפני רוזן כבש את הפנדל הראשון,האם הוא התעייף בצורה כזו שהשפיעה עליו בבעיטה השנייה? והרי זה היה בדקה ה 90,האם רוזן היה השחקן היחדי "העייף" בהכח בעוד שאר השחקנים היו רענננים ואחד מהם היה צריך לקחת את הפנדל השני? מהן הדרישות בכדי להיות כתב ספורט בידיעות אחרונות?להיות כמה שיותר טמבל? ובאותה כתבה משפט של מלמליאן לשוקי נגר,משט שצריך להיכנס לארכיון: "כל המשחק לא נכנסת לרחבה ודווקא בפנדל אתה עושה את זה?" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx מה יותר קשה,להיות שחקן ישראלי בלי שכל או כתב טמבל בידיעות אחרונות?
היה כתוב "אצמו" עם א'? אם כן זהו שיא השיאים של העילגות בעיתונות הספורט הישראלית. שחקן ישראלי טמבל בידיעות אחרונות.