חסר לאסטון וילה קשרים שיידעו לנהל את המשחק ולתת את הכדורים לחלוצים. הווילה מסתמכת על התקפות מתפרצות אבל לא יודעת להבקיע כשהיא שולטת בכדור וליברפול עושה סוג של בונקר.
זה שיש הוק-איי זה טוב ויפה, אבל הבעיה הגדולה היא שלשופטים שם יש שמוק-איי. מחצית ראשונה לא רעה שלנו, שליטה מוחלטת. מחצית שניה עלובה. טורה ומיניולה מצויינים, סטארידג' בגול גדול. לא יכול לציין אף אחד לטובה חוץ מהם. אולי אגר. מה שכן, מבחינה הגנתית התמודדנו טוב מאוד עם וילה ובנטקה.
30-35 דקות ראשונות היו טובות, מסירות קצרות, תנועה ללא כדור, שליטה במגרש במשחק חוץ. הייתי מרוצה. מה קרה מאז? רקטות לשום מקום, חוסר יכולת להחזיק בכדור. מיניולה נותן עצירות שריינה פשוט לא היה עושה, עם כל הכבוד וההערכה לספרדי ואנחנו עם 6 מ6 שזה לא קרה כבר מאז 08-09. אני חושב שחשוב שניקח את הנקודות כרגע כי בהמשך העונה אנחנו נהיה יותר טובים עם סוארז ועם עוד רכש או שניים. אני טס לחו"ל לכמה ימים אז לא אכתוב בפורום, נתראה בסופש לקראת המשחק נגד החראות ממנצ'סטר.
הייתם מרוצים מהמשחק של טורה מול ווילה טורה קיבל ציון גבוה ב סקיי על המשחק 7. זהו הוא עבר את הטסט החשוב?
זה היה המבחן הכי חשוב שלו עד המבחן הכי חשוב הבא, בשבוע הבא נגד ואן פרסי. משום מה, זה הרבה יותר מלחיץ אותי מבנטקה...
שני משחקים היום, בשעה 18:00 שעון ישראל. קרדיף - מנצ'סטר סיטי משחק בכורה אתגרי למארחת בקרדיף סיטי סטדיום. אין לקרדיף הרבה מה להפסיד כאן, ואם משהו יכול לעזור להם הערב זו בדיוק הידיעה הזו. טיילור חוזר מהשעייה לעמדת המגן השמאלי. חלוץ הרכש קורנליוס החלים מפציעה וככל הנראה כשיר ויפתח. מצוקת הבלמים של הסיטי הכניסה את קומפאני למיטה החמה שנסטסיץ' כנראה יצא ממנה. אם האחרון לא יהיה 100% כשיר אז גארסיה אמור להספיק, לפחות להערב. ריצ'רדס שוב פצוע אבל מי צריך אותו כשיש לך את זאבאלטה. יובטיץ' בספק. דז'קו שהיה טוב מאד בשני גם אם חסר מזל כנראה יועדף על פני נגרדו. טוטנהאם - סוואנסי דו-קרב מסקרן בליין בין שתי קבוצות שרמסו יריבות נחותות בחמישי בערב בליגה האירופית. התרנגולים מתרגלים לחיים אחרי בייל שלא ישחק גם הערב. לנון בספק, וממילא יש טעם של עוד מטאונסנד בעמדה שלו. קפואה היה מעולה בדקות שקיבל בשבוע שעבר ויתכן שיפתח על חשבון דמבלה. הולטבי זמין. סוונסי תעריך את מצבו של דאייר טרם המשחק. יש לקוות שלאודרופ לא יחשוש להציב את בוני בהרכב הפותח הפעם, ממילא נראה שהוא לא ישיג כאן תוצאה רק דרך הגנה.
מה נהיה איתך לאודרופ? בוני שוב פותח על הספסל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx + הצהרת אמון בהגנה מהשבוע שעבר (למה?). Vorm, Rangel, Chico Flores, Williams ©, Davies, Canas, de Guzman, Shelvey, Routledge, Hernandez, Michu Subs : Tremmel, Amat, Richards, Britton, Pozuelo, Lamah, Bony בטוטנהאם בכורה בהרכב לקפואה, וטאונסנד בפנים כצפוי: Lloris, Walker, Rose, Vertonghen, Dawson ©, Townsend, Dembele, Chadli, Capoue, Paulinho, Soldado subs: Friedel, Kaboul, Naughton, Sandro, Sigurdsson, Carroll, Defoe אדבאיור ואסו-אקוטו אפילו לא על הספסל. :aa1: קרדיף - קורנליוס על הספסל. Marshall; Connolly, Taylor, Caulker, Turner, Whitts, Medel, Campbell, Kim, Gunnarsson, Bellamy סיטי - גארסיה מועדף על פני נסטסיץ', השאר צפוי. Hart, Zabaleta, Garcia, Lescott, Clichy, Navas, Fernandinho, Toure, Silva, Dzeko, Aguero
סופסוף לנון מודח מההרכב ואפילו לא בסגל. הרכב טוב בהרבה של טוטנהאם עם קאפו וטאוסנד בהרכב. ככה זה צריך להיות. מצחיק שלאודרופ לא פותח עם בוני-מעניין על מה הוא חושב. אני צופה לניצחון קליל של טוטנהאם 3-0. מבחן טוב היום לסולדאדו מול הגנה לא רעה בדרך כלל.
גם אני לא מבין את שעות המשחקים. מדוע לא לתת לנו להנות ממשחק שלם במקום לזפזפ בניהם כל כמה דקות? דבילי לגמרי. אגב מה קורה עם יובטיץ'? משחק שני כבר שהוא לא בסגל..
מגיע לנו להיות ביתרון, אבל עדיין ההתקפה שלנו פשוט לא מחוברת. אין לנו מושג איך להשתמש בסולדאדו, וסה"כ גם אין את השחקנים לפחות כרגע - אי ההגעה של וויליאן כ"כ כואבת בדיוק בגלל שהוא היה מביא את המשהו האחר במקום מישהו כמו שאדלי. יהיה נפלא אם נוכל איכשהו למכור את סיגורדסון הלמלם ולהנחית את אריקסון כדי שייתן לנו את המשהו האחר הזה, בטח כל עוד הולטבי פצוע ולא משחק.