10 יחידות?! זה מטורף! אני עושה 5, כמו כולם. ואל תבחר בכימיה, אין לך מושג מה אתה הולך ללמוד.....זה משהו אחר לגמרי, זה באמת קל עכשיו, ככה גם לי זה היה, אבל זה רק הולך ומסתבך, מלא נוחסאות, אותיות, חרא מקצוע! אותו דבר לגבי פיזיקה, בכיתה י קיבלתי בזה 100 בלי בעיות, אבל ביא' זה שונה לגמרי. ביולוגיה לעומת זאת, זה פחות או יותר מה שכבר למדת בעבר, ואצלנו בבצפר זה בגרות חובה, ככה שלא ממש היה אכפת לי להגביר ל5 יחידות ולקבל שיעורים חופשיים...
לא היה אכפת לי לעשות 10 יחידות במחשבים אם לא הייתי צריך לבחור עוד 5 יחידות בפיסיקה כימיה או ביולוגיה. אבל זה בית ספר מקצועי וכדי לצאת עם תעודת בגרות טכנולוגית אני חייב לבחור אחד מהמקצועות האלה. יש עוד אנשים שאמרו לי ש10 יחידות מחשבים זה הרבה אבל ככה זה אצלי בבי"ס ואני יודע על עוד בי"ס שהמגמה שם זה 10 יחידות. אנחנו לומדים תכנות, תכנות אינטרנט ואקסס. והמורה שלנו לכימיה אמרה שכימייה זה מקצוע קל ומי שרוצה מקצוע קל אז כדאי לו לקחת 5 יחידות בכימייה. הבעייה בביולוגיה זה שהמורה נותן הרבה שיעורי בית יותר מהמורה לכימיה.
כימיה זה משעמם הייתי שם בתחילת שנה שעברה (אנחנו צריכים לבחור שני מקצועות מדעים לכיתה י') ועברתי תוך חודש!!! חפש את המקצוע עם המורה הרוסיה המשוגעת, אני למדתי עם מורה כזאת שעה בשבוע במקום שלוש וקיבלתי 95 בתעודה כשהברזתי מ50% מהשיעורים. (מורידים ציון אם אתה לא נמצא בלפחות 90%אחוז מהשיעורים)
תראה, אני מרחיב ביולוגיה, משמע 5 יחידות. עכשיו, בילוגיה לומדים גם במסגרת הכיתתית, 3 יחידות. ככה שאני לא צריך ללמוד גם עם הכיתה, וגם עם ההרחבה, לכן כשלכיתה יש ביולוגיה, לי יש חופשי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
אם אתם כבר רוצים לעשות עצומה למען חופש נוסף מלימודים(לא שזה יעזור לכם) אז עדיף לכם לעשות אותו ביום ראשון ולא שישי כמו בכל מדינה מערבית מתוקנת שלא מנוהלת ע"י רבנים פונדמנטליסטים.ככה גם תזכו בחופש אמיתי אחד-כי יום שבת הדתיים סוגרים הכל,יום שישי הוא יום מוגבל מאוד בגלל שהדתיים החליטו "לקצץ" אותו. ולעצם שאלתו של לירן בית"ר-עזוב אותי מכל עניני הדת המסריחים האלה-לא מאמין בכלום-רק בעצמי. אלוהים הוא ההמצאה הכי איומה בתולדות האנושות-כל המלחמות וכל הבעיות בעולם הם בגלל הדת.
עכשיו כבר אין כל קשר בין החופש ביום ראשון לדת. יש הפרדה מלאה בין דת למדינה. הנוצרים האדוקים שרוצים לנוח ביום זה כפי שמחייבת הדת עושים זאת בשקט בלי לכפות את רצונם על כלל האוכלוסיה. ואם כבר אז יום שישי הוא יום המנוחה של המוסלמים-תבחר מה אתה מעדיף...