הבעיה היא שלא ניתן להרוויח כסף לאורך זמן. העניין הוא שכדורגל הוא בלתי אמין ובלתי הגיוני מההתחלה, הרעיון להמר עליו מראש הוא טעות יקרה
אצלי בארכיון הראו היום אולדהאם- סאות 4-3 עם שלושער של מת לתיס ,בבונדרי פארק ,באולהאם שחקו מארשל,ריצי' ,הולדן ,פוינטון,רדמונד . בדקה ה90 אוהדי אולדהאם חדרו לחגוג עם ג'ו רוייל המנג'ר שלהם . סטרטפורד- עם כל הכבוד לאדרנלין הוא עלה לי ביוקר ותמיד מי שהורס לי זה קבוצות כמו פאלקירק ולוטון שכל העונה מנצחות ורק כשאני צריך פתאום דברים מוזרים מתרחשים ,כבר אמרתי לך שאסור לסמוך על פועלי הבנין האלו, המצב באוסטרליה חמור עוד יותר -מקום ראשון דנדונג צפון מפסידה לאחרונה אזורי ,שעה אני בודק סטאטיסטיקה ובסוף התוצאה הפוכה (מספרים שלפעמים אן בכלל משחק ובסוף זורקים מטבע , סטטיסטיקה עאלק )
איסטלנד, אל תשכח שגם היו לך הצלחות יפות מאוד מאוד במשך השנים, החוכמה היא תמיד לשים בצד חלק מהרווח וחשוב יותר,לא להתפתות להוסיף עוד 0 לסכום שהחלטת עליו.
איסטלנדס בהמשך לשיחתנו בדקתי בגוגל ומסתבר שכל חברי להקת הסטון רוסס הם אוהדי יונייטד ואפילו מצאתי כתבה מ1992 שבה כתוב שהם חגגו את הנצחון בדרבי באיזה מועדון.
ברק רום, ראיתי שאתה נציג ויקטור צאנדלר בישראל, אז קודם כל אני בדרך עקיפה משלם לך את המשכורת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx ודבר שני,אתה מתרשל בעבודה(דברים שלך):"הבעיה היא שלא ניתן להרוויח כסף לאורך זמן. העניין הוא שכדורגל הוא בלתי אמין ובלתי הגיוני מההתחלה, הרעיון להמר עליו מראש הוא טעות יקרה" תיזהר שזה לא יגיע לממונים עליך!
יופי סטרטפורד, עכשיו כל הפורום יודע שאתה רואה כתבות על כוכב נולד בחדשות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx
סטרפורד, אתה ממש ארכיון תגובות מהלך על 2, סחתיין. אכן, צ'נדלר מינו אותי אמש במהלך בזק לייצג אותם בפרשה. חתמתי חוזה לשישה חודשים כדי למנף את הפרשה לטובתם. זה לא סותר את העובדה שבעייני להמר על משחקי כדורגל זו התאבדות מתוכננת מראש, בחיי האישיים לא אעשה זאת (אחרי שניסיתי) לבצע עבורם הליך הסברתי זה עניין אחר כי כידוע לך, בצ'נדלר אפשר להמר על כל דבר בעולם, יש מצב שזה אפילו כסף בכיס, כמו במקרה שאלת פיני גרשון בסוף העונה שהסתיימה. מי ששם על כך שפיני ימשיך במכבי (כמוני) והימר על 5000 ש"ח, הכפיל את כספו, מה רע? יש שם עוד דברים יחסית פשוטים-פדרר יזכה בווימבלדון, פי שניים וכו'
אומנם קצת באיחור, אבל עדיין מומלץ בחום - ספורט 5+ משדרים את ה5-1 האגדי על גרמניה... עכשיו כבר 3-1 בתחילת המחצית השנייה, אבל כל דקה שם מענגת, אידיאלי לפגרת הקיץ החמה והמשמימה.