פרמייר ליג - מחזור 1

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏16/8/13.

1. sandro Member

הם אולי שינו סגנון משחק וזה נחמד, אבל אין להם שום שחקן שמתאים לכך וזה פשוט מביך לראות אותם מנסים להחליף יותר מארבע פסים על הקרקע שאשכרה יובילו לאנשהו ולא בין בלם אחד לבלם שני. לא סתם כל המצבים שלהם הגיעו ממצבים נייחים וחוסר יכולת של הגנת ליברפול להסתדר עם כדורים שמגיעים ל16 שלה.
    אם הם לא יתחזקו בשבועיים שנותרו לחלון הזה, קשה לי לראות אותם מסיימים מעל לקו האדום העונה.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי המשחק היום מול סטוק סיטי הוא לא מדד לכלום אבל כבר שנים שלא נהניתי מהכדורגל של ליברפול כמו שאני נהנה ממנו עכשיו תחת רודג'רס כמאמן ואני משוכנע שרבים חושבים כמוני. ההבדלים בין הפילוסופיה שהוא מכתיב במועדון לבין זו שהייתה תחת מאמנים כה אפורים ומקובעים כמו הודג'סון ולאחר מכן דלגליש הם פשוט עצומים. תחילה זה לא היה פשוט אבל עם שחקנים כמו סטארידג' ובעיקר קאוטיניו ליברפול עלו על הדרך הנכונה ואני חושב שעם שיפור מסוים בתחום הרכש שלטעמי כבר התחיל בהחלט יש מקום שאפשר לשאוב ממנו אופטימיות להמשך.

דיברו על "מופע ליצנות" מצידו של מיניולה. בלי שום קשר לזה שהוא בסוף זה שדווקא הביא את הנקודות הכל-כך יקרות עבור ליברפול שיתנו להם הרבה שקט להמשך, אני חושב שזה היה נכון לסיים את הקשר עם ריינה, אם כי לא בהשאלה, אבל זה לא האישיו למען האמת. כמו כן, אני מעריך יותר את בגוביץ', אך עם זאת אני חושב שהבלגי הוא בהחלט יהלום שאפשר ללטש אותו עוד הרבה, אבל כמובן שרק הזמן יגיד. יש אספקטים שהוא בהחלט יצטרך להשתפר בהם, אבל עצם זה שכבר עכשיו הוא שוט סטופר טוב משמעותית מריינה והיום כבר הביא נקודות ראשונות לקבוצה שלו אלה דברים שלא היו לליברפול כבר שנים.

וסתם פתאום אני מסתכל על השחקנים שליברפול היייתה מקושרת אליהם הקיץ כמו מחטריאן ופאפאדופולוס ואני בהחלט מבין את העניין שהיה בהם, אלה יכלו להיות חלקים מאוד משמעותיים בפאזל שרודג'רס בונה. היום בפן ההתקפי לפחות אני בהחלט חושב שזה הורגש שאם היה שחקן יותר איכותי מסוגו של מחטריאן במקומו של הנדרסון למשל שדווקא בסך-הכול עשה עבודה טובה, ייתכן מאוד והתוצאה הייתה נראית אחרת. מחטריאן שחקן מאוד זריז עם תנועה מתמדת ללא הכדור ביחד עם סיומת נהדרת ואני חושב שליברפול צריכים למצוא שחקן דומה לו לתוך חוליית הקישור, זו יכולה להיות תוספת מאוד חשובה להמשך הדרך.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/13
  3. Rushie Member

ישבתי ב20 דקות האחרונות וממש חיכיתי לטעות התורנית שתגרום לנו לסיים את המשחק בכאב לב כמו בכל פתיחת עונה כמעט. כמובן שהיא הגיעה עם מעשה לא ברור של אגר אבל קרדיט למיניולה שכנראה למד את הפנדלים של וולטרס והביא הצלה כפולה ששווה 3 נקודות.

יחד עם זאת, אני לא יוצא מעודד מחלון ההעברות ופתיחת העונה הזאת. אני לא בטוח שבעמדת השוער התחזקנו ואף חושש שנחלשנו. הבאז של פתיחת העונה ושינוי המועדון אולי עושה לטורה קצת טוב עכשיו אבל אני לא רואה סיבה שההעברה הזאת תצליח להפתיע לטובה בסופו של דבר וכמו שאמרתי בעבר אני מאמין שהיא תסתיים כמו כל ההעברות של הבלמים הזקנים שהבאנו בשנים האחרונות כגון קיריאקוס וכו'. מעדיף שנתחיל להריץ שוב את סקרטל ליד אגר כי במקרה הזה אולי עוד יש סיכוי קטנטן לקבל בלם שעוד איכשהו מתקרב לרמה. כרגע ההגנה שלנו בינונית לחלוטין.
    ההתקפה שלנו השתפרה ומתחילה גם לקבל עומק, אך עדיין פחות טובה מההתקפה של לפחות 5 קבוצות בליגה. מקווה מאוד שנצליח להביא איזה marquee signing להתקפה שיחד עם סוארז קוטיניו וסטארידג' ירכיבו רביעייה איכותית שתצמצם את הפערים מהשאר ותחפה על הבעיות שיש בהגנה ובקישור.

