אני חילוני ואצביע מחר בגאווה גדולה לסמוטריץ'. הוא ידאג לי ולאינטרסים שלי הרבה יותר טוב מעלק ליברלים כמו מיכאלי וגלאון ועלק ביטחוניים כמו גנץ ואייזנקוט. הלוואי היו עוד כמה סמוטריצ'ים בפוליטיקה הישראלית.
הפחד מהטרור הערבי והתוכנית המדינית של השמאל גובר על הפחד מכפיה דתית. נ.ב. רק הזויים שקונים את מסע ההפחדות של השמאל מפחד מכפיה דתית.
ערפאת אמר פעם שהאם הערביה תכריע את הסכסוך במזרח התיכון. אני אומר שהאם היהודיה תכריע את הסכסוך במדינת ישראל. הימין ישיג 61 בסוף, השאלה כמה מערכות בחירות זה ייקח. אם לא ישיג 61 הוא יילך לבחירות נוספות עד שכן ישיג. עוצמה יהודית פעם הייתה מפלגה שאוננו עליה בשמאל, שרפה קולות לימין בכל מערכת בחירות. היום? גם בלי איחוד עם סמוטריץ' הם שווים במינימום 7 מנדטים.
פרעות תשפ"א הפכו להרבה אנשים את הראש. אנשים שלפני הפרעות עוד היו מתונים והאמינו בדו קיום עם ערבים פתאום האשליה הזאת התנפצה להם בפנים. עם האוייב ניתן להתמודד רק בכח. רק בכח. הנה דיווח מאתמול בלילה. זה לא מחברון ולא ממעלה מכמש, זה מגשר חדרה. זה למה חילונים מצביעים בן גביר. שני פיגועי אבנים הערב. בכביש החוף ובכביש 4 לא היו נפגעים. - חדשות רוטר
גם אם נניח זה השיקול, שוב הזוי לחשוב שלא מדובר בכלבים נובחים. נכון לכן צריך להחזיר לשלטון ממשלה שעמדה מנגד ולא עשתה דבר. יש בארץ המון אידיוטים שימושיים. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
שמע אני מבין את הציניות שלך, באמת רווינו מפוליטיקאים שהבטיחו משהו אחד ועשו משהו אחר(אגב ד״ש לליברמן מהניה) אז מה אתה מציע? להרים ידיים? לא להצביע לאף אחד כי כולם שקרנים? אני אומר בוא ניתן לאיתמר הזדמנות, יוכיח את עצמו-מצויין, לא יוכיח את עצמו-נתחשבן איתו בבחירות הבאות. מה הבעיה?