פרמייר ליג - מחזור 1

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏16/8/13.

1. GentlePunter Member

לקח לי קצת זמן לחשוב אם אתה מדבר על סוכני ההימורים שלו או סוכני השחקנים שלו. עוד לא בטוח למה התכוונת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. שםמשתמש Member

ולנסיה מאוד מוגבל התקפית. לא לזה יונייטד צריכה לשאוף. אפשר היה לראות את זה היום באחת המתפרצות לקראת הסוף כשהוא רץ עם הכדור ובגלל מגבלות טכניות לא הצליח למסור לרוני. ולנסיה בעל מוסר עבודה גבוה, אבל הוא שחקן התקפה וזה פשוט לא מספיק. זה לא אותו ולנסיה של פעם.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צובע כל מה שקשור לקבוצה באור שחור. מסוג האוהדים שלא יודעים להעריך כלום. מחפש בכוח דברים שלילים הקשורים לקבוצה.
    תהיה קצת חיובי, תחייך קצת, תהנה מניצחון מרשים באחד מהמגרשים הכי קשים באנגליה, לנסות לנתח את שפת הגוף של רוני במשחק שבו הוא מבשל פעמיים, להסיק מסקנות שלא יגיע רכש בגלל הניצחון, זה שליליות מוגזמת.

He scores when he wants
    he scores when he wants
    Robin Van Persie he scores when he wants

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

4. שםמשתמש Member

אוהדי סוואנזי שרו שהם חשבו שהוא מת. אני מניח שאחרי היום הם כבר לא חושבים ככה.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

תראה, אני זוכר טוב את הימים שאחרי ה8-2 מול ארסנל. הייתי באותו משחק נפלא, והייתה תחושה שאנחנו בדרך לעונה היסטורית עם הרכב מבוסס צעירים שיכול להגיע הכי רחוק שיש. זה היה בימים האחרונים של חלון ההעברות, וסיימנו את החלון בלי לקנות קשר והייתה תחושה שזה בסדר, אנחנו מספיק טובים גם ככה. בפועל אני מניח שאתה זוכר מה קרה-התקופה המוצלחת עם הצעירים נמשכה חודש, ואח"כ הייתה עונה קשה, בלי תארים, עם הדחה בשלב הבתים בצ'מפיונס והפסד 6-1 לסיטי.

אז ניצחנו וזה מצוין, אבל אסור לתת לתוצאות כאלה לעוור אותנו.

6. alexshw Member

זה היה ניצחון טיפוסי של עונת האליפות האחרונה. כמה תכליתיות. חשוב לביטחון של מויס, אבל יחד עם זאת לא אומר שלא צריך חיזוק.
    זה רק המחזור הראשון.

שמח בשביל וולבק שכבר במחזור הפתיחה כובש יותר שערי ליגה מאשר בכל העונה שעברה

7. שםמשתמש Member

בגדול צריך להפריד בין הצלחה לבין שאיפה למצויינות. גם באיירן המושלמת של שנה שעברה יכולה לחשוב איפה לשפר. אנחנו רחוקים מאוד משם וצריכים חיזוק. סיטי היו מצויינים ב-11/12, לא התחזקו, ונחלשו מאוד בשנה שלאחר מכן. מועדון גדול תמיד צריך לחשוב איך להשתפר ואיך להתקדם, ולא קשה לראות שלנו יש מה לשפר. אז כן, צריך חיזוק. אסור לעמוד במקום. אנחנו צריכים מאץ' אפ טוב יותר במשחקים הגדולים בליגה ובאירופה, וזה מצריך לפחות קשר אמצע מצויין אחד. גם שנה שעברה ראו שיש מה לשפר. אפשר לשחק טוב יותר.

זה לא אומר שאי אפשר לרוץ לאליפות גם ככה. כל מי שמספיד אותנו - אני מקווה שיאכל את הכובע ובגדול, בלי קשר לרכש. יש כאלה שרשמו בתחזית שלהם שנסיים מחוץ לטופ 4. מבחינתי אנחנו תמיד מועמדים לאליפות, ולא בא לי לצאת בהצהרות אחרי מחזור אחד, אבל אני בטוח שהקבוצה תרוץ חזק גם השנה.

8. Kompany Member

אין לכם מה לידאוג לדעתי, אין מה להיות עיוורים ממשחק שבו הברבורים ישבו לכם על השער ורק 100% ניצול מצבים מראה את התוצאה שבלוח התוצאות. בעצם מלבד ואן פרסי ורוני (במידה ולא יעזוב) אני רואה המון עמדות להשתפר בקישור ובהתקפה, אגב להשתפר איפה קגאווה היה? אני חושב שיש לו להוסיף ליונייטד המון. בטח שיותר מוולבק, גיגס וולנסיה...

בקשר לסוונסי, קראתי איפשהו (אולי אפילו פה) שהיה להם 9 משחקי הכנה לליגה וב-8 מהם היא שמרה על שער נקי - מול מי לעזאזל הם שיחקו?! וזה לא שתגידו שהם פגשו את אחד החלוצים הטובים בעולם אז זה מובן, אל תשכחו שגם וולבק כבש צמד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

9. אלי מתחן Member

עם כל החזקת הכדור והאיכות שיש לסוואנזי מקדימה, היא לא באמת הגיעה למצב טוב. וזה מראה את איכות ההגנה של יונייטד. הבעיה היא שמול קבוצות עם התקפה טובה יותר כמות הפעמים שמגיעים מול הרביעייה האחורית לא תגמר בבעיטות שדה חאה עוצר בקלות.

10. Kompany Member

יש עכשיו תמונה שרצה ברשת שאומרת בעצם הכל על המשך דרכו של רוני ביונייטד...

http://www.myg.co.il/uploads/phpWEBYHi.Xxx

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

התמונה הזאת אומרת מה המצב כרגע. היא לא אומרת מה שיהיה בעתיד. רוני לא רוצה להישאר, אבל רוני כנראה לא יימכר. וכל התסכול? יעבור לו. העיקר שהוא שיחק לא רע בכלל.

לגבי עניין מרכז השדה והחזקת הכדור. דברים לא קורים בין לילה. יותר ויותר כשרואים את הקבוצה ברור שהחולשה בהחזקת הכדור לא נובעת רק ממרכז השדה אלא גם מצורת משחק עם המון "פליקים" לכדור וניסיונות לחתוך הגנה במסירות. בחלק גדול מהמקרים זה כמובן לא יצליח, אבל על זה מבוסס הכדורגל שלנו. פחות controlled ויותר לנצל את הכדור כמה שיותר לדברים רציניים כשהוא כן ברגליים שלנו. אם בבייסבול אומרים שמנצחים ב-54 משחקים, מפסידים ב-54 משחקים, ומה שמכריע זה ה-54 האחרים, אנחנו ביטלנו את 33 האחוז של מרכז השדה. אצלנו משחקים הגנה והתקפה...

כדי לשנות את זה יהיה צריך גם זמן וגם רכש. מצד שני, רכש יכול לשדרג כמובן את מרכז השדה שלנו מאוד ואת הרמה שלנו מאוד, גם אם לא נשנה משמעותית את הסגנון.

לגבי קגאווה שהוזכר פה - אני לא חושב שנראה אותו הרבה בשבועות הקרובים. התזמון חרא, אבל הוא גם חזר להתאמן מאוחר וגם היה ביום רביעי ביפן למשחק של הנבחרת. לא פלא שהוא לא שיחק היום, ולאור הניצחון, סביר להניח שמויס ידבוק בהרכב הזה לפחות עוד משחק שניים. ייקח זמן לקגאווה להשתלב.

יש מה להשתפר, כמובן, אבל קצת מוגזם לומר שהיה לנו היום ניצול מצבים של 100%. החמצה של גיגס, החמצה של ואן פרסי ונגיחה של אברה שנהדפה מהקו הם המצבים העיקריים שאני זוכר שלא הניבו שער.

12. GentlePunter Member

משחקי יום א'.

קריסטאל פאלאס - טוטנהאם (ראשון, 15:30, סלהרסט פארק)
    פאלאס TAKE 5 בהנהגת איאן הולווויי יוצאת לדרך בהיעדרו של הסקורר הפצוע גלן מארי, מרוואן צ'מאח צפוי לפתוח בהתקפה ולצידו דווייט גייל. פאר ותומאס פצועים. בכורה לקמפניה.

טוטנהאם במבחן דרכים רשמי ראשון ללא גארת' בייל "הפצוע". וורטונחן יעבור מבחן כשירות והולטבי פצוע. בכורה לפאוליניו, צ'אדלי וסולדאדו.

צ'לסי - האל (ראשון, 18:00, סטמפורד ברידג')
    המועמדת הטבעית לאליפות פותחת מול המועמדת הטבעית לירידה. מה כבר יכול לקרות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    בכורה מחודשת למוריניו בברידג'. דויד לואיז וקאלאש פצועים. מאטה יעבור מבחן כשירות. שורלה וואן חינקל ממתינים לאור ירוק לבכורה. בקרב על זהות החלוץ, לוקאקו כנראה מקדים את טורס ובה.

האל סיטי, האל טייגרס או האל סיטי טייגרס - היהפוך טייגר חברבורותיו? סטיב ברוס ייחסר את הקשר קווין, ופרט לכך לרשותו עומד סגל מלא הכולל את העברות הקיץ הלא מעטות שביצע.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אמנם יוסף מולומבו הוא אחד השחקנים הפחות אינטליגנטיים שיצא לי לראות, וגם הצהוב שלו אתמול מתאים יותר לדיון ההומור מאשר לכאן, אבל נגרם לו עוול גדול בכדור העונשין בדקה התשעים שלא היה. הבעיה היא שהתנועה של הרגל הייתה "חשודה" ואולי יש פה גם השפעה על השופט לשחקן שידוע במספר העבירות שלו.....חבל. סוטון מנצחת אבל שלא בצדק.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/13
  14. JohnTerry26 Member

טוטנהאם היום:

Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Rose; Lennon, Dembele, Chadli, Sigurdsson, Paulinho; Soldado.

subs : Kaboul, Capoue, Townsend, Naughton, Defoe, Friedel, Carroll.

סאנדרו כבר הספיק להיפצע?

15. Becks Member

מעניין למה צ'מאח פותח בספסל. הוא פצוע או משהו?