עיתונות שחור לבן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏16/6/05.

1. THE STRETFORD END Member

איך אומרים,טובה תמונה אחת מאלף מילים,אז הנה כמה וכמה תמונות(וזה קמצוץ קטן,רק שערים בלי בישולים):

http://www.youtube.com/watch?v=VTW4jaBlS_w...related&search=

כולל נגד,ברצלונה,ריאל מדריד,ארסנל,צ'לסי ועוד איזה פנדל נגד ארגנטינה(אבל העיקר שהוא לא עומד בלחצים).

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקליפים כאלה יש נטייה לרמות ולתעתע (ראובן עובד יכול להיראות בהם כשחקן צמרת בפרמייר ליג), אבל במקרה הזה אפשר לומר שהוא מבטא את האמת. בקהאם היה שחקן מצוין בשבילנו, וחבל שזה נגמר כמו שזה נגמר. אבל זה, מבחינתי, באחריותו. פרגי לא מעיף שחקנים כי כבר לא בא לו עליהם.

3. THE STRETFORD END Member

זה נגמר כי פרגוסון לא אהב את כל המסביב של בקהאם,
    הבגדים המוזרים,התספורות המשונות,האשה המעצבנת,הבלאגן סביב הילדים שלו(עניין החטיפות),
    הדרישה לקחת אותו לאלף ואחת פרסומות הכותרות היום יומיות בצד הלא נכון של העיתון ועוד,
    פרגוסון ידוע בכך שעזר לשחקנים שלו לא מעט מחוץ למגרש בשעות הקשות שלהם או ודאג שכל בעיה שעלולה להפריע לשחקן תעלם(רוי קין במעצר,קלייטון בלאקמור נאשם באונס,קאנטונה וההרחקה שלו,כשפול אינס התקשה להתאקלם ביונייטד ובמנצסטר פרגוסון היה שם עם הרבה שיחות כולל עם דאז חברה של אינס היום אישתו ועוד ועוד ועוד)עם בקהאם זה יצא מכלל שליטה,
    בכדורגל של היום זה מותר ומובן וכולם זכאים להתפרנס אקסטרה ולעשות דברים גם מחוץ לכדורגל בדיוק כמו שפרגוסון עצמו עשה עם הסוסים אבל אצל בקהאם זה הפך להיות בהגזמה,חלק נכבד באשמתו.

ועדיין שחקן גדול ואת זה שום כותרת או שום פירסומת או שום חתונה לא תוכל לקחת ממנו.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שאינס נמכר פרגוסון הסביר שכששחקן מרגיש הוא נמצא מעבר לשליטת המנג'ר, יש רק מילה אחת לומר לו: להתראות. זה אותו דבר.

5. THE STRETFORD END Member

בדיוק,דוגמאות של איבוד שליטה שונות אומנם(אינס ובקהאם)אבל התוצאה אחת,החוצה.

6. AW forever Member

"מה הקשר בין החטאה של פנדלים לבין האיכויות של בקהאם כשחקן?"

הקשר לא לאיכות שלו כשחקן, אלא לאופי שכשל ברגע האמת.

"מה הקשר לכישלון של הנבחרת כולה לבקהאם אישית?"

הוא היה הקפטן, וקפטן זה לא רק להניף גביע אלא להוביל. ציינתי שזו הנבחרת הטובה מאז 66 כדי להראות שבין היתר הייתה שם בעיה מנטלית.

"אם אתה חושב שסוללת המנג'רים החל מפרגוסון ועד לאלו שהתחלפו בריאל מדריד החזיקו את בקהאם בגלל לחץ מההנהלה לשתף אותו כי הוא ביצת זהב אז יש לך בעיה קשה,ככה הדברים אולי פועלים במוח הכדורגל שלך אבל לא באלו המקצוענים."

אני לא טענתי את השמועה העיקשת, שפלורנטינו פרז הודה בה בחצי פה, שבחוזה האימוץ של אדידס עם הקבוצה היה סעיף שאומר שבקהאם צריך לעלות בהרכב כשהוא כשיר. אז כנראה שזה לא רק ב"מוח הכדורגל שלי" זה עובד ככה.
    כמו שאמרתי, ואני אגיד שוב- שחקן נחמד, מעולה בתחומים צרים של המשחק, שחקן משלים, לא הווינגר שהייתי רוצה בקבוצה שלי.

