פרמייר ליג - מחזור 1

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏16/8/13.

1. hai80 Member

משחק מצוין של סיטי. אגוארו רק לפני שבוע חזר להתאמן וכבר הוא כ"כ חד ורעב וזה כ"כ חשוב לסיטי. נאבאס כ"כ פעלתן, אומנם היה היום למלמ אבל הפעלתנות הזאת ראויה להערכה. דז'קו גם נכנס לעניינים מהר וממשיך את היכולת המצוינת ממשחקי ההכנה. פרננדיניו איזה שחקן תענוג. סיטי חייבת להביא בלם כי לסקוט זה לא מספיק גם לא לרוטציה.

2. JohnTerry26 Member

באחד על אחד מול בארי הוא שחקן פחות אחראי וקשר הגנתי פחות מובהק, אבל בתמונה הגדולה פרננדיניו מאפשר לסיטי דברים שלא יכלה עם אותם קשרים מהעבר: ללחוץ, עם בארי האיטי וטורה (המעט עצל לא פעם) זה דבר שקשה לעשות ביעילות, ועם שחקן אנרגטי וזריז כמו פרננדיניו סיטי יכולה להיות הרבה פחות פסיבית בחלק ההגנתי. דבר שני זה החזקת כדור, פרננדיניו הטכני ייתן אפשרות להחזיק הרבה יותר בכדור, שזה דבר שתורם למשחק ההגנתי בעקיפין.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/13
  3. cityblues beter dead than red

כמה שאני מתרגש...
    כמה חדוות משחק הביא פלגריני לשחקנים שלו.
    מזמן לא ראיתי את יאיא כל כך נמרץ-בלי ההליכה הגמלונית והאפאטית שלו.
    מזמן לא ראיתי את דזקו כל כך מרוצה אפילו שלא כבש.
    מזמן לא ראיתי מהירות בסיטי כמו היום.
    מזמן לא ראיתי כל כך הרבה אופציות לחדור הגנה צפופה כמו היום.

כתבתי לחבר אחרי המשחק שעד ספטמבר נשכח את מנצ'יני...
    אני לא זוכר מי עמד היום בשער שלנו היום.
    אני לא זוכר מי אימן אותנו קודם...אההה מנצ'יני...הגיע ספטמבר?

אם לא השופט שהתעלם מיד ברורה של טיילור ברחבה לפני הפנדל,אם לא הקוון העיוור שפסל שער חוקי של נגרדו,אם לא הלחימה של ההגנה של קולוצ'יני ואם לא היה שוער כל כך גדול בשער של המגפייז ברצלונה היתה מקנאה בתוצאה שלנו.

פרננדיניו,אני לא זוכר אם מישהו רשם את השם שלו כשחקן מצטיין של העונה-עצה שלי אם יש לכם אפשרות...תשנו את הסעיף הזה בתחזית שלכם!
    איזה שחקן הבאנו,שווה כל פאונד.אין לו כמעט חסרונות-חכם,חזק נחוש,משחק אחורי כמעט מושלם עם ראיית משחק ברמה של סילבה-הכנסות כדור גאוניות...שחקן מושלם.מי זוכר את דה יונג?

נאבאס...רק מהמהירות שלו יש לי סחרחורת,הוא הכניס את המימד שהיה חסר לנו שנתיים,מהירות וומשחק אגפים משובח עם הרמות מדוייקות,עדין קצת במשחק ההגנה ולא תמיד מחפה על העליה של זבאלטה להתקפה,אבל מול ניוקאסל היום לא היה צריך הרבה לשמור,אני מקווה שמול הגדולות הוא יתנהל אחרת.

דזקו יכבוש-אני מבטיח.
    אגוארו,חצי מצב וזה גול,אין עוד מלבדו.

כמה נהנתי היום תודה מנואל...

מקום ראשון ישששששששששששש

מי אימן אותנו קודם?

4. Kompany Member

איך אני פה מקנא בכולם מתל יצחק (קיבוץ עם משואה, משהו על פולין), באמצע הסרט 'התנגדות' (סרט מדהים על הפרטיזנים) אני מחפש שידור לסופקאסט, לסטרים לפלאפון אבל ללא הצלחה לצערי וככה ריעננתי כל זמן מסויים בתקווה לחדשות חיוביות. לא יכול לחכות כבר למחר להוריד את המשחק ולהתענג ממה שאתם אומרים פה... ועוד שמדובר בניוקאסל שהיא באמת בעלת סגל מדהים למרות שיש להם מאמן די חסר מושג אני רואה אותם עושים צרות לגדולות...

לילה תכול במיוחד

5. eastlands Member

סיטי משחקת עם רעב ותשוקה וזה הבשורה הכי גדולה, לא עצרנו ב2 כמו צלסי, וגם התחבקנו בגולים כולם בניגוד ליריבה מסטרטפורד, המחויבות התשוקה ושמחת המשחק מעמידה אותנו לפני כולם לדעתי, נאסטאסיק חוזר לחוליה היחידה שמדאיגה כרגע (לסקוט ) רק שלצערי קומפני עם מפשעה כנראה בחוץ, אין ברירה נשארו עוד 9 ימים רכש אחרון, והמירוץ יהיה חד וברור, הכי טובים בליגה!

6. StevieG Member

תכלס, זה ההבדל הגדול וזה מה שיעשה את העונה של הסיטי - ההתלהבות והרעב. בסה"כ 5 מ6 הגדולות פתחו את העונה מבסדר ועד טוב מאוד. תחרות צמודה תהיה שם בצמרת, לדעתי.

7. eastlands Member

אלון - אתה אולי שכחת מי אימן, אני אגב הבנתי שזה היה חייב להסתיים עם מניצני בעקבות האווירה הלא טובה אחרי ויגאן בו בלי
    אבל את הכדורגל של מניצי רואים בכל פס, אני לא אשכח את 13-5-12, את ה6-1 את ה1-0 של קומפני וסתימת הפה לפרגוסון המריר את ההצגות בומבלי נגד צלסי והחלאות
    כן פלגריני הגיע בזמן אבל זה מנציני שזרע,אגדת סיטי לנצח!

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלגריני מאמן התקפי וזה מה שמתאים למנ סיטי, אני עדיין חושב שהוא פספס ברכש בקיץ ובענק. היה צריך לעשות רכש טוב יותר מנבאס ונגרדו להתקפה ובסוף זה עוד יעלה ביוקר. ניוקאסל? מייק אשלי זה אחד הבעלים הכי גרועים שיש. הם שוב יירדו תחת הבעלות שלו, השאלה מתי.

9. ARSI Member

תודה לסיטי ופלגריני על ערב נהדר של כדורגל יפה. ניוקאסל יצאה בזול, ההגנה שלה נראתה כמו במשחק אימון ראשון, אין תאום בגרוש. היא לא הייתה קיימת. גם בחלק הקדמי עד ההרחקה האורחים היו מאוד חלשים ולא בעטו לשער. נאבאס היה ענק, הפתיע לטובה עם הדיוק שלו בכל הגבהה או כדור רוחב קטלני למרכז הרחבה. המבחן האמיתי שלו וחבריו יהיה נגד קבוצות יותר איכותיות שגם יודעות לשמור.

10. eastlands Member

נאבאס היה צריך להיפרד מהבית בסביליה ולנחות באנגליה כבר לפני מספר שנים, הוא פשוט תפור לפרמייר, מהירות משחק אגף נדיר רב גוניות עד כמה שזה נשמע לכם מוזר כי עושה הרושם שהוא כל הזמן מרים עם השבלונה שייש לו ברגל ימין ותמיד לראש של דזקו,
    אחד השחקנים הכי פחות מוערכים בעולם הכדורגל, כמובן שאם היה אנגלי היה כעת כבר עם 100 הופעות בנבחרת!
    לגבי נגרדו הלך בלוטלי הגיע נגרדו, לדעתי התחזקנו,הוא יותר קבוצתי יותר בריא נפשית וסקורר לא פחות מהאיטלקי
    גם בתפקיד טבס,אז יובטיץ הוא שידרוג כי טבס האימתני של פעם איבד משהו עם משחקי הגולף
    על פרננדיניו אין לי מה להוסיף, לדעתי מנהלת הרכש בראשות ציטי עשתה עבודה נדירה בבחירת הרכש, כן נכון קבאני לא הגיע,אבל הוא לבד כבר 60 מליון, אני מרוצה

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

איסטלנדס, אני מסכים איתך לגבי פרננדיניו.
    יובטיץ' במקום טבז בוודאות שדרוג? לא מסכים, טבז עזר לכם לפרוץ הגנות מצופפות שנה שעברה, הוא שחקן מוכח ברמות הגבוהות ביותר. נראה העונה מה יובטיץ' ייתן.
    אני גם לא תופס מנבאס ולא מנגרדו, עם פנקס צ'קים כמו שלכם יכולתם לעשות הרבה יותר. אתמול דרסתם, השאלה היא מי יילך צעד קדימה כשתתקשו. לא הייתי בונה על נבאס או נגרדו.

12. Raulito Madridista

eastlands - טוב לראות אותך חוזר קודם כל.

מסכים בנוגע לטבז. חלק מהקסם שלו כבר איננו. אולי ביובה הוא כן יהיה אותו שחקן, אבל בסיטי זה לא יכול לקרות. שני הצדדים היו חייבים את המעבר(מה שכן, המחיר קצת זול לדעתי, אבל ניחא).

חסוס נאבאס שחקן שאני מאוד אוהב, בגלל סגנון המשחק ויש גם משהו מרתק בנוגע לכל הסיפור שלו עם הדיכאון והקושי להיפרד מהבית - אבל לדעתי פירגנת לו קצת יותר מדי, ואני לא מדבר על הופעת הבכורה לפיה אי-אפשר לשפוט אף שחקן לטוב ולרע, אלא כמכלול. נאבאס כבר לא ילד, הוא בן 28 אוטוטו(בנובמבר). הוא כמו שאוהבים להגיד 'נטול פוזה', יילחם עד הרגע האחרון ועל המהירות ויכולת ההגבהה שלו אין ויכוח. אבל אני לא רואה אותו מנצח משחק גדול. וסיטי מכוונת לעשות עונה אירופית נורמלית אני מניח, אחרי שתי הדחות בשלב הבתים. הוא מאוד לא רב-גוני במשחק שלו. לא נכנס לעומק. בעונה שעברה הוא לא הבקיע אף שער(!).

אם יש אנדרייטד בסיטי הוא אדין דז'קו, שבמשך פרק זמן מסוים היה רק 'הסופר-סאב' של מנצ'יני, זה שמציל לו את התחת עם שערים דרמטיים אחרי יכולת רעה מאוד של החבר'ה שכן קיבלו את חולצת ההרכב קודם לכן. הוא לא מהיר ולא הכי טכני, אבל הוא 7 בהכל, לפחות.

13. eastlands Member

נבאס בן 28 ומה זה אומר? כמו שהוא נראה הוא לא הולך להשתנות ב3 שנים הקרובות וזה בדיוק מה שסיטי היתה צריכה, במיוחד שייש כתובת לכל המסירות-הגבהות שלו בדמות דזקו
    נאבאס-זבלטה מימין סילבה -קלישי משמאל זה באלאנס שלא היה לנו הרבה זמן, זה למעשה התוסף למכונה שגם כך נראתה טוב מאוד כבר שנתיים, הבנה עיוורת בין סילבה - יאיא - אגוארו- קומפני
    ביטחון לדזקו וההבדל שבין בארי לפרננדיניו, מה צריך יותר? רק מזל באגף הפציעות והמכונה תדרוס ותפרק העונה

14. GentlePunter Member

הערב משחק שהוקדם מהמחזור השלישי עקב השתתפותה של צ'לסי בסופרקאפ האירופאי מול באיירן בסוף החודש.

צ'לסי - אסטון ווילה (סטמפורד ברידג', 21:45)
    סביר להניח שמוריניו ישתמש בסגל רחב השוליים שלו לביצוע רוטציה מקיפה לקראת הביקור באולד טראפורד ביום שני הבא. מאטה חוזר מפציעה. לואיז וקאלאס עדיין פצועים.

זוכרים את השמיניה כשווילה ניצחה 1:3 באנפילד בעונה שעברה והגיעה לברידג'? לאמברט בטוח זוכר. מכיוון שקווין פרנד לא יאפשר לשחקני ווילה התפרעות כפי שאופשרה להם בשבת ע"י אנת'וני טיילור, לאמברט יצטרך לחשוב על דרכים אחרות לעצור את מפלצות התהילה הכחולות. נ'זוגביה ובייקר פצועים. סילה והרד בספק.

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/13
  15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי מבחינה הגנתית האגף הימני שלכם יעשה לכם לא מעט בעיות העונה. יהיה מעניין לראות את האגף הימני מול קבוצות איכותיות יותר...