פרמייר ליג - מחזור 1

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י GentlePunter, ‏16/8/13.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם לא היה מביא להם כלום, זה עלוב. אוהדים ירגישו מה שהם מרגישים ויביעו מה שהם רוצים, זה בסדר. אבל שמישהו מתוך המועדון יביע ככה זלזול במנג'ר הקודם? לא אגיד שאני מצפה להתנצלות, כי זה יהיה חלול ומיותר. פשוט רגע מכוער.

2. StevieG Member

האל סיטי משחקת כדורגל לא רע. הקישור האחורי שלה הצליח לשלוט מול צ'לסי בצורה יפה במחצית השנייה. גם בריידי עושה רושם של שחקן לא רע עם הגבהות יפות. הבעיה היא שהם משחקים כדורגל פרימיטיבי, שבלוני וצפוי מאוד של הגבהות לרחבה כל פעם. סטיב ברוס, בחייאת רבאק, תגוון קצת מדי פעם.

3. Raulito Madridista

האמת שהמחזור הראשון בפריימרליג לא חידש שום דבר:

* אם יש קבוצה שיכולה לעשות שני גולים מכלום זו מנצ'סטר יונייטד. אותה דקה 'הרגה' את המשחק עבור סוונזי החביבה. ואן-פרסי רמה מעל כולם עם שני גולסואיים אדירים, השאר הרבה פחות טובים. בכל-מקרה V מצויין למוייס על הבכורה.

* עבור ארסנל - הכתובת הייתה על הקיר. אני לא מבין איך סאנטי קאסורלה פותח על הספסל במשחק כזה. לארסנל היה המון זמן כדי להשוות, אבל פשוט ראינו חוסר אמונה וספסל מאוד קצר. רוזיצקי הגיע למצבים טובים אחרי פעולות לא רעות אבל הוא מעולם לא היה 'שחקן שלם' והוא כבר לא אותו שחקן, כל הפציעות גמרו אותו. וולקוט במשחק מאוד חלש. הקהל צודק במחאה כלפי ונגר.

* הבכורה של מוריניו בצ'לסי הייתה פושרת משהו אבל מלאת אמוציות. הוא(מוריניו) אוהב את הגול השני מהמצב נייח ואת הניצחון הזה 2:0 ולאמפרד מראה שבעיטה חופשית יותר קלה עבורו מפנדל. טורס לא מספיק חד, אסיין עם הצחוקים מהספסל וטרי במשחק טוב, ממש חזר כמה עונות אחורה.

* ליברפול צריכה לסיים משחק כזה עם יותר כדורים ברשת ולא לנצח על חודו של שער. בכל-מקרה לפי הסטט' שהחבר'ה הביאו פה - ניצחון שלה במחזור הפתיחה הוא לא מובן מאליו.

מנצ'סטר סיטי ללא ספק קבוצה מאוד מעניינת העונה ואני ממתין לבכורה של הספרדים - חסוס נאבאס ואלברו נגרדו.

4. GentlePunter Member

שיחק באקוודור ברביעי בלילה. עלה במחצית השנייה בגלל פציעתו של אוקסלייד-צ'מברליין.

אני מניח שלו היתה ברירה הוא לא היה משותף כלל על מנת לשמור אותו ליום ד'.

אבל ככה זה כשיש לך קבוצה עם משהו כמו עשר single points of failure

5. d1231 Member

בניטז יכול לקחת לסיציליה ביחד איתו את התואר האירופאי ש"הביא". הוא מקבל את היחס שמגיע לו.

ואם לאמפרד ישחק כמו היום? הוא נתן משחק מצויין בקישור. על טורס כול מילה מיותרת, לפחות היום לא הפריע כמו בדר"כ ואפילו הצליח ליהות במקום הנכון בשביל לחטוף אגרוף בראש.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/13
  6. JohnTerry26 Member

מה היה מצויין במשחק שלו היום? אני באמת שואל. ולא שהוא היה צריך לעשות יותר, זה כולה האל, ולכן זה גם לא פרספקטיבה כזאת טובה כולל להצטרפויות שלו לרחבה, משהו שלא אמור לקרות יותר מדי במשחקים רציניים.

7. d1231 Member

אבל הצטרפיות להתקפה הם כן קורות במשחקים רציניים והם כן חשובות, הם עוזרות לפתוח את ההגנה ובהרבה פעמים מביאות מצבים שהיום ללאמפרד היו שניים מצויינים.

הוא חלק ממשחק ההגנה המצויין שהשאיר את מספר המצבים המסכונים של האל על 1 וזה גם היה אחריי מצב נייח. הוא עזר להניע את הכדור ובאופן כללי אני לא יודע מה אתה מחפש יותר מקשר אחריי המשחק שלו היום.

נכון שזה האל אבל הרבה פעמים בשנים האחרונות אנחנו היו מתקשים מול קבוצה שמשחקת אחורה כמו שהאל שיחקו במחצית הראשונה ובעונה הקודמת הם בכלל היו חוזרים ל2-2. היום סיימנו את המשחק כבר בדקה ה-20. אני לא חושב שהיה ספק מהדקה הראשונה שאנחנו יכולים לכבוש גם 5 וגם 10 אבל הסתפקנו ב2 (למרות שעם קצת יותר מזל זה היה נגמר ביותר, אפילו היה פנדל על איבנוביץ' שלא נשרק) ולקחנו מנוחה לקראת המשחק ביום רביעי.

