לדעתי לא צריך להקשות את התיאוריה כי היא זניחה יחסית. סרגיי, סבלנות, חנייה מתרגלים לרוב משהו כמו 2-3 שיעורים, נסה ללמוד מההערות של המורה שלך, הוא מתייחס לדברים בטסט וחשוב מזה - דברים חשובים לנהיגה.
לכל הנהגים החדשים/ותיקים או אלה שלומדים כעת נהיגה וקיבלו את האישור מהמכון הרפואי, כמה זמן בערך לקח לאישור להגיע? כי אני פשוט מתחרפן, כולה רציתי לקחת שניים שלושה שיעורי נהיגה לפני שאני ניגש לתאוריה, כמה הציעו לי ואמרו לי שזה יעזור לי יותר, כעת, אני בשיעור 23 ואין שום אישור. מייאש מאוד, כאילו אני לומד לשווא ...
לא, אבל אתה יודע איך זה בחיים ... לא כולם היו בריאים לאורך כל חייהם עד כה, לכן מכל אלפי המשתמשים כאן והמאות הפעילים, מקווה שישנו מישהו שזה קרה גם לו, לכן שאלתי.
אתה מקווה שלמישהו היו בעיות בריאותיות ולכן הסתבך עם האישור לנהיגה? מתחשב מצדך... תרגיש בר מזל שהייתה לך אפשרות להתחיל ללמוד נהיגה מעשית, אני נתקעתי בלי אפשרות לעשות כלום. חודשיים חיכיתי שיקבעו לי תור במכון המזעזע הזה בתל אביב, ועוד חודשיים עד קבלת האישור עצמו... בזבוז זמן רציני. אבל אל תדאג, בסוף זה מגיע, סבלנות....במדינה הזאת הכל זז לאט
אז לא הבנת אותי נכון, אני כמובן לא מאחל לאף אחד לחלות במחלה כלשהי או להיות בכלל עם בעיות בריאותיות, פשוט סבלנותי פוקעת וזה לא קורה לי בדרך כלל. לגבי זה שהכל זז לאט במדינה הזו, אתה לא מחדש שום דבר, זה מובן מאליו לצערי.
טוב, אוקיי, תודה על העצות בעמוד הלפניי האחרון... *כעבור מספר שיעורים* יש לי בעיה. יש לי שיעורים שאני נוהג כמעט מושלם (=המורה כמעט ולא מתערב לי בנהיגה) ויש שיעורים שאני נוהג כמו... לא יודע, בקיצור חרא. ובד"כ זה קורה שיעור כן שיעור לא. וזה ממש מחרפן אותי. נראה לכם שעוד X שיעורים הדבר הזה ישתפר?
קורה גם אחרי 20-25 שיעורים, לפחות לי. אבל אני עכשיו ממש בשיעורים שלפני הטסט וזה כבר כמעט ולא קורה יותר (וגם אם מתחיל רע אני מתעשת), אבל זה אינדיבידואלי... איזה שיעור אתה?
גם אני שיעור 23, זה קורה לי ולעוד הרבה, זה טיפה מנחם אך לא צריך להשען על זה, חשוב ללמוד מהטעויות ולא להתייאש. למזלי נפלתי על מורה נהיגה שתומך ומשרה בי ביטחון, אין ספק שהיחס בין המורה לתלמיד בהחלט משחק פה פקטור. אגב, שאלה שמסקרנת אותי, לכל לומדי הנהיגה שכאן, כמה כסף המורה שלכם גובה על שיעור?
ייקח כמה שייקח...אחרי שייגמר לך המלווה כבר לא תזכור מי הוציא רישיון מתי. בינתיים תמשיך לטחון שיעורים כמה שאתה יכול, אתה יותר קרוב לסוף ממה שאתה חושב...
אצלי בעשרת השיעורים הראשונים כמו כל מתחיל הייתי בסדר עם התערבות של המורה. מהשיעור ה10,11 ועד לשבוע שלפני הטסט נהגתי מושלם, לפני הטסט נלחצתי ועשיתי שטויות של ילד, התאפסתי על עצמי והכל היה בסדר.
3 חודשים נכון לעכשיו אם אני לא טועה. לגבי החצי שנה - זה לא רק במידה ותינתן האפשרות להוציא רישיון בגיל 16.9, כשבשלושת החודשים הנוספים המלוה תקף רק בלילה?