על נהיגה, טסטים ותאוריות

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Hotspur, ‏13/6/04.

1. Zizou10 Member

זה שמועה זה לא נכון, היום אמר האחראי אצלנו כדי שאנשים ילכו כי באו מלא מלא אנשים.
    ככה ששום דבר לא ישתנה אתם יכולים להירגע.

2. M_T_A Member

זה נכון מה ששמעתי שמתישהו שבוע הבא עד ה5.1 יש חופשה במשרד הרישוי ואין טסטים?

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ניראה לי שכן.
    ידידה שלי אמרה לי שהיא מחכה לטסטים אבל אין עכשיו כי הם בחופשה..

4. FelaKaT Member

יש טסטים, אין תיאוריות.

התיאוריה עוברת לידיים פרטיות וכל מי שלא עשה עד היום תיאוריה עומד להידפק.

אופטימי, אה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. M_T_A Member

איזה סיבה יש לי לא להיות? מבחינת נהיגה אני כבר מזמן 100%.. כל מה שנשאר עכשיו זה טסט, וזה לא כזה ביג דיל כמו שעושים מזה, כולה 20 דקות שבהן אתה צריך להראות לטסטר שמגיע לך לקבל רישיון, וסה"כ 90% ממי שניגש לטסט מגיע לו, הכל שאלה של לחץ.

והקטע עם התיאוריה, בכל מקום ששמעתי עד עכשיו אומרים שזה סתם שמועה והתיאוריה לא הולכת להשתנות

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/06
  6. Legolas Member

זה לא שמועה,מה1 ליונאר התיאוריה עוברת ליידים פרטיות ומדברים על על זה שהטסטים יעוברו ליידים פרטיות ובגלל זה יש בעיות עם התאריכים כי הטסטרים בעיצומים,כי אם גם הטסטרים יעבורו לידיים פרטיות לא כל הטסטרים יקבלו עבודה ויקחו טסטרים יותר מקוצעיים.

7. בית"רי מלידה Member

לפי דעתי, לא מלמדים בארץ "נהיגה" - מלמדים רק לעבור טסט.

תראו כמה ילדים מעורבים בתאונות קשות.

מישהו מלמד אותכם למשל איך לרדת לשוליים בזהירות? מישהו מלמד אותכם איך לנהוג בכביש רטוב? כמה שיעורים עברתם ( אם בכלל ) בלילה?

הכל פה חאלטורה, והחאלטורה היא על חשבון חיי אדם.

8. Zizou10 Member

גם אם זה עובר לידיים פרטיות התאוריה תישאר באותה מתכונת לא יהיה הגבלת זמן 30 שאלות ואותו חומר לא משנים שום דבר, אני הבנתי שעד ה28 בדצמבר משבוע הבא אני חושב אין תיאוריות כי יש איזה כנס באילת שמלמדים שם או משהו אנערף, גם אתמול שהייתי בתאוריה בגלל שהיו מלא אנשים יצא אחד מהאחראים ואמר לכולם שאפשר לגשת גם בינואר והתאוריה היא בדיוק אותה תאוריה ככה שאין לכם מה לדאוג.

9. Engel Del Madrid Member

אצלי בכלל שכונה, עבר יותץר מחודש חצי מהטסט שלי... בגלל שהמורה המניאק שלי נסע לתאילנד! אני כלב אם אני לא מימנתי לו תנסיעה...היום הוא חוזרר...

10. Legolas Member

זאת בעייה נפוצה,אבל אי אפשר שלא להגיד שבשיעורי נהיגה אתה לא צובר תניסיון שיהיה לך אחרי שתקבל תרישיון ורק אחרי שתקבל תרישיון תלמד את כל זה במהלך הזמן ותצבור תניסיון הדרוש בשיעורי הנהיגה שלוקחים, אתה לומד איך לעבור טסט וגם לנהוג זהיר.

לגבי איך לרדת לשוליים זהיר,המורה מלמד את זה כי רוב הזמן אתה מתחלף באמצע השיעור עם עוד תלמיד ולכן כמעט תמיד אתה יורד לשוליים כדי לעשות את זה ובלילה(אני לפחות) עברתי יותר ממחצית השיעורים שלי כדי לצבור יותר ניסיון ויותר להקשות עליי כדי שהנהיגה באור יום תיהיה הרבה יותר פשוטה וקלה.

חיים,פחות ופחות ילדים מעורבים בתאונות לעומת שנה שעברה ואתה אפילו הבאת כתבה פעם על זה שאנשים שיש להם רישיון מספר שנים הם כרגע הגורם יותר לתאונות משאר הצעירים שהחוקים שהטילו עלינו מקשים עלינו לטובה כדי שלא נעשה תאונות.

11. wolf89 Member

צודק במאה אחוז.
    כמה שהספקתי לעבור במלווה שלי עם ההורים שלי לימד אותי המון לעומת המורה נהיגה שלימד אותי רק לנהוג במצבי נהיגה אופטימליים.

למדתי מהורים שלי:
    *שהמשולש האדום הוא משהו חיווני.
    *איך להיות זהיר פי עשר בגשם.
    *איך לנקות אדים מקדימה ומאחורה.
    *שירוק מהבהב זה ירוק לכל דבר (איי, המורה שלי לא היה נותן לי לעבור כאלו רוב הפעמים) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    *ואיתם צברתי כמות נכבדה של שעות נהיגה בלילה.

12. איגור .פ. Member

החוקים החדשים שיהיו ב2007 די מעצבנים אם הם יכנסו.

לגבי בן 19 בלי רישיון,עושה אחרי הצבא בגלל ,שאני בדעה אם אין לך כסף למכונית,אין לך עם מי לנהוג לא צריך רישיון כדי שלא תשכח איך לנהוג.

13. M_T_A Member

הכל תלוי במורה. המורה שלי למשל לימד אותי את כל מה שאמרת פה.
    ובכלל הוא בגישה של להגיש לטסט רק את מי שמספיק טוב כדי להיות נהג אמיתי.
    אם אתה מספיק טוב כדי לעבור טסט אבל הוא עדיין חושב שאתה יכול לעשות כל מיני שטויות הוא ישאיר אותך עוד כמה שיעורים.

14. נדב מיכאלי Member

שאלה :
    אם הוצאתי טופס ירוק אתמול והרופא משפחה שלי חולה ולא יכול למלא את הפרטים שם עדיין אני יכול לגשת לתיאוריה ביום ראשון או שהטופס חייב להיות מלא לגמרי כדי שאני יוכל לעשות תיאוריה?תודה לעונים.

15. FelaKaT Member

לך לרופא אחר, זה חייב להיות מלא.