עיתונות שחור לבן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏16/6/05.

1. TheLane Member

המשפט הזה עדיין לא אומר ש"ג'רארד בדרך לריאל מדריד"!!!

הציטוט הראשון ענק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. raanana4ever Member

על איזה ציטוט אתה מדבר ליין?

בקשר ל-ONE, אם הם קוראים שטות בצהובון אנגלי זה אומר שהם צריכים לפרסם את זה?

נערך לאחרונה ב: ‏30/10/06
  3. Pipe Member

כן. 95% מתוך הידיעות שלהם(של ספורט 5 לצורך הענין) בנושא כדורגל אנגלי מגיעות מצהובונים, ואף פעם לא ממקור באמת אמין. אתר חובבני,ליצני ומביך בכל מה שקשור לכדורגל עולמי.(גם פאשלות בנושא כדורגל ישראלי לא חסר ל"צוות של אופירה")

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך לא יהיה חובבני בכדורגל עולמי? א. זה לא באמת מעניין אותם (כי זה לא מה שמושך קוראים. הכי חשוב לסקר את הבריתה של אליניב ברדה). ב. אין שם אף אחד עם ידע משמעותי בתחום. אז נכנסים לאתר הבריטי התורן (או לצהובון), לוקחים את הידיעה הראשית. לא משנה אם היא נכונה, אם היא הגיונית, ויאללה, יש כותרת. "ג'רארד עובר לריאל, למפארד עובר לברצלונה", והשאלה האם זה יקרה אם לא חסרת משמעות.

5. sagiv Member

אני מסכים לגבי גליצ'ים ואתר הספורט הנלווה אליו הנקרא ONE, פחות לגבי ספורט 5. נראה לי שספורט 5 יותר רציניים בקטע של כדורגל עולמי, או לפחות מנסים. לא יודע, נראה לי. בכל מקרה, נקטע את זה לפני שיתחילו לדבר על הכדורגל העולמי באתרים ישראלים אחרים. שמישהו יביא איזו שטות מהמירור או מהסאן ומהר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. Pipe Member

מסכים עם אמיר. זה הכל מסתכם בהבנה וברצון. אני בטוח שוואן יכולים להשתמש בסקייי אוBBC או בכל מקור אמין אחר, אבל הם יודעים ששם הם לא ימצאו דברים ש"ימשכו" את הצופים. הרי את האוהד הממוצע לא מענינות החדשות היומיות ה"משעממות" ואם הוא לא יראה שג'רארד עובר לריאל או שלמפארד לבארסה הוא לא יכנס לכתבה, ולכן המירור והפיפול העלובים הם המקורות של וואן.

גם ספורט 5 פועל לפי אותו מניע, ואף שמתי לב שהוא כותב לא פחות שטיות, ואף יותר שטויות מאשר וואן, בכל מה שקשור להעברות-גם באתר שלהם, ובעיקר בשורה התחתונה. שם לפעמים אני קורא דברים שאפילו באתר לא מוזכרים.

האתרים בארץ צריכים להפנים שיעריכו אותם אם יהיו אמינים, ולא אם יביאו כותרות גדולות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/10/06
  7. Ampelmann Member

האמת שזה עניין מוזר עד היזיון (אממ...הזוי..חח). עד כמה מזלזלים העיתונים האלה בקוראים שלהם, שהם מסכימים להשאיר תחום עניין בהיקף עצום פרוץ לחלוטין? כל כתב זוטר שרוצה לסיים יום עבודה חייב להכניס עוד איזו שטות על כדורגל עולמי, שבסופו של דבר רק מקשטת מסגרת של רבע עמוד בקצה העיתון... במחיר הזה, הם יכלו להביא מישהו, אפילו מפה, מהאתר, בשכר אפסי, שיעשה את העבודה הזו במרץ שבכל המערכת שלהם יחד אין, ויקפיץ את הרמה בהרבה. בפועל, מה שאנחנו מקבלים זה, כמו שאמיר אמיר, תוצאה של חוסר סבלנות וגישה קלה מדי לאינטרנט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

8. TheLane Member

התכוונתי לזה:
    "ארסנל עם 18 נקודות לאחר 1:1 בדרבי של לונדון מול טוטנהאם. התותחנים פיגרו בדקה ה-11 משער של קייהיל ואילו ואן-פרסי הישווה בדקה ה-71. "

