הזרים החדשים של ב"ש עושים רושם מצוין ברטוש טרוכלצקי- חלוץ גבוה מאוד בעל שליטה טובה בכדור ובעיטה מצוינת עושם רושם שיהיה קוביקה חדש.. רמיק יז'רסקי-ממבט ראשון נראה חלוץ מעט כבד אך מדובר בשחקן מאוד חכם עם שליטה מעוללללה בכדור ומהלכים מאוד חכמים איסופו פטי - קשר פורטוגלי צעיר ומבטיח מאוד עוד לא ראיתי אותו משחק אבל לפי ההתלהבות של לופא ושאר ההנהלה ממנו יש למה לצפות דראז'ן מדונוביץ' (עונה שנייה בקבוצה)- התחיל את העונה הקודמת בצורה איומה, כבר חשבנו שמדובר בגרסה גרועה של שרון בוכניק אבל הוא המשיך לקבל קרדיט מלופא והצדיק אותו מדובר בבלם גבוה וחזק שעושה הגנה מצוין והכי הרבה הרשים אותי: קאקו בלאסינג - קשר אחורי ושחקן נבחרת ניגריה... שחקן תותח שעוד תראה ממנו המון השנה. במשחק הראשון עוד היה חסר לו את החיבור עם שאר השחקנים אבל אני מאמין שבעוד 10 מחזורים תראו שמדובר באחד הזרים הטובים שהגיעו לארץ הוא לא מפסיק לרוץ לרגע, יש לו שליטה בכדור מצוינת, מסירות חכמות, ויודע לנהל את המשחק מעולה.
למכבי ת"א הצתרף ברונו הייס(ולא ברונו רייס) כמו שכולם חושבים, וכבר במחזור הראשון הוא הצטיין(קיבל 7 או 7.5) ואפשר לצפות ממנו בעתיד. לעומת זאת מאורסיו ארוס סתם יושב על הספסל ואפילו מחליף הוא לא, אז למה הביאו אותו?
נשמה צהובה...לאן אתה רצה??? עבר מחזור אחד..מישהו יפשל וארוס יקבל את המקום בהרכב.. הוא רק הגיע עכשיו..
נשמה עם הזמן את מעצבנת אותי... התחיל בביקורת המפגרת שלך, שבכלל לא היית במשחק שלנו, ועם הסיקור של ערוץ 1 לא רואים כלום... ארוס הוא שחקן תותח! הוא פשוט לא בכושר..תני לו שלושה מחזורים, ואז נראה מה יהיה!
מאוריצו ארוס הפגין יכולת גבוהה מאוד, הוא פשוט לא בכושר הוא סיכם עם קלינגר שאחרי בואבישטה הוא יתחיל לשחק
נשמה... מאורו בעונה שעברה שיחק 5 משחקים. הבנאדם לא בכושר בכלל. הוא כרגע לא מתאמן עם שאר הקבוצה אלא יש לו תוכנית אימונים מיוחדת אינטנסיבית שהוא עובד עליה לבד כדי לחזור לכושר משחק בשלב הזה, אם הוא יכנס ויפתח במשחק, עלול להגרם אצלו ננזק ארוך טווח בגלל שהוא א בכושר משחק עדיין אז סבלנות כי השאלנו שחקן שצריך לחזור לעצמו. מה יעזור לך אם הוא יפתח עכשיו ואז הוא יכול להפצע להמון זמן מאשר שהוא יחכה 3 מחזורים יחזור לעצמו באימונים ואז ישתלב בקבוצה
ארוס הוא זר עם רקורד מרשים בשביל אחד לליגה שלנו ואני בטוח שלא הביאו אותו לספסל, קלינגר נותן לו להכנס לכושר משחק ואז בטוח הוא יהיה שחקן הרכב ראשון קבוע.