עלי סיסוקו. כפי שאמרתי לדעתי ההגנה שלנו בינונית מאוד וכנראה גם לא תקבל עוד אף חיזוק פרט לכך לכן לא הייתי מתנגד לשום חיזוק כרגע.
    הימור בסופו של דבר. יכול להיגמר ארבלואה ויכול להיגמר קרומקאמפ. במחיר הזה אין סיבה לא לנסות.

4. AS R Member

מה זה השידור הזה של צ'רלטון? מעולם לא רכשתי את הערוצים שלהם, ועכשיו מצאתי שידור שלהם ופשוט לא מובן מה הולך שם. פתאום הם עוברים למשחק של ווסט ברום נגד סאות'האמפטון בשביל להראות כדור חופשי מ-40 מטר שלא קרה איתו כלום, ואז הם נזכרים שיש פנדל לאסטון וילה והם עוברים להראות את הבעיטה מבלי להראות את הפאול שגרם לפנדל. את הגול של ווסטהאם הם הראו ב-10 דקות איחור.. פשוט הזוי.

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית באמירייטס. אין שום הפתעות, אותה הארסנל מהעונה שעברה בדיוק. מעריך שנבקיע עוד שער או שניים וננצח את זה. השער שחטפנו זו רשלנות שרק ההגנה שלנו מסוגלת לספק, ושצ'זני? אין מילים.

6. skyday20 Member

Oh boy. ארסנל ישר מתחילים להסתבך קצת.
    במקום לקבל ביטחון עם הופעה ברמה בבית בתחילת הליגה במשחק שלא אמור להיות מאוד מסובך,
    זה יכול להוביל לעוד התחלה חלשה של הליגה,
    לפחות זה יכול לגרום לוונגר להיות בטוח שהוא צריך כמה שחקנים עד לסיום חלון העברות.

7. שםמשתמש Member

סוארז צריך להיות סוג של מטומטם אמיתי בשביל לרצות לעזוב את ליברפול לארסנל. אם זה לא היה ברור קודם לכן, זה ברור עכשיו.

8. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

“If you can give me names that are better than who we have I am ready to talk about it”

9. Sir Alex Las' Killa

ארסנל מזעזעים. ונגר כנראה יצטרך לאלתר שוב פעם ברכש סטייל סנטוס. רק חסר שעכשיו יגיע בנדר וירגיע אותנו שהכל מתוכנן מראש ועוד מעט צ'אבי אלונסו 2 חוזר מפציעה. כשונגר הגיע לארסנל הוא קיבל קבוצה אפורה שנאבקת על TOP 4, עם כל המהפכה המדהימה שהוא עשה מאז, זה נראה כאילו בשנים האחרונות הוא עושה הכל בשביל לסיים באותה נקודה.

לא הייתי לוקח ברצינות את המסחרה של ארסן ונגר, הוא גם טען שהוא יכול להחתים את ווין רוני. זה עלבון לIQ של אוהדי הכדורגל.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/13
  10. sean901 Member

אני דווקא מאוד שמח על ההפסד הזה של ארסנל, קצת יוריד מהאגו של וגנר ויגרום לו להבין שהוא חייב לחזק את ההגנה הנוראית הזו

11. שםמשתמש Member

אני לא חושב שיש משהו שיוריד לונגר את האגו. זה כבר היה צריך לקרות מזמן למנג'ר נורמלי. הוא פשוט לא לומד מטעויות. מדהים שלא בא לארסנל שום רכש בקיץ הזה.

12. alexshw Member

נראה לי כמו לפני שנתיים ונגר הולך ל"כלוב הזהב" עם אבי קושניר, להעמיס מהר שחקנים על העגלה

13. JohnTerry26 Member

BREAKING: Arsene Wenger spotted leaving The Emirates Stadium in disguise.

https://pbs.twimg.com/media/BR4Z71_CcAAtnML.Xxx

14. AS R Member

אברטון מסיימת ב 2-2 קצת מאכזב מול נוריץ'.
    למרות התוצאה, ניתן לראות כבר את סגנון המשחק של המאמן החדש מארטינז- אברטון שלטה בכדור 68% מהזמן במשחק חוץ, בעטה 15 בעיטות לשער לעומת 5 של נוריץ'. רוס בארקלי כבש שער נהדר היום, ונראה שהוא שחקן מאוד כשרוני. לא ברור לי למה ג'ראאד דלופו לא שיחק היום, הוא חלוץ נהדר שצריך לשחק לפני ילאביץ' ובטח לפני קונה.

אסטון וילה לא תילחם העונה נגד הירידה לדעתי. יש שם סגל לא רע, בטח עם ההישארות הצפויה של בנטקה, שכבש היום צמד בפנדלים במשחק בינוני שלו בסך הכל. אמרו כאן כבר שהוא עשוי להתברר כאנדי קרול 2, כלומר שייתן עונת בכורה נהדרת ואז ייעלם, אבל נראה שגם העונה הוא יכבוש באיזור ה-20 שערים לפני שיימכר לקבוצה גדולה.

15. alexshw Member

רוני על הספסל. למי שדאג קאריק פותח. ג'ונס מגן ימני היום.