ArsenalFan מצויין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx זה עדיין לא נתפס שכבר עברו 4 שנים מהפסטיבל ההוא בפוגי...הזמן טס שזה מפחיד ממש. אני בטוח שהקרנבל הפעם יהיה שמח עוד יותר,במשך השנים הללו הספקנו להכיר גם אישית יותר ויותר חברי פורום ככה שנהיה אקסטרה מגובשים ובהרכב כמעט מלא,יובל הפיל אח של איסטלנד יחסר לנו אבל קשר הלב מגיע גם עד ארה"ב הרחוקה. כמו שלדלי ציין אני אחראי על הסלקציה,מי לגזים ומי לעבודה,בסך הכל היתה עבודה מאוד קלה בפעם שעברה, כמעט ללא אירועים מיוחדים שדרשו הפעלת כוח. אני זוכר אוהד אנגליה מבוגר שנכנס עם חולצה של ברזיל,מפאת גילו הוא לא קיבל כוס בראש,הוא קיבל נזיפה ויאמר לזכותו שמשחק לאחר מכן כבר הגיע עם חולצה של אנגליה,אומנם של נבחרת הרוגבי אבל זה היה מספיק בסדר. אני חושב שהיו גם אוהדי ברזיל שחשבו להכנס לאחד המשחקים אבל תוך כמה שניות עשו אחורה פנה שהבינו שסמבה הם לא ירקדו שם. כמה נקודות נוספות: *הפעם בזמן המשחקים לא תהיה מכירת בירה בכוסות מזכוכית אלא מכוסות פלסטיק, אני אדבר עם אלון שבכל זאת ישאיר לנו כמה כוסות מזכוכית כי אין כמו רעש של כוס זכוכית שמתנפצת בזמן כיבוש שער. *אסור לדפוק על הקירות,עד היום לא גילנו מי היה הליצן שהשאיר מזכרת בדמות חור בקיר שדרש רמונט ורמונט עולה כסף,מי ישלם,בנון ישלם? *שוב בקשר ליציע העמידה,אם אפשר סקר קצר,מי מעדיף להצטופף ולעמוד בזמן המשחקים? צריך לחשוב איך לעשות זאת בצורה שתאפשר צפייה נוחה לכולם. *פעם שעברה הרמתי את הכפפה ואף אחד לא דאג לזה ומי יודע אולי זה היה ההבדל בין ניצחון בפנדלים על פורטוגל להפסד, מי יכול לדאוג לבובת מין מתנפחת?
סטרטפורד, אני בעד יציע העמידה, הרבה יותר כיף לראות ככה משחק. אתה לא יכול לשלוח אותי לגזים או לעבודה כי אני אומנם באופי יותר קרוב לאשכנזי, אבל אינני כזה. תביא את יואב.
לגבי כניסה מתחת לגיל 18,אני צריך לדבר עם אלון לבדוק. בגדול זו בעיה כי לו תהיה ביקורת משטרתית ובמקרה יבדקו תעודת זהות של קטין ובסביבה שלו יהיה אלכוהול זה יכול לסבך את העניינים וגם אם אותו קטין לא שתה כי אחרי זה לך תוכיח שאין לך אחות. גורג' יואב יהיה גם כן בחלק מהמשחקים,אל תשכח שגם לו יש פאב לנהל.
ואאלה הפורום הזה הפך לחבורת כוסיות , אמרו לי פותחים דיון ובסוף חוזרים הביתה ,בהמקום שכולם יראו ויראו . צו 8 הגיע ! כמה כיף הריגוש הזה אחרי קריאת הצו ,מבחינתי אני כבר בהכנות , הכנתי יותר נכון שידרגתי מספר שירים שיפכו להמנונים במוצש הבא , זה הולך להיות חוויה שעדין לא נראתה כמוהה! כולם מתגייסים ? כך אני מקוה גם אתם אוהדי החלאות והספרס המזדיינים ,הכל הצידה חודש של ביחד , סגירת דלתות ב9 מי שלא יהיה בפנים עלול לאבד את מקומו , התקנון הפעם מאוד נוקשה . בתוכנית שירה בציבור , עמידה , המון צבע ודם אנגלי וכמובן בירה על מנת שנוכל לשרוד בקצב וגם כדי שהפוגי יתפרנס או לפחות יכסה את הנזקים שייגרמו למקום , אני לא יודע אם יהיה מקום לכולם ,אבל מי שיהיה שם לפני 9 במוצש הוא באנקר לכל הטורניר , מצטרפים אחרי מוצש יעברו ועדה שתבחן את הסיבה לחיסור וכמו שציינתי התקנון מאוד נוקשה הפעם , לצעירים והתפרנים שביננו יש עוד שבועיים של חיסכון , לכו לעבוד תעשו משמרות לילה , תאכלו ותשתו פחות השבוע ,אל תגידו לא ידעתי ! בהצלחה לכולנו מוצש ב9 סוגר דלת E.t.i.d.
איסטלנד, אני ביקשתי אישור מהמנהלים לפתוח דיון מיוחד שכזה בפורום האנגלי ולא בדיון גביע העולם המיוחד כי בכל מקום אחר ההתארגנות בפאב,הרגשות והמסביב היו הולכים לאיבוד בין כל הכתיבה על הכדורגל והמשחקים.
יוו אתם פתחתם לי את התאבון, אני כבר מת לפגוש את החברה כאן! אבל למה לעזאזל המונדיאל נופל בדיוק על תקופת המבחנים של סוף סמסטר? למה?
מגיע כמובן על אף אינספור קשיים ומתכוון לעמוד ולא לשבת. יהיה לי הרבה זמן לשבת גם ככה, תקופת מבחנים כוס עמק.
זה בדרך כלל השיר שאני שם באוזניות לפני טיסה למנצ'סטר אני חושב שיש לו מקום ראוי גם ברשימת השירים לפני המשחקים: http://www.youtube.com/watch?v=og1HAkjOuL0...ex=0&playnext=1 תרגישו חופשי לשים פה שירים שנראים לכם מתאימים, חבר שופטי כוכב נולד כדורגל ירשמו את הנבחרים ביותר ויוסיפו אותם לפליי ליסט.
למרות שלא כתבתי פה משהו כמו שנתיים ולמרות שאני גר באילת, אני יעשה מאמץ להגיע לפחות למשחק אחד או שתיים, ככל הנראה בשלבי הנוקאאוט. אירוע כזה אסור לפספס, בטח שלא לפני הגיוס. עם חולצה מקורית של הנבחרת ודגל שתי מטר על מטר אני מקווה שלא יהיה לי בעיה לעבור את הסלקציה.:aaa12:
בטורניר הקודם הייתי סטודנט בתקופת מבחנים בב"ש, רונאלדו הכלב עלה לי לא רק בבריאות אלא גם במועד ב' בכימיה אורגנית. אשמח לבוא ולראות משחקים באווירה אוהדת, אגב מי שירצה טרמפ מת"א מוזמן לדבר איתי. :aaa12:
מצטרף לשאלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אם כי כפי שאמרתי, לשלבי הנוקאאוט אני אגיע by hook and by crook :aaa12:
אני יודע שארצ'י ובן עמי מגיעים ביחד מהקריות,בבית ליד הם עושים עצירה,מחתימים דרכון ונכנסים לגבולות ישראל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx