ענייני דיומא: בכר GOAT בארץ?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏30/5/21.

1. DRORIKO Member

מצד שני הקבוצה הכי טובה בארץ שנה שעברה נחלשה מאד

2. oranfu Member

לא יודע אם נחלשה מאוד, אבל נגיד.

כשרוני לוי קיבל את הקבוצה היא היתה הקבוצה הכי טובה בארץ, אני לא חושב שיש יותר מדי מי שיתווכחו על זה.
    יתרה מכך, המועדון עדיין היה בסטייט אוף מיינד של המועדון עם הזין הכי גדול בליגה.
    מכבי חיפה שבכר קיבל היא נמושה.

alexshw אוהב/ת את זה.
  3. DRORIKO Member

13 נקודות פחות נקרא אצלך ״אבל נגיד״?

4. Raulito Madridista

זה לא נכון, מרקו בלבול קיבל קבוצה 'נמושה' והפך אותה לקבוצה טובה. מכבי חיפה ערב פתיחת עונת 2020/21 הייתה לכל הפחות הקבוצה מספר 2 בישראל כשהיא טובה משמעותית מכל קבוצה אחרת שהיא לא מכבי תל אביב. והייתי אומר את זה גם אם בית"ר הייתה נשארת העתק של 2019/20. גם צריך להיות הוגנים, אני מתאר לעצמי שאם מאמן אחר לא היה מנצח את מכבי בחמישה משחקים הוא כן היה סופג ביקורת. כשאתה מנצח בלי הפסקה אתה לא יכול לשמור על רמת מוטיבציה גבוהה תמיד אצל השחקנים, כשהפער מהמקום השני עצום. הכדורגל השתנה מ-2003 כמובן בכל מקרה לא חשוב מה רוני לוי היה עושה - היו באים אליו בטענות וזה לא היה מספיק. באירופה הוא סבל קצת משטויות ומזל רע או שהוא אשם בהפסקת החשמל באצטדיון רמת גן, באדום של ארבייטמן וגם ב-"אוי דוידוביץ'"?

סתם תהייה - תארו לכם מה היה קורה אם ירדן שועה כן היה נשאר במכבי חיפה למשל ולא היה מגיע שחקן כמו דוניו. זה נכון שבכר אגב חשב שהוא שחקן קו ורק תוך כדי תנועה הבין שהוא חלוץ?

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  5. alexshw Member

אין סיכוי ששועה היה נשאר מעבר לינואר. דוניו היה חסר תועלת עד ינואר.

6. קשר שמאלי Member

מזה חסר תועלת?? הוא קיבל פירורי דקות, מה חלוץ יכול לעשות ב5 דקות פה, 10 דקות שם שהוא מקבל?
    בכר לא האמין בו. גם אחרישדוניו כבש מול בני יהודה, הוא נשאר על הספסל, ובכר פתח בלי חלוץ בדרבי.
    לבכר יש בעיה בשילוב שחקנים התקפיים מהספסל, גם בבאר שבע הוא לא הפיק את המקסיום מהכלים ההתקפיים שהיה לו על הספסל. הוא צריך להשתפר בזה, לדעת לשלב יותר שחקנים ולהפיק מהם את המיטב

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/21
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דולב חזיזה על ברק בכר:
    “ברק אפשר להגיד עליו כ”כ הרבה דברים, הוא לא רק קשוח כמו שהוא נראה, הוא יודע להרים אותנו וגם להוריד אותנו כשצריך, הוא יודע לגרום גם לשחקנים של הספסל למוטיבציה. הוא דחק את כל השחקנים עד קצה גבול היכולת. בהתחלה היה בינינו משברון. האמת שבתחילת שנה הייתי קצת זחוח וחשבתי שבמקום שלי קצת יותר בטוח, הוא מהר מאוד הראה לי שהוא לא מתכוון לוותר לי ויכול להיות שהייתי קצת חוצפן והוא הושיב אותי על הספסל, אבל אם הוא היה מוותר לי יכול מאוד להיות שלא היינו במקום שאנחנו נמצאים בו”.

oranfu ו-alexshw אוהבים את זה.
  8. DRORIKO Member

בסדר, זה משהו בסיסי שמצפים ממאמן, אין כאן משהו יוצא דופן. אם הוא היה מצליח לאלף את שועה זה היה מרשים. עליו הוא ויתר עוד לפני שהעונה התחילה.

