מה הופך אותך ל"נורמלי"?התגובה המטומטמת שלך על ה"סביבה" כשציינתי בפירוש שאני מדבר על אנשים שהצביעו לפיד או גנץ(עלק מרכז נניח) והלכו הפעם עם בן גביר?
חוזר להודעה הזו - נכון ל18:00 57.7%, עדיין הכי גבוה מאז 99'. שוב - בהנחה שהעלייה אצל הליכוד/חברה ערבית - העבודה ומרת צריכות להיות מודאגות.
@italiano לפי עמית סגל כמות המצביעים (או אחוז, לא הצלחתי להבין) בין 16 ל18 הוא הגבוה ביותר מאז 88' - כלומר זה מעיד על כך שגם המגמה היא של התגברות ההצבעה לכל הפחות לא האטה.
אחוז ההצבעה היה גבוה יותר ב-96 וב-99. כמות המצביעים לא רלוונטית, כי היה מאז גידול משמעותי באוכלוסיה Sent from my M2002J9G using Tapatalk
לא הגיעה הזמן לעבור להצבעה ממחושבת? רבאק, אנחנו ב-2022, אומת ההייטק, למה אנחנו ממשיכים להצביע בפתקים? Sent from my M2002J9G using Tapatalk
שמעתי גם על נפילה של ליברמן אבל זה מחרמן מדי מכדי לחשוב שזה אמיתי. אני חושב שאנחנו בדרך ל60-60 במקרה הטוב ובמקרה הרע יתרון לגוש הערבים-שמאל.
ליברמן לא יפול מתחת ל5. קיבל חיזוק רציני עם העולים שהגיעו מאוקראינה. הוא נתן שם עבודה והרוויח לפחות מנדט וחצי ע"פ ההערכות. אני גם מעריך 60-60 או 59 לגוש ביבי.