ענייני דיומא: ברק בכר לאן?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏4/1/24.

?

מה צריכה להיות המשרה הבאה של ברק בכר?

1. קאמבק למכבי חיפה

4 הצבעות
    17.4%
  2. קאמבק לב"ש

0 הצבעות
    0.0%
  3. לאמן את הנבחרת

5 הצבעות
    21.7%
  4. לאמן את מכבי ת"א (אם רובי קין יעזוב בעונה הבאה ומיץ' ינטוש את האופציה הזרה)

3 הצבעות
    13.0%
  5. להמשיך בחו"ל

11 הצבעות
    47.8%
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

סביר פלוס?
    כמה מאמנים ישראלים זכו ב-6 אליפויות בגיל 44 בישראל?
    כמה מאמנים ישראלים הגיעו למקומות שהוא הגיע אליהם באירופה (שלבי בתים איתנו ועם חיפה כולל ליגת האלופות)?
    הוא מאמן ישראלי מצוין.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הגיונית מה שאתה אומר הוא נכון, תחושתית אני מעריך/מנחש שיש לו גאווה שלא תאפשר לו להסכים ללכת להיאבק בקרבות תחתית, לא משנה באיזה ליגה. (כאשר אני ריאלי ומעריך שלא תהיה לו עכשיו הצעה מאברטון או קריסט פאלאס. ההערכה לא כוללת ליגות אנגלית, איטלקית, ספרדית, גרמנית)

לצורך העניין אם תגיע הצעה ממרכז/תחתית של ליגה הולנדית, בלגית, שוויצרית, פורטוגלית ואולי אפילו צרפתית- אני רואה אותו מסרב.

שוב, הערכה אישית/ ניחוש שלי שמתבססת על הכרות שאני חושב שיש לי עם האופי שלו, יש מצב שאני טועה, נראה קודם אילו הצעות יגיעו לשולחן שלו.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שהוא צריך/יכול לסרב.
    ההתקדמות שלו מליגת העל לכוכב האדום בעונה בה יש לה כבר מקום מובטח באלופות הייתה יפה מאוד, לא לקח את הצ'אנס ואפשר אולי להתווכח על כמות הסבלנות של הסרבים אבל גם אובייקטיבית אני לא חושב שהוא עזר להם לגלות כלפיו סבלנות עם הפסדים בליגה, קמפיין סתמי בצ'מפיונס והפסד בדרבי ואיבוד ראשות הטבלה. אם הוא רוצה להישאר על הגלגל הוא צריך להישאר באירופה גם אם זה אומר קבוצה שלא נאבקת על תארים, בליגות הנחותות יותר שציינת יש כמה מועדונים שנמצאים תחת אותה בעלות כמו מועדונים בכירים או עובדים איתם בשת"פ מסוים, גיא לוזון הגיע באותה דרך מסטנדרד ליאז' לצ'מפיונשיפ. גם אופציה של קבוצת צמרת בקפריסין/יוון או אולי רומניה צריכה להישקל על ידיו זה השוק עבור מאמן ישראלי (אני אישית לא מחזיק ממנו ברמה שהוא יהיה בשורה עבור מועדונים באירופה אבל זה רק אני).

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ווין רוני פוטר מברמינגהאם. לדעתי זו אחלה אופציה עבור בכר.
    אני בטוח שטום בריידי לא יתנגד.

5. Andrei Kanchelskis Member

אני חושב שהוא יכול לאמן בעונה הבאה את אייאקס.

@de Middenweg היית מוכן לתת לו צ'אנס?

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי, את ברק בכר? לא באיאקס, בטח לא עכשיו כשהקבוצה על הפנים. אני מאד מעריך את המאמן הישראלי, אבל אם כבר אז הייתי אולי שוקל לצרף אותו כעוזר מאמן. לא יותר מזה.

מבחינתי בכר עדיין לא הראה שהוא יכול לאמן מועדון כמו אייאקס או קבוצה בסדר גודל שכזה. לצערי התחזית שלי לגבי הג'וב בסרביה התממשה. בסופו של דבר אנחנו לא צריכים לשכוח שלהיות מאמן צמרת בישראל לא ממש אומר הרבה כשמגיעים לאירופה. לא רק הקטע המקצועי אלא העניין המנטלי שונה מאד, בטח במערב אירופה. אני אשמח לראות אותו בחזרה כמאמן במכבי חיפה, אבל לא באייאקס.

7. DRORIKO Member

אם בכר רוצה לאמן את איאקס הוא צריך לעשות קרחת ולשנות את השם משפחה לדה בכרח