אם אני לא טועה הזילברמן הזה כתב טור דעות ב-ONE וקטל את טל בן-חיים, בין הכדורגלנים היחידים שעשה משהו והצליח לצאת מהחור 'הכדורגל הישראלי' ולא לטובת הליגה השנייה בשוויץ, מאז לא נכנסתי ל-ONE.
די! עד לאן אפשר להדרדר? היום בגלובס פורסם שאיגור מיטרסקי, כיום בקוטבוס ובעונה שעברה בבית"ר, בדרך ליונייטד. הוא אומר שהוא יודע שנציגי היונייטד הגיעו למשחק מול הרטה כדי לצפות בו. אלא, שלפי לירן רוזנר מהפורום, שאני אישית בוטח בו יותר מאשר בעיתונות הישראלית, נציגי יונייטד בכלל צפו בפנטליץ', החלוץ הסרבי של הרטה. לי זה נשמע הזוי במקצת ששחקן יעשה כל כך מהר סוויץ' בין טדי לאולד טראפורד. לירן, מה אתה יכול להוסיף על זה?
http://www.ftd.de/sport/fussball/1bundesli....html?zid=45025 בלינק הזה כתוב משהו על מיטרסקי וגם משהו על היונייטד. הבעיה היא שזה בגרמנית ואין לי מושג אם מדברים עליהם באותו קשר. אולי רוזנר יוכל לעזור ולהגיד מה כתוב ואם בכלל מדובר על זה או על משהו אחר. לא יודע, חיפשתי מאיפה גלובס לקחו את המידע הזה. ברור לי שזו שטות.
לא הצלחתי להבין בדיוק (תרגום אינטרנטי) אבל בשום מקום לא כתוב שם שהסקאוטים של טוטנהאם ויונייטד שהיו (או לא היו) עקבו אחרי מיטרסקי. נראה לי שכתוב שהמאמן של הקבוצה שיבח את השחקנים הללו, נקודה. סקאוטים של יונייטד וטוטנהאם היו שם. באמת שטויות.
"בדקה ה-76 אולבק מדהים את מנצ'סטר כשהוא קובע 0:1 מפתיע מאוד לדנים באולד-טראפורד" המשחק היה בדנמרק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx צריך לשרוף את וואן.חובבנות לשמה !!! "חניכיו של פרנק למפארד הוליכו 1:2 עד לדקה ה-90" עוד ציטוט "נהדר" מבית היוצר one
האתר של ערוץ הספורט הולך ומתקרב בצעדי ענק לחבריו הרדודים והצהובים. סיקור הדרבי הלונדוני של ווסט האם: 70 ומשהו שורות. סיקור הדרבי הלונדוני המעניין של אתמול: 7 שורות.
שימו לב לדיווח המשחק בוואלה: "בדקה ה-67 נשדדה ארסנל אחרי שיונתן ספקטור, מגינה האמריקאי של ווסטהאם, הכשיל באופן ברור את חלב ברחבה, אבל השריקה לא נשמעה. מן הצד השני, מכ-30 מטר בעיטה, שחמקה סנטימטרים מהקורה של קונצ'סקי." ספקטור עובר גיור מזורז, מג'ונתן הוא הופך ליונתן קונצ'סקי מקבל שדרוג והופך לשוער :aaarofl:
חח את זה אני הכי שונא (טוב נו, לא הכי, יש עוד הרבה) בתקשורת הישראלית, כשלוקחים שם ומעברתים אותו. סטרן נהיה שטרן, גולדסטין נהיה גולדשטיין...
אף שדר לא מושלם, ולרמי וייץ יש שמות שהוא קצת משנה אותם בלשון המעטה. בקשר לקלאודיו ופיוחו, אם הוא התכוון לקלאודיו לופז(אקס ולנסיה), פיוחו (פשפש) זה הכינוי שלו, ככה שאין שום טעות אליו בענין הזה.
עם כל הכבוד לכינוי, באחת העונות המוצלחות של ולנסיה בצ'מפיונס נטחן לי המוח עם הפיוחו של הקרציה הזה... מה גם שכינוי זה משהו שמזכירים פה ושם ולא בכל פעם שמדברים על השחקן, נדמה גם שוייץ חיפש לדבר עליו כי הוא נהנה להגיד פיוחו.