לגביי הפנדל, אפשר לראות בבנטקה משתמש בטרי כמשענת. בנוסף על פי הדברים האלו של גרהאם פול, אין פנדל גם אם לא הייתה העבירה. לא מצאתי הילוך חוזר לעבירה של איבנוביץ' אבל בשידור חי לא חשבתי בכלל שמדובר על עבירה באיזור האדום. בנוסף היה מרפק מכיוונו של בנטקה לאיבנוביץ' וגם הוא קיבל עונש של צהוב, אז זה טוב וחשוב שהשופט מראה עקביות. מצחיק אותי שוילה בוכה על השיפוט 4 ימים אחריי המתנות שקיבלו באיצטדיון האמיריות.
אם משענת אז פאול לצלסי, אבל זה פנדל ועם הכבוד לקישקוש של גראם פול, וקבוצה שמקבלת גול בנבדל משחקן שאומור להיות מורחק, מרגישה נשדדת כשבתוספת זמן כל העולם רואה את היד הברורה שבכלל לא קרובה לגוף. שמעתי גם את הראיון של מוריניו והוא התלונן שוילה בכלל לא משחקת כדורגל ורק מעיפה כדורים, טוב אין מילים האיש היה חסר כמו כפפה לפרמייר ולתקשורת שלנו,היו יותר מדי מהלכי כדור יפים של וילה בלי להעיף לבנטקה, אני מקוה שביום שני לא יהיו תירוצים וכביסה מלוכלכת ואז אני הולך לפרגן לו בענק, קדימה צלסי המבחן בשני מתקרב!
עם כול השנאה שלי לגרהאם פול, הוא מכיר את חוקי הכדורגל הרבה יותר מאיתנו והוא מסביר את החוק בצורה מאוד ברורה. השאלה היא לא אם היד קרובה לגוף, אלא אם היא נמצאת במיקום טבעי ואני חושב שהיא כן. היה בנוסף פאול של בנטקה על טרי, פחות מזה נשרק כמעט כול הזמן. אתה לא יכול לעלות על שחקן ולהשתמש בו כמשענת כרצונך. דידיה דרוגבה היה מקבל עבירות על פחות מזה (ואפילו שנעשו עליו עבירות). אני לא יודע איזה מהלכי כדורגל ראית מוילה, סגנון המשחק שלהם הוא להעיף כדורים אל בנטקה ולקוות לזכות בכדור השני. לא סתם צ'לסי התקרבה ל70% שליטה בכדור. מוריניו לא התלוננן, הוא אפילו העריך אותם ואמר שהגיע להם נקודה. אין ספק שלצ'לסי היה קצת מזל עם החלטות השיפוט (שהם לא שגויות ב100% ולדעתי הם נכונות אבל אני לא אובייקטיבי) אבל אף אחד לא אומר שבלעדיהם צ'לסי לא הייתה מנצחת. רק במשחק הקודם אסטון וילה קיבלו מספר מתנות מהשופט, אז פעם אחת אתה מקבל מתנה ופעם אחת אתה נמצא בצד השני.
היד היתה במקום טבעי? ממש לא הגול היה גם מנבדל טבעי? אמנם נבדל קטן, וילה ההחלט נשדדה מה עוד שהגיעה ליותר מצבים ממש בטוחים הדבר היחיד שטבעי במשחק כזה זה שהם יתלוננו על קיפוח
ברגע שהיד מורמת והכדור פוגע בה.. זה פנדל... לא ראיתי מאז הילוך חוזר אז אני לא זוכר בקשר לדחיפה של בנטקה, אבל עצם הנגיעה ביד- זה פנדל. חבל לטחון מים, היינו לא טובים אתמול, ניצחנו הרבה מאוד בזכות השופט, צריך להגיד תודה ולעבור הלאה, חייבים להראות טוב יותר. האמת שאין לי כח לואן פרסי ביום שני...
כן היה נבדל אבל פנדל לא וזה היה שיפוט טוב מצידו של פרינד במקרה הזה לדעתי. ראיתי שוב את העבירה של איבנוביץ', היא לא יפה ואכן אפשר להוציא אדום ישיר אבל אני חושב שזה היה מאוד מחמיר כי לא היה שום כוונה וזה היה די בטעות כשהוא אפילו לא ראה את השחקן. הם יכולים להתלוננן ושיתלוננו אבל זה לא גרוע כמו שהם מייצרים, זאת לא גניבה ורק לפני 4 ימים הם קיבלו מתנות מהשופט.
אם משהו בעולם הזה יסביר לי שיד מורמת למעלה זה טבעי אני פורש מהענף, שמעתי כבר הרבה פרשנים מאתמול כולל אנדי ג?רי שקבעו חד משמעית פנדל ברור! מה אצה כראם פול? וחוץ מזה זה המירור, בטח כבר שיבשו את הדברים
הויכוח לגביי אם הייתה יד טבעית או לא הוא מיותר כי הייתה עבירה לפני כן של בנטקה על טרי. הדברים של גרהאם פול הם מכתבה ישנה שלו מהדיילי מייל שמסביר את החוק בכול הנוגע לנגיעות יד.