עיתונות שחור לבן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏16/6/05.

1. AW forever Member

נו? והם לא מביאים תוצאות? צ'לסי בפורמה מצויינת בליגה גם עם שבצ'נקו, והפער מיונייטד הוא פער שיכול להימחק בהינף כריסמס. אז בבקשה להירגע, בואו נראה איך יונייטד תתחזק בינואר ואיך היא תסחוב את העונה כשעומס המשחקים (ליגה, גביע, צ'מפניוס) יתחיל לגבות את המחיר מקבוצה עם לא הרבה אופציות (איכותיות) בקישור כמו יונייטד מול קבוצה עם עומק בלתי נגמר כמו צ'לסי.

2. Rudess Member

מה אתה משווה את חלב לשבצ'נקו? הם לא משחקים באותו תפקיד, והם גם לא מוערכים באותה המידה מבחינה כספית. טוב שלא השווית את שבצ'נקו לניר שיקווה.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה משנה באיזה תפקיד או מה העבר שלו? כל שחקן הוא בן אדם, כל שחקן צריך זמן להתאקלם.

4. Rudess Member

שבצ'נקו הוא לא שחקן שצריך להתאקלם, הוא כבר שיחק מחוץ למדינה שלו , הוא כבר לא צעיר והוא עבר די הרבה בקריירה שלו, כך שתירוץ ההתאקלמות לא תופס. אפשר די מהר לראות אם שחקן מצליח או לא, בדיוק כמו עם חואן סבסטיאן ורון, ראו ישר שהוא כשלון טוטאלי.

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומצד שני יש לך אינספור דוגמאות לשחקנים שלקח להם זמן להתאקלם. גם תיירי הנרי עבר קודם באיטליה וב-8 המשחקים הראשונים שלו במדי ארסנל הוא לא כבש.

העובדה שהוא שיחק באיטליה לא אומרת שהוא אוטומטית צריך להיכנס לעניינים בשנייה שהוא מגיע למקום חדש. אנגליה מדינה שלא קל להתאקלם בה והעובדה שהוא בכל זאת לא צעיר ושיחק הרבה שנים בסגנון משחק אחר הם בהחלט פקטור שיש להתחשב בו.

6. THE STRETFORD END Member

רודס,
    גם ברקהאמפ לפני שהגיע לאנגליה ולארסנל שיחק באיטליה באינטר ולקח לו כמה חודשים עד שהחל להראות יכולת טובה ואני יכול להביא לך עוד הרבה דוגמאות דומות,סיפורי הצלחה שלא היו בין רגע אלא לאחר תקופת התאקלמות מסויימת,חלק יותר מהר חלק פחות.

אתה צריך להבין שסגנון המשחק באנגליה הוא שונה מכל סגנון משחק אחר,כל שחקן זר שמגיע מיד מדבר על זה,שהקצב הוא רצחני,שאין זמן לחשוב,שהתיקולים באנגליה שעבורים חלק בכל מקום אחר מקבלים עליהם כרטיסים ועוד.

לכן,זמן התאקלמות הוא לא תירוץ אלא מציאות והיא מקובלת.

7. KirkH Member

עזבו אותו, הוא חושב שכל שחקן בליגה זה הדוב נמלים שרק הגיע ונהיה כוכב תוך יומיים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

את מי מעניין כמה הוא עלה? אתה שילמת?

כמה שערים כבש החלוץ שזוכה להצלחה מסחררת בדוחה?

8. George Best Member

כמה ישראלי להגיד שהבאת שבצ'נקו היא טעות.
    כן, עד כה הוא אכזבה גדולה, ואין ספק שצ'לסי יכולה לשחק לא פחות טוב בלעדיו, אבל אני ממש לא מקבל את הטענה שלך שהוא לא זקוק לזמן התאקלמות, להזכיר לך שהליגה האיטלקית והאנגלית לא ממש דומות בסגנון המשחק.זה רק עניין עד ששבה ישתפר, אולי הוא לא יהיה אותו שבה של מילאן, אבל אין ספק שהוא יראה 80% ממה שהוא יודע, וגם זה מצוין לצ'לסי.
    והתירוץ ש"צ'לסי לא הייתה צריכה אותו, היא פשוט לא רצתה שמישהי אחרת תיקח אותו" - אחד המשפטים הטפשיים ששמעתי.הלו רודס, הוא עלה להם 30 מליון פאונד, הוא לא היה שחקן חופשי/הודיע שהוא מעוניין לעזוב לפרמיירשיפ.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה גם שאנחנו לא מדברים על איזה שחקן שהבליח לשתיים שלוש עונות מוצלחות, מדובר בשחקן שבעיני רבים הוא הטוב בעולם, שחקן שהביא כל תואר אפשרי לקבוצה שלו ובעונותיו האחרונות בה גם די סחב אותה על הגב.