7. THE STRETFORD END Member

ונגד ארגנטינה זה לא היה רגע של אמת(במיוחד אחרי העבר שקדם למשחק הזה)?
    ופנדל מכריע נגד טורקיה זה לא רגע של אמת?
    ורגע מה זה אומר על רוברטו באג'יו?

וברזיל של 82,הנבחרת שנחשבה לטובה ביותר מכל הנבחרות הברזילאיות לא זכתה בגביע העולמי,מה זה אומר על הקפטן שלה דאז?(לא זוכר אם זה היה זיקו או סוקרטס או מישהו אחר).

אתה כתבת שזו שמועה ושמועות בלי הוכחות שוות לתחת.

נערך לאחרונה ב: ‏20/11/06
  8. AW forever Member

שניה, אני כבר מביא לך את הלינק מהאתר הרשמי של ריאל, זה נמצא ממש ליד מאמר שבו הם מודים שהם סחטו שופטים בשנות השבעים בסופר-קלאסיקו וליד הוידוי של איתן טייב על זה שהוא באמת מכר את המשחק מול בית"ר...

ובנוגע לנבחרת, אל תיתמם, אנחנו מדברים על להביא הישגים, תארים, זכיות.

רוברטו באג'ו החטיא אחד. בקהאם שניים.

9. THE STRETFORD END Member

שוב,שמועות הן רק שמועות ובלי הוכחות הן שוות לתחת.

אז בקהאם לא זכה עם אנגליה בתואר אז מה זה אומר לגבי האופי או היכולת של קפטנים גדולים קודמים,בראיין רובסון למשל?טוני אדאמס?

מה זה אומר על קרל היינץ רומיינגה שהפסיד ב 2 גמרים?
    מה שלום יוהן קרוייף?

בקיצור,לך תמכור תותים.

10. AW forever Member

או באמת שאלתי את עצמי מתי תבוא הקריאה הנרגשת של לך תמכור תותים. בסדר, אני אלך למכור תותים. ואתה תמשיך להשתחוות למזבח הדוגמנית שמזכירה לך את הימים שהלכו ולא יחזרו של יונייטד שלך, אני את האדידס שלי קונה רק מזוייף מתאילנד.

ולעניין- הדוגמאות שנתת (רומינגה, קרויף, באג'יו) הם של שחקנים שנתנו טורנירים בלתי נשכחים, מדהימים, בתור אינדיוידואלים. גם בקהאם נתן כזה? ממש לא. אז חלאס עם הטיעונים המניפולטיביים.

11. THE STRETFORD END Member

מה אתה רוצה שאני אגיד לך אחרי שאתה טוען שלבקהאם "בסך הכל" היו כמה עונות טובות ביונייטד וזה בעיקר
    בגלל הקבוצתיות,ושאתה לא מצליח לסנגר על שחקנים גדולים אחרים כמו רובסון,אדאמס ודוגמאות אחרות שהבאתי.
    ובכלל מי שלא היה לו טורניר מוצלח במדי הנבחרת,גם כקפטן,האם זה הסממן לאיכויות או לאופי של שחקן?
    בקהאם עדיין כבש ובישל בכל אחד מהטורנירים שבהם השתתף!!!
    ובוודאי שאני אזכור לו את הימים הגדולים ביונייטד,עונות כאלה שאוהדי ארסנל עדיין לא זכו לראות,
    לגבי זה אם הם יחזרו או לא,פשיי שוב פעם חזרת להיות נביא,הנבואה ניתנה לשוטים,גם כאלה שקונים אדידס מזוייף מתיאלנד.

אז שוב,תותים ומהר.

12. George Best Member

מתוך ספורט5:

"במחזור הקודם נראה היה שיונייטד תטייל בדנמרק בדרך לשמינית הגמר, אבל אחרי התיקו המאופס שם וההפסד בגלאזגו"

פחח עלובי נפש.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין מה לא בסדר בזה...

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלא היה בדנמרק תיקו מאופס, הפסדנו.

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואלה נכון, לא קראתי את כל המשפט ויצאתי עלוב גם כן...