פוליטיקה - דיון מנומק

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י yonmu, ‏9/6/22.

1. italiano Member

לאן מירב מיכאלי נעלמה?

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  2. VAR Member

אבי מעוז פחות הומופוב מוליד טאהא, כך שמה שלא נפגע בממשלה האחרונה בהקשר ללהט"ב לא ייפגע בממשלה הבאה.

ואני שוב שואל איך יתאפשר ביטול משפט נתניהו. מה הפרקטיקה?

3. Sturridge Member

כמה וליד טאהות היו בממשלה הקודמת וכמה אבי מעוזים יהיו בממשלה הזו?

לא שאני חושב שמחר זורקים גייז מהגג (בעצם אולי זה השיריון של שקד), אבל כמותית זו השוואה מגוחכת.

LFC-Gerrard1 ו-חייל שוקולד אוהבים את זה.
  4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אלה כבר לא יוותרו על טירלול פרוגרסיבי. אולי מפלגה חדשה תמלא את החלל.

5. Lebron Member

ייתכן, אבל פרט להתבטאות בנושא וליד טאהא בפרט ורע"ם בכלל לא הרימו את הדגל הזה, אלא יתרכזו בבעיות של החברה הערבית.

התנגדות לתופעת הלהט"ב זה הדגל של נעם, בניגוד לעוצמה ולציונות הדתית שמתרכזות בדברים האחרים.

ב-61 אולי הוא כן היה יכול לבוא בדרישות, אם שאת תריך להגיד - ב-65, אפילו ב-62 ההשפעה שלו תהיה אפסית, ואני חושב שסמוטריץ' ובן גביר ימנעו מלגעת בנושא הזה.

Sturridge, חייל שוקולד ו-Mamadu אוהבים את זה.
  6. VAR Member

היו 5 וליד טאהות וגם אחד מהם היה מספיק כדי לחסום כל שיפור בנושא. בממשלה הבאה אני חושב שאבי מעוז יהיה היחיד ש(אולי) יקרא להומואים בכינויי גנאי, ויהיו גם מספיק אמיר אוחנות שיחסמו כל הרעה בנושא.

כלומר, מה שהיה הוא שיהיה.

7. Bitcoin Member

אני מסכים שטוב שמרצ תלך, אבל מעניין אותי מה יכול לבוא במקומה. פשוט להעביר את כל המצביעים שלה לעבודה? אולי דרוש שינוי יותר רציני בדרך שבה הם עושים דברים אבל אני תוהה מאיפה הם צריכים להתחיל

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוץ מאבי מעוז ("אם יחסים מיניים חד מיניים זה בסדר, למה פדופליה זה לא בסדר?") נכנסו לכנסת גם סמוטריץ' ("אני הומופוב גאה"), אורית סטרוק ("להיות הומו זה לא לגיטימי"), הרב עמיחי אליהו ("להיות הומו זה רע"). אפשר להמשיך פה עוד הרבה, לא ציינתי בכלל ח"כים ממפלגות חרדיות או על הפעילות של מפלגת נעם מעבר לאמירות הפומביות.
    וחלק נכבד מהאנשים האלה הולכים להחזיק בתפקידי שר, אולי בטעות אפילו תפקידים שנוגעים לקהילה הלהט"בית.

אבל כן, בוא נתמקד בוליד טאהא וחבריו מרע"מ, שנזכיר - הכוח הפוליטי שלהם בממשלה הקודמת היה כל כך קטן שאפילו תפקיד שר הם לא קיבלו.
    העיקר שזה גורם לך להרגיש יותר טוב עם האנשים החשוכים שהולכים לשלוט בחיינו.

Sturridge, Love Is Red ו-Mamadu אוהבים את זה.
  9. Morientes Member

בסדר גם על בנט טענתם הומופוב ובסוף המלכתם אותו לראש ממשלה, מי יודע אולי יום אחד אבי מעוז יהיה ראש הממשלה שלכם.

italiano, DRORIKO, abcd ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה אמירה הומופובית יש לבנט? ממש לא הסטייל שלו ולא חושב שזו אי פעם הייתה טענה כלפיו.

11. Morientes Member

אצל בנט זה תלוי באיזה יום אתה תופס אותו.
    לפעמים הוא נגד הקהילה, לפעמים בעד הכל תלוי במה יתן לו יותר קולות אותו זמן.
    הוא הצהיר שלא יקדם שום חוק של הקהילה, ואמר שהוא נגד נישואים של להט״ב, כל מחנה השמאל כמובן יצא נגדו ואמר הומופוב הומופוב, אבל כשהוא פנה נגד ביבי זה כבר לא שינה לאף אחד.
    גם שאלו אותו האם הוא תומך בטיפולי המרה, הוא אמר שאין לו דעה בנושא.
    שוב ניסה ללכת בין לבין, אני בפועל מאמין שהוא לא הומופוב אבל בזמנו כל השמאל הזדעק שכן

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  12. avicii Member

למען האמת, הייתי רוצה לראות את רע"מ בממשלה עם הליכוד. הרי השמאל לא היה זועק שביבי מוכר את המדינה לערבים כמו שהימין עשה, ואפשר היה באמת לבחון איך המפלגה הזו הייתה פותרת את בעיית הפשיעה בחברה הערבית.

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  13. VAR Member

לא מתמקד באף אחד, רק אומר שאין היתכנות לשינוי כלשהו לטובה או לרעה במעמד הקהילה, בזמן שרטוריקה הומופובית מצד גורם כלשהו בקואליציה הייתה גם בממשלה הקודמת.

מה בעצם הפחד של השמאל בעניין הזה? שיחסי מין לא הטרוסקסואלים יצאו מחוץ לחוק?

14. alexshw Member

איזה הומופוב. אין שום הבדל בינו לבין לפיד וציבור בוחריו של לפיד. מה שהוא מנסה למכור זה כבר עניין אחר.
    בארץ הרבה אנשים מנסים למכור משהו שהם לא. מעמדם בציבור תלוי באופן ישיר ביכולת למכור את מה שהם לא. בכך ביבי הוא כמובן הוא באמת ליגה אחרת. אבל רק בזה.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@VAR

זה פשוט לא נכון שאין היתכנות לשינוי לרעה, גם דברים כמו חוק הפונדקאות או למשל חוק שינרמל טיפולי המרה הם פגיעה בלהט"ב. יש המון דרכים לפגוע שהם לא "לאסור יחסי מין הטרוסקסואלים".

אף אחד לא חושב שיתחילו לסקול כאן הומואים ברחובות ואני לא מבין למה אתה משתמש במילה "פחד" כי לא ראיתי אף אחד כאן שמביע איזה חרדה גדולה. אנשים מביעים באסה מזה שאנשים ומפלגות שלתפיסתם מחזיקים בדעות חשוכות הם רוב בממשלה הזאת. באמת מפתיע שלהט"בים/החברים שלהם/המשפחה שלהם/סתם אנשים שמבינים שלהיות הומו זה בסדר גמור, לא מבסוטים מזה שאנשים שמשווים הומואים לפדופילים הולכים לנהל להם את החיים. ולא מבסוטים שזה הכיוון שהעם שלהם בוחר בו.

ושוב אני אגיד - לא, אין שום דימיון בין הקיצוניות של הממשלה שהולכת לקום (14 מנדטים לעוצמה לישראל ומפלגת נעם, 19 מנדטים של חרדים) לבין ה4 מנדטים של רע"מ. אני בטוח שאתה מספיק אינטלגנטי כדי להבין את זה. אין שום דעה קיצונית של רע"ם בשום נושא בעולם שהייתה לה היתכנות להתממש בממשלה הקודמת, זה לא המצב בממשלה הנוכחית.

Love Is Red ו-LFC-Gerrard1 אוהבים את זה.