10. Rudess Member

גם אחרי כל הטיעונים המלומדים והמנומקים שלכם, אני עדיין חושב ששבצ'נקו כשלון, וזה לא משנה אם הוא יכבוש עכשיו 10 שערים בסיבוב השני. זה שהוא היה כוכב במילאן, לא נותן לו פריבילגיה של יותר סבלנות מצד הקהל והתקשורת. מה שקובע הוא מבחן התוצאה, ובמבחן התוצאה (גולים) הוא נכשל. לא שילמו עליו 30 מיליון פאונד בשביל שיבקיע 3 גולים בסיבוב. למזלו הגדול, דרוגבה ביכולת הבקעה טובה העונה, אחרת חצי הביקורת היו מופנים אליו עוד יותר.

11. Giggs-11 Member

[קצת סוטים מנושאו של הדיון...]

אולי דרוגבה פורח דווקא בזכות נוכחותו של שבצ'נקו. אולי סגנון המשחק שלהם משלים זה את זה באופן שעוזר לדרוגבה להבקיע בקלות יותר.
    יכו להיות גם שזה נובע מכך שמקדישים לשבצ'נקו שמירה יותר אישית בגלל הרפרטואר שלו וכך מקבל דרוגבה יותר חופש פעולה...

הבהרה- זו לא הבעה של דיעה שלי. אין לי דיעה בנושא כזה כי אני לא יודע מספיק. זה הסבר שנראה לי אפשרי

נערך לאחרונה ב: ‏16/12/06
  12. Rudess Member

זה יכול להיות תירוץ מעולה של אוהדי צ'לסי, נדמה לי שאחד מהם אפילו זרק משהו בסגנון מקודם. שבצ'נקו מפגין יכולת חלשה ולא מצליח להביא את עצמו לידי ביטוי. במילאן הקבוצה הייתה בנויה סביבו וסביב קאקא, בצ'לסי זה קצת יותר מורכב ובעייתי, יש יותר אגו על המגרש. לגבי דרוגבה, הוא מבקיע אך ורק כי הוא מצליח סוף סוף לנצל את המצבים שהוא מגיע אליהם, וגם יכולת הסיום שלו טובה יותר מאשר בעונות הקודמות. אני אמרתי בעבר, שמה שמפריד בין דרוגבה לבין להיות אחד מהחלוצים הטובים בעולם הוא המעבר ממחמיצן כרוני לחלוץ שיודע לנצל מצבים ולסיים בצורה יפה מול השער. בעונה הזאת לשמחת אוהדי צ'לסי, הוא עשה את הסוויץ'.

13. Giggs-11 Member

אי אפשר להתעלם מהאופי המגעיל של השחקן הזה. הוא בכיין וצוללן, וזה גם משהו שבעיני רבים (למעט אוהדי צ'לסי) מפריד את השחקן מגדולה

14. Rudess Member

מסכים בהחלט.

15. קינג לדלי Member

כבר כמה שנים אני שם לב שאין לכם מושג איך שופטים שחקן.במקרה הזה חלוץ.
    "הוא מחמיץ" , "הוא כובש"...

אתם בכלל שמים לב שדרוגבה עם הכח שלו משתלט על כדורים אבודים ומפיל שחקנים מהגב שלו כמו נוצות ?
    אתם שמים לב לפינו שטחים שהוא עושה,לתנועה,לחדות?
    הכל מתחיל ונגמר אצלכם בכמה גולים הוא כבש...

והוא באמת אחד המתחזים המכוערים ביותר.