על נהיגה, טסטים ותאוריות

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Hotspur, ‏13/6/04.

1. dordort Member

חח ד"א אתה בטח שואל איך מצאתי את ההודעה שלך, על ידי חיפוש - "רון טורוק" בגוגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

שהמנהל ישאר אותי לפורום שלח לי הודעה פרטית.. אם אתה רוצה לדבר עם רון - 0522502623. וכל מי שרוצה להתחיל ללמוד נהיגה באיזור רעננה/הרצליה יכול לצלצל =]

2. Peaceful Flower Member

נשכלתי 5 טסטים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    בא לי לפרוש כבר.

3. Lupo Member

יהיה בסדר אחי.. כשתעבור אף אחד לא יזכור את מספר הטסטים שנכשלת. גם אתה לא.

4. T0XiN Member

אני עברתי בחמישי,טסט הבא אתה תעבור אל תדאג.

5. xavi6 Member

עברתי תאוריה ראשונה ואני בשיעור 8. האמת? יכולתי לעשות טסט כבר לפני שנה. אני פשוט עצלן, מרחתי את זה עוד ועוד עד שכבר לא היה לי זמן. בכל אופן-נחמד. בהתחלה לא סבלתי את הרגיל, אבל לאט לאט אתה מתחיל להיתרגל להילוכים. יש לי מורה ממין נקבה, אחת המצחיקות שאי פעם ראיתי. אם מישהו חותך איתי היא יכולה לצאת ולהרביץ לו, ממש ככה! כל שיעור אני מביא דיסק חדש לשמוע, היא שמה בפול ווליום. אין, מורה ענקית, אני ישלח את הילדים שלי עליה.

6. Engel Del Madrid Member

אח שלי , אם אני עברתי .. גם אתה .

7. 亚历山大帕托 Member

הוא שמע את זה כבר 5 פעמים.

8. beitar4ever Member

אל תישבר, אומרים שהכול לטובה. אני בטוח שאם תבוא רגוע למבחן אתה תעבור את הטסט בקלילות. המתכון לעבור הוא רק שלוות נפש בזמן נסיעה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/9/08
  9. Lupo Member

דווקא כשאני עברתי, הייתי הכי עייף והכי לחוץ בעולם. הזעתי כמו חמור במזמן הטסט. לא הייתי רגוע ולא שליו.
    אולי אני מוזר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx . אני ממליץ לבוא לטסט עייפים.

10. Nevermore Member

בערך במצבך...
    עברתי תיאוריה ראשונה לפני חודש, וסיימתי 9 שיעורים
    אם זה היה תלוי בי הייתי מזמן עם רישיון אבל הרופא החליט שהוא דופק אותי, סימן לי בעיה רפואית, והייתי צריך לעבור תהליך שלם של 4 חודשים עד שקיבלתי את האישור המיוחל.

לא ידעתי שמורים לנהיגה נותנים לתלמידים שלהם להביא דיסקים...שווה לי לבדוק את זה

11. beitar4ever Member

אוקיי אז כניראה שבאמת יש אנשים כמוך, כפי שאתה אומר. אך הגיונית זה נשמע יותר טוב לבוא רגוע לטסט משאר לחוץ, כי אז אתה בקושי מצליח להתרכז כשאתה בלחץ, ואז התוצאה הישירה היא אי הצלחה במבחן.

נערך לאחרונה ב: ‏4/9/08
  12. פול סקולס Member

מה שאני הכי מציע לתלמידים החדשים, זה לדחוף כמה שיותר שיעורים במינימום זמן.
    כשמתחילים למרוח את זה, לעולם לא מפסיקים. אני לומד כבר 9 חודשים שבהם ניגשתי רק לשני טסטים.
    לא להגיע למצב של "אני אקבע שיעור מחרתיים, לא בעצם עוד שבוע, ואולי עוד שבועיים".
    אני חושב שהרוב הגדול של התלמידים שניגשים לטסט נמצאים באותה רמה,
    צריך לא להילחץ (כאן יש סוגים שונים של אנשים, אני כן מתרגש ונלחץ באופן טבעי) וגם צריך לקוות למסלול קל ולטסטר נחמד ובעל היגיון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. xavi6 Member

אצלי זה ממש טס. בלי לשים לב-כבר נמאס לי לנהוג!

14. Fernando Torres9 Member

ממה שזכור לי תאוריה אפשר להתחיל ללמוד בגיל 16 וחצי, בגיל 17 אפשר להתחיל ללמוד על ההגה, נכון?

ולבעלי ניסיון, ההילוכים נראה לי קצת מסובך בהתחלה ואני לא מבין איך אנשים רגילים לזה, כאילו אני לא רואה את עצמי מתרגל לדבר כזה... זה באמת ככה?

15. Lupo Member

אתה יכול להתחיל ללמוד נהיגה ברגע שהוצאת את הטופס הירוק. אם אינני טועה זה בגיל 16 וחצי . לתאוריה אתה יכול להתחיל ללמוד כשאתה נולד, אתה יכול לגשת רק כשהוצאת את הטופס הירוק. גם זה בגיל 16 או 16 וחצי.
    לגבי ההילוכים - שטויות במיץ עגבניות. בכלל לא מסובך. אחרי 4-5 שיעורים אתה כבר תבין שזה עניין של כמה שעות על הכביש ואתה כבר מתרגל לזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/9/08