רק היום פורסמה כתבה על למה לירן זילברמן (כתב גרוע מאד בפני עצמו, אבל כנראה שסוף סוף קיבל ביצים) פוטר מהאתר של אופירה:
    http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/498/357.html

9. sagiv Member

לגבי הפיטורים - ניחוש שלי הוא שכל מה שצריך זה לעשות 1+1 והנה הפירוט:
    יופ ציוני פוטרה לפני כשבוע מערוץ 5. אל תתפלאו אם בקרוב מאוד היא תתחיל לסקר
    ב-ONE את נבחרת ישראל והפועל ת"א (מה שבמקרה גמור עשה זילברמן).
    דרך אגב, ציוני אם לשפוט עפ"י סיפורים שאני לא מפסיק לשמוע בשבוע האחרון, היא
    אישה בדיוק למידותיה של אופירה אסייג.

10. לא מצאתי כינוי Member

הדבר היחיד שאני לא מבין זה איך זה לעזאזאל לאנשים למעלה בוואן לא איכפת? הם כאילו לא רואים שהאתר הזה כבר חצה את כל גבולות הטעם הטוב ואפילו צהובון זה שם חיבה? כל הגועל נפש, הפיטורים הבלתי מוצדקים, הרכילויות וכו'. בעלי המאה הם כבר לא בעלי הדעה?

11. Pipe Member

אופירה אסייג היא ההפך הגמור מעורכת אתר ספורט שמתיימר להיות מספר אחת בארץ. היא רכלנית,לא מקצועית,אגואיסטית ומתעסקת יותר בענינם מסוג הברית של אליניב ברדה מאשר בספורט. היא מתאימה יותר לצהובון פתטי ובמו ידיה ממוטטת את את האתר ומורידה מערכו ומהמוניטין הלא גדול שנשאר לו.

אגב, למה יוף ציוני פוטרה מערוץ הספורט? היית לא רעה בכתבות שלה מהשטח.

12. לא מצאתי כינוי Member

לפי מה שאומרים היא הדליפה לאופירה על כל מה שקורה מאחורי הקלעים בערוץ 5 ומשם הדרך ל"גליצ'ים" הייתה קצרה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏31/10/06
  13. THE STRETFORD END Member

גם היא כמו שוחרי צהוב ורק צהוב שהיו לפניה(אבי רצון למשל)תעלם בסופו של דבר מהמפה,
    כרגע כל פירסום מבחינתה הוא פירסום בלי קשר למה כתוב או על מה מדובר לאתר שלה,
    אני כמעט אף פעם לא טורח לגלוש באתר של one(למעט הכתבה שעשו על אוהדי אנגליה במונדיאל),

הבעיה הגדולה היא שהיא והאתר שלה הם כמו העיתונים הגדולים במדינה מחפשים רק את הרכילויות המקומיות ומבחינת כדורגל עולמי חובבנים.

נערך לאחרונה ב: ‏31/10/06
  14. קינג לדלי Member

" לא טורחת" ???

סטרטפורד,לא ידעתי שיש לך זין...

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו אני, בתור מי שהיה חלק מהמערכת, לא יכול היה לספק לך תשובה. זה יישמע מצחיק, אבל במשך זמן מה (ואולי עד היום) תהיתי אם יש לה "משהו" על הבעלים כי הם פשוט מרוחים לרגליה. אדם טוב אחרי אדם טוב נפלט או ברח מהמערכת הזאת בשנתיים האחרונות בגללה ושום דבר לא משתנה. קשה לי להאמין שהסיבה הפשוטה היא שהיא כל כך טובה בעבודתה, הרי כולנו יודעים שזה לא נכון, ומעבר לכך ההתנהגות שלה כאדם היא כזאת שמעביד אפילו מתחת לממוצע אינו מסוגל לסבול. היא אדם מבחיל.

דיברתם על כדורגל עולמי, בתקופה מסוימת עד עזיבתי הייתי אחראי על התחום הזה. לא הייתי עושה את כל הכתבות כמובן ואני לא יכול לומר שהמצב היה אופטימלי, אבל הוא היה טוב יותר. והדבר המשעשע הוא שלא טרחו בכלל להחליף אותי. פלא שזה נראה כך?