ועכשיו ראיתי נתון סטיסטי לגביי לאמפרד, 85 נגיעות בכדור, יותר מכול שחקן אחר עם 0 איבודים. זה מה שהוא מביא למגרש - ניסיון, אמינות, אחריות.

8. JohnTerry26 Member

כמו שאמרתי הוא לא היה צריך לעשות יותר, ובצדק משחק מול האל לא ישנה את דעתי שלמפארד לא צריך להיות קשר פותח. אני אומר 'משחק מצויין' על מישהו שהיה יוצא דופן במשחק מהסוג הזה בו אין לנו באמת תחרות רצינית, לא חושב שלמפארד היה יוצא דופן מלבד כדור חופשי אדיר.

ההצטרפויות כן קורות או לא (מה שבטוח קורות פחות), הנקודה היא שהתפקיד הזה בו למפארד משחק צריך להעשות ע"י שחקן שמתמחה בדברים אחרים (ניהול משחק, עזרה לרמירז בלחץ על היריבה) אם אנחנו רוצים באמת להתקדם. אם זה היה למפארד של לפני כמה שנים אז נהדר אבל זה הטבע וצריך להמשיך הלאה. מה שאני אישית מקווה זה שמוריניו רואה בואן חינקל מישהו שיחליף אותו העונה ולא רק לשנים הבאות. למרות שאני לא סגור על כל עניין ניהול המשחק מצד ואן חינקל.

9. d1231 Member

לדעתי לאמפרד כן מנהל משחק מצויין וכן יודע ויכול לתרום למשחק הלחץ. הוא כמובן לא יוכל לתת את זה 60 משחקים בעונה אבל אם מוריניו יצליח להשתמש בו נכון ולתת לו מנוחה כצריך אנחנו נראה ממנו את הדברים האלו ואת שאר הפלוסים שלו.

10. Mellow29 Kopite

את זה כתבת במחצית הראשונה, והשחצנות הזו "התפוצצה" לך בפרצוף אחרי שצ'לסי הלכה לישון במחצית השנייה. איפה היה הלחץ על הכדור?

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אצלנו בכמה שנים של בניטז עשו לחץ נהדר, גם ביתרון. היה לנו קישור פנטסטי אם זה עם מאסצ'ראנו ואלונסו או סיסוקו ואלונסו ולפעמים משחק הלחץ שלנו היה פנטסטי. אז לבניטז יש דברים להבין, משחק לחץ הוא לא אחד מהם בעיני.

12. GentlePunter Member

קצת על המשחק של היום.

[אני מציע שאת המשחק של יום ד' בין צ'לסי לוילה נשאיר בדיון הזה כי אחרת הוא ילך לאיבוד]

מנצ'סטר סיטי - ניוקאסל (שני, 22:00, האיתיחאדויות)
    טקס הצהרת הכוונות של פלגריני נראה כמו המשחק המעניין של המחזור, ולו רק בגלל שהוא בא אחרי החניכה של מוייס והחניכה מחדש של מוריניו. לרשותו של הצ'יליאני הרכב מלא פרט לנסטסיץ', כאשר אגוארו וטורה ממתינים למבחני כשירות בסבירות גבוהה לעבור לפחות לספסל. בכורה לפרננדיניו, נאבאס, ויובטיץ' או נגרדו (לדעתי דז'קו יקבל צ'אנס לאור היכולת המצויינת שלו מהשבועות האחרונים).

האנגלופרנקים של פארדיו וקינייר מתחילים עונה קריטית ללא המושאל רמי הפצוע לכמה שבועות. ר. טיילור, חאידארה וסאנטון פצועים, גוטיירז וס. טיילור בספק. יהיו המון גולים...

13. BvB Member

יהיה מעניין לראות את הפרויקט החדש של סיטי,אני אוהב את השקט שנותן פלגריני ומצפה לראות כבר את המשחק מחר.
    אגוארו פצוע<? בכל מקרה יש קרב בין 3 חלוצים על ההרכב וחלוצים ברמה גבוהה מאוד.
    לגבי ניוקאסל מה הולך שם,יש הרכב משוער?

14. cityblues beter dead than red

אני לא רוצה להכנס להשוואות עם הליגה הספרדית...
    היו בעבר תבוסות של קבוצות קטנות לגדולות אבל אני לא זוכר מצב שקבוצה אנגלית הרימה דגל לבן מול אחת הבכירות כפי שעשתה אתמול לבאנטה עם ברצלונה.
    0-7 בדרך לעוד מספר תלת ספרתי של נקודות ושערים.תגידו מה שתגידו-אותי זה מחליא.

15. cityblues beter dead than red

אני לא רוצה להכנס להשוואות עם הליגה הספרדית...
    היו בעבר תבוסות של קבוצות קטנות לגדולות אבל אני לא זוכר מצב שקבוצה אנגלית הרימה דגל לבן מדקת הפתיחה מול אחת הבכירות כפי שעשתה אתמול לבאנטה עם ברצלונה.
    0-7 בדרך לעוד מספר תלת ספרתי של נקודות ושערים.תגידו מה שתגידו-אותי זה מחליא.