לא יודע, המזג אוויר הקיץ פשוט מסריח, זה לא רק החום, תסתכלו כמה אבק ולכלוך באוויר, פשוט נורא. אני נוסע על איילון והכל כל כך אפור....
הנה הצעה בשבילכם תקחו כדור תאספו 8-10 מחבריכם הקרובים תנווטו את עצמכם למגרש הקטרגל הקרוב למקום מגוריכם ותשחקו
אותי מצחיקים אנשים ששותלים דשא בבית... אחרי יומיים הכל צהוב. השמש כאן מחסלת כל מה שהוא ירוק. בכלל...למה שמים זפת על גגות ?
ווימבלדון,זה באנגליה,יש דשא,יש רשת,יש כדור,יש שופט,יש קהל,יש 2 יריבים,לפעמים יורד גשם...אבל זה לא זה.
גם אני חובב טניס, ונכון שמבחינת התרגשות ווימבלדון נמצא בראש, אולי בגלל הדשא שמזכיר לנו את הדבר האמיתי, אולי בגלל השופטים עם מבטא כמו שצריך ולא אוכלי חלזונות, אבל מבחינת טניס - הרולאן גארוס מביא את הטניס ברמה הגבוהה ביותר, כי עם כל הכבוד לווימבלדון, על הדשא המשחק הרבה יותר קצר, הכדור לא קופץ על הדשא כמו על החימר.
זה עניין של טעם. מי שאוהב משחק מהיר ולרוב לא מהקו האחורי- ווימבלדון. אני אישית אוהב יותר ווימבלדון גם בגלל זה וגם בגלל שזה הגרנד-סלאם הגדול ביותר. הגשמתי חלום ילדות שבקיץ הייתי שמה בסיור(לא בזמן המשחקים)- בהחלט חוויה אדירה. למי שרוצה לראות מה זה טניס- משחק ענק עכשיו בין צ'לה למונפילס ביורוספורט!!!
אמרו בחדשות שמחר מציינים בכל העולם יום ללא עישון, נראה לי שדווקא מחר אני אנסה איזו סיגריה, זה בטח ירגש אותי יותר מאיזו חבטה של איזה בוריס לנדל ברולאן פלש מדו.