@Mamadu קיבלת את הרושם שמראענה לבשה חליפה (שמלה?) ציונית? שים לב שאני לא מדבר פה מבחינה היסטורית, אלא על המצב כרגע.
בטח שכן, מראענה לא מתעסקת כמעט בענייני פלסטינים-ישראלים ועיקר העיסוק שלה זה להט"ב ונשים, ובתור אחד שהכיר את מראענה בגרסה הלאומנית שלה אני יכול להגיד שהעבודה עשו עבודה טובה באילוף שלה.
אני יכול לקבל את הטענה שהרטוריקה של העבודה ממלכתית יותר מזו של מרצ וכפי שכתבתי מקודם גם סדר העדיפויות שלה הוא שונה, אבל בסוף זו מפלגה שמתנגדת לבנייה ביו"ש וגם זו. אני לא מאמין שאת מראענה פחות מעניין הנושא הלאומני כמו שיש נושאים אחרים שמעניינים אותה ושבהם היא מתמקדת. קח את אמיר אוחנה למשל, אף אחד לא יטען שהוא מתנגד ללהט"ב כי הוא בעצמו כזה, פשוט הוא שם נושאים אחרים על ראש התורן.
יש למישהו הסבר להיסטריה של לפיד בנוגע לעבר הצבאי שלו? זה לא שמישהו מצביע לו כי הוא חשב שהיה לוחם דגול.
למה בשנת 2022 עדיין מעניין איפה שירת פוליטיקאי? עומר בר לב הוא אחד הפוליטיקאים היותר קרביים. אני לא חושב שזה הופך אותו לשר טוב. הוא אולי השר הכי עלוב.
כי הוא משקר לגבי זה כל כך הרבה פעמים, אם היה מידה מההתחלה שהוא לא עשה כלום בצבא כולם היו עוזבים את זה. הוא חפר לעצמו בור, ולא יודע איך לצאת ממנו
לע, פולטיקאי משקר לגבי משהו? ועוד כל כך הרבה פעמים? מחייב פתיחת מהדורות במינימום. סוגיות מדיניות, איראן ואינפלציה סובל דיחוי - זה לא.
עוד פעם "אבל ביבי"? בגלל שנעשו דברים מטומטמים בעבר - נמשיך לעשות אותם. ממש הגיון בריא. אגב אותו דבר על האקדח של בן גביר או איילת עוברת/לא עוברת - כל הבחירות הללו נעו מספין אחד לשני. יאללה שייגמר.
מה? בכל מדינה נורמלית סיפור כזה היה פותח מהדורות כל יום עד שהציבור היה יודע את כל האמת. איפה שומעים שראש ממשלה משקר לגבי שירותו הצבאי? זה פסיכי יעקב פרי פרש מהחיים הפוליטיים בגלל שפורסם שהוא שיקר לגבי שירותו הצבאי, והוא לא היה ראש ממשלה ולא שר
אני איתך בזה שהתקשורת תתחיל להתעסק בדברים המהותיים, אבל אם כבר היא מתעסקת בשטויות בצורה בלתי פוסקת אצל מחנה אחד, אשמח שזה גם יהיה אצל המחנה השני. התקשורת זו הצרה הכי גדולה שלנו, והיא זו שגורמת לפוליטיקה פה להיות כמו הערצה לקבוצות כדורגל