9. alexshw Member

בכר לא היה מנסה לאלף את שועה. הוא פשוט לא היה משחק. בכר לא צריך שחקנים עצלנים, שלא ממלאים הוראות. למה אתה חושב טווטחה וחבשי לגמרי נמחקו עם הזמן? בכר דורש מקצוענות.
    שועה בכלל גם לא מתאים לכדורגל של בכר. הוא חייב שהחלק הקדמי יפעיל לחץ.

חסר תועלת - לא קשור לענף. לא ידע לאן לרוץ, איבד כל כדור.

10. קשר שמאלי Member

הוא לא יכל לעשות יותר, אף חלוץ לא היה עושה יותר בפירורים שדוניו קיבל. לא צריך להסביר לך שחלוץ צריך ביטחון. עזוב את זה שמקצועית הוא לא הספיק להתחמם במגרש בדקות שהוא קיבל עד לינואר

11. Raulito Madridista

עד למחזור ה-19 הוא פתח בהרכב פעמיים בלבד ואז הבקיע שלושה משחקים ברציפות. מספר הדקות שקיבל בליגה: 12, 45, 10, 10, 13, 5, 8, 68, 19, 8, 15. בחודש ינואר היו לו רק 23 דקות כשבשלושה מחמישה משחקים הוא לא היה בסגל. בכר היה מספיק חזק כנראה מבחינת ההנהלה כדי להחליט ששועה הולך, בניגוד למה שמרקו בלבול כנראה רצה לעשות. כמובן שאם דוניו היה חסר תועלת לצורך העניין איך אחריות למאמן שלו? המטרה שלי להוכיח שאסור לצאת מפרופורציות. דרך נכונה לשלב חלוץ לעתים כשהקבוצה מובילה ביתרון מבטיח לצורך העניין אבל לא רק לדקות ספורות.
    לגבי הדיון - אחלה דולב חזיזה, להתחיל לחפש מה שחקנים בהפועל ת"א אמרו על אלי גוטמן לדוגמא? :) רוב הזמן שחקנים בהפועל ת"א שיחקו בשביל קשטן. אפשר לציין שחקנים שבכר קידם בלעדית? כמו תינוקות הדאבל (נתן את הפוש הסופי שלהם) לדוגמא.

נקודת הפתיחה של בכר העונה הייתה לא רעה בכלל? אני חושב שאת כל "הטראומות" סחב בלבול, כולל המאזן בדרבים. בכר קיבל סגל טוב (ושיפר אותו, אין ספק), לפחות השני בטיבו בליגה, מכבי שיחקה באירופה ועשתה את הטעויות שלה. אין כאן סנסציה, אין כאן הפתעה, אין כאן משהו שייזכר לעד בכדורגל הישראלי.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  12. קשר שמאלי Member

שועה החליט לעזוב מרצונו. בכר שיתף אותו בגביע השוקו, במשחק באירופה ובשני משחקי הליגה הראשונים.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכר נתן לשועה הזדמנות בתחילת הדרך, ברגע שראה שזה לא זה, כמו עם טוואטחה וחבשי, היה ברור ששועה לא יקבל אצלו דקות ולכן שועה גם עזב.

14. DRORIKO Member

הטעות שלך זה שעשית מבכר איזה עובדת סוציאלית שמשקמת נוער בסיכון. עם המקרים הבאמת קשים הוא לא הצליח/לא היתה לו סבלנות להתמודד. זה לא רק שועה אלא אפילו מיכאל אוחנה. חזיזה היה בסך הכל שחקן שצריך כאפה קטנה בשביל להתעורר על עצמו, לא משהו יוצא דופן. אגב מי שמגיע לו את מירב הקרדיט על חזיזה זה דווקא אבוקסיס שבאמת קיבל אותו בתור מקרה ראש והפך אותו לשחקן מקצועני.

קשר שמאלי ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  15. קשר שמאלי Member

העיקר שהוא סידר לטוואטחה הפנסיונר חוזה ל-3 שנים ועוד בשכר של 300 אלף יורו בעונה. טוואטחה הוא שחקן של דודו דהאן, אותו דהאן שהוא גם הסוכן של בכר.. אגב גם אלשיך( שילמנו עליו מעל למיליון ש''ח) הוא שחקן